Dodaj do ulubionych

gilgoczące majtki

14.07.09, 09:22
Każde majtki jej przeszkadzają ! Chodzi i się cocha, ściąga je, obniża, zwariować można.
Przyszło mi dziś do głowy, że to może wcale nie o majtki chodzi tylko może coś jest nie tak z jej cipką. Nie raz ją oglądałam - wygląda normalnie, paprochów, włosów nie ma, czasem jest zaczerwieniona to rozumiem że coś ją może podrażniać, ale ona cały czas zsuwa te majtki. Na placu zabaw np. wszystkie dzieci bawią się normalnie o ona co chwilę poprawia gacie, zsuwa je niżej. wrrr.
Czy to kwestia bielizny czy może czas na wizytę u lekarza? ale jakiego? ginekologa dziecięcego?

Obserwuj wątek
    • koralik12 Re: gilgoczące majtki 14.07.09, 09:43
      a w czym pierzesz te majtki, może ją proszek uczula a może zły fason -może są za
      wąskie w kroku?
      • s.mal Re: gilgoczące majtki 14.07.09, 10:18
        co do proszku to zwrócę na to uwagę, ale gdyby to rzeczywiście był proszek to chyba też inne części stroju by jej przeszkadzały.

A majtki to może prędzej nie za wąskie w kroku tyko za szerokie - tak myślałam, ale przymierzałam też strój kąmpielowy, który wiadomo obcisły jest i nie ma mowy żeby jej tam czegoś za dożo bądź za mało było bo ładnie przylegał do cipki, a córka i tak go ciąglęła :(
        • mruwa9 Re: gilgoczące majtki 14.07.09, 11:10
          zakladaj dziecku majtki na lewa strone. Serio. Szwy nie beda tak
          draznic. Sprobuj.
    • kasiaalbrecht Re: gilgoczące majtki 14.07.09, 21:29
      może proszek lub szwy nie w tym miejscu? w razie braku poprawy ew wizyta u
      ginekologa dzieciecego, warto ew włączyć płyn do higieny intymnej dla dziewczynek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka