09.05.08, 20:38
Moja córeczka ma 7,5 miesiaca.kilka razy zdarzalo sie jakby sie krztusila robi sie czerwona i jakby powietrza nie mogla zlapac.Mój pediatra powidzial ze to od nadmiaru sliny niewie co z nia zrobic i sie krztusi ale tej sliny nie wypluwa kurcze niewiem czy to od sliny.Dzisiaj znajoma opwoedziala mi o dziewczynce ktora urodzila sie z bezdechem i szczerze boje sie nic tylko becze.Ale nie zuwazylam zeby coreczka przesatala oddychac poprostu robi sie czerwona i lyka lapczywie powietrze jakby cos moze slina lub cos innego jej przeszkadzalo a moze gazy?!pochwile przechodzi nie zdarza sie czesto ale sie zdarza.Jeszcze sobie to tlumaczylam rtym ze wklada paluszki do buzi i sie krzusi ale dziusiaj i wczoraj jaik to sie stalo to nie miala paluszkow w buzi.Prosze o rade odpowiedz jestem zalamana tak okropnie sie martwie.
Obserwuj wątek
    • mikolaj_danko Re: PILNE! 17.05.08, 00:32
      Mała nie zaczyna ząbkować - wtedy ślinienie jest faktycznie obfite i może się zdarzać że maluch się nią krztusi.
    • chusinka Re: PILNE! 18.05.08, 20:45
      Dziekuje za odpowiedz.Tak kilka dni temu wyszły zabki córeczce ale jej juz wczesniej sie tak dzialo to tez mogło od sliny byc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka