agusia.24
12.09.16, 09:04
od prawie dwóch lat borykam się z ropnym katarem u 6 latka, odkąd poszedł do przedszkola w wieku 3 lat, non stop chorował, ale były to "zwykłe" infekcje, lekarze twierdzili że wyrośnie, ale jakoś nie wyrasta z chorowania, od dwóch lat prawie cały czas ma ropny katar, bez żadnych innych objawów, na inne choroby nie choruje,raz tylko angina w zeszłym roku, tylko ciągle ten ropny katar(gęsty,żółty) idzie do przedszkola na 3 dni i wraca z katarem i tak w kółko, miał podawane dwa lata z rzędu BronchoVaxon, nic nie dało, więc teraz na wiosnę dostał Luivac, miał pomóc nie pomaga, od 31 sierpnia ma już ropny katar, 3 razy był brany wymaz nic nie wyszło, badania krwi ok, byliśmy u 4 laryngologów, niby 3 migdał ok, nie ma zmian anatomicznych, (kamerką nie dał się zbadać)ogólnie nikt nie wie co robić, nawet antybiotykami był leczony owszem pomagały ale po dwóch tygodniach był nawrót, leczony jest też przeciwalergicznie, mimo, że nie ma jakiejś silnej alergii, ale to też nic nie daje i nie chroni przed tym katarem, ja już jestem załamana, nie i nie wiem co mogę jeszcze zrobić, już nawet zakraplamy wodą utlenioną i to też nic nie daje, lekarze rozkładają ręce:(