kawaga 29.10.07, 11:27 Czy można z noworodkiem wychodzić na spacer? Obecnie mamy temperaturę około 8 stopni, jest koniec października. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzela-226 Re: Katar a Noworodek 29.10.07, 11:46 Chodzi Ci o pażdziernik,czy o katar? Jeśli o pażdziernik,to jak najbardziej:),pod warunkiem że nie leje,i wiatr Cie nie przewraca.Jeśli o katar to zależy jaki..jak leje sie z noska,to najpierw do lekarza,jak nosek zapchany i furczy w nim od urodzenia to pewnie słynna sapka,a znią na powietrze można spokojnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kawaga Re: Katar a Noworodek 29.10.07, 12:35 Chodzi mi o spacer. Maluszek nie ma sapki, tylko furczenie w nosku, nic się z n iego nie wylewa. Jednak po sobotnim spacerze widzę, jakby problem z katarem wrócił (bylo już lepiej, nie było słychać furczenia). Dlatego więc zastanawiam się, czy można wychodzić, czy nie. Obawiam się, że ten katar może potrwać jeszcze ponad 2 tygodnie i szkoda mi małego, żeby cały czas siedział w domu zamiast hartować się. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Katar a Noworodek 29.10.07, 14:13 ja z 3-dniowym noworodkkiem wychodzilam na spacer w listopadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_danko Re: Katar a Noworodek 29.10.07, 18:54 Zacznij od t.zw. werandowania przez kilka dni, potem jeżeli pogoda jest przyzwoita możecie wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś