Gość: >Slazak IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.01, 09:28 Kto mi moze cos blizszego na temat tego debila powiedziec. Gdzie mieszka ta homoseksualna pokraka? Jak to cos, sie do Niemiec dostalo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GS Re: przydup- mesco IP: *.addcom.de 22.08.01, 09:45 Niestety trudno powiedziec, co w nim siedzi, poniewaz jest on psychopata i do wszystkiego zdolny. Najlepszy sposob na niego, to ignorowac w calosci jego wypowiedzi. Chociaz nie zawsze mi sie to udaje. Nie przejmowac sie takim przyglupem, niekompetentnym w kazdej dziedzinie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys "Nasz" mescunio IP: *.lit.hamburg.de 22.08.01, 10:16 "Jest zle, kiedy wszyscy o tobie mowia - jest jeszcze gorzej, gdy nikt o tobie nie mowi" (O.Wilde) - moze to sposob na odpowiednie traktowanie "naszego" mescunia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: przydup- mesco IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.01, 10:47 Czemu? Ja lubie takie "zepsute" typy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: przydup- mesco IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.01, 21:13 jezeli nie wiesz gdzie mieszkam to jestes sam slazacka pokraka i to umyslowa! W Niemczech jestem na pochodzenie, jestem mieszancem pól-Niemcem, pól-Polakiem. Do Polski jezdze bardzo rzadko, bo jestem gejem i po prostu wyjechalem stamtad bo nie moglem strawic tej drobno-mieszczansko katolickiej obludy i zacofania, która jest przeciez tak typowa dla Górnego Slaska. Dobrze ja znacie mieniac sie raz Niemcami a raz Polakami, w zaleznosci jak wiaterek powieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slazak Re: przydup- mesco IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.01, 19:32 Jedno moge ci obiecac:jak ja cie kiedys dopadne to,,znowu " pokochasz wszystkich slazaköw,badz gotowy mesunio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: przydup- mesco IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.01, 16:11 ach chodz dopadnij mnie. Juz czuje twój goracy oddech na moim karku...... Gość portalu: Slazak napisał(a): > Jedno moge ci obiecac:jak ja cie kiedys dopadne to,,znowu " pokochasz > wszystkich slazaköw,badz gotowy mesunio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slazak Re: przydup- mesco IP: *.DO1.srv.t-online.de 02.09.01, 20:21 mesunio - a jak wygladasz ? napisz cos o sobie tylko nie rob sobie za duzo nadziei ze moj oddech na twoim karku poczujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar123 Re: przydup- mesco 19.09.01, 00:46 Ja znam tego mesco. To frajer nie warto zwracać na niego uwagi. Nie jest nawet gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: przydup- mesco IP: *.ub.uni-leipzig.de 19.09.01, 18:39 www.homo.de www.eurogay.de www.gejowo.pl wejdz na galerie, tam sa fajne chlopaki! waldemar123 napisał(a): > Ja znam tego mesco. To frajer nie warto zwracać na niego uwagi. Nie jest nawet > gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: do Ober(a) IP: *.dip.t-dialin.net 19.09.01, 19:48 Ober, cool bleiben! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: do Ober(a) IP: *.67.164.65.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 27.09.01, 15:16 Uon pochodzi z Tarnowskich Gor, byc moze ty go bydziesz znou. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Katowice watek problem izraelsko-serbsko.... IP: 62.224.226.* 27.09.01, 20:59 Ballest raz udaje patriote slazaka, raz wyzywa slazaków od hujów! Popatrzcie na adres dial.frankfurt.level. sprawdzilem inne adresy na forum, ma go tylko Ballest Od dzis moge spokojnie uzywav okreslenia huj • Re: Skurwielu slazacki adres: *.67.153.78.Dial1.Frankfurt1.Level3.net Gość portalu: LP 27-09-2001 19:04 odpowiedz na list odpowiedz cytując Mesco po co rozmawiasz z ta slaska kurwa oni tylko wstyd przynosza.Niech ten cwel jebany dalej pisze te bzdury,posmiejemy sie z analfabety slonzoka.(HUJA) pozdrowienia • Re: Problem Izraelsko-serbsko-slaski adres: 193.194.145.* Gość portalu: ober 21-09-2001 12:30 odpowiedz na ć portalu: Ballest napisał(a): > Uon pochodzi z Tarnowskich Gor, byc moze ty go bydziesz znou. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Katowice watek problem izraelsko-serbsko.... IP: 62.67.89.* 27.09.01, 21:18 Ja nien pochodze z rodziny ktorzy takie slowa uzywaja bo socjalnie nigdy tak nie upadlem, a adres tez nie jest moj. Odpowiedz Link Zgłoś