Dodaj do ulubionych

Czy warto jest jechac do Lonydy w kwioetniu

07.03.10, 18:23
Chodzi o to czy jest pogoda na zwiedzanie czy tez sie bedzie tylko
chlod i deszcz?
Obserwuj wątek
    • cornish1 Re: Czy warto jest jechac do Lonydy w kwioetniu 07.03.10, 19:18
      To pytanie do wróżki raczej. W tym roku w kwietniu nawet śnieg może sobie popadać. A może i nie.
      • czarna_gu Re: Czy warto jest jechac do Lonydy w kwioetniu 09.03.10, 00:14
        Chyba trzeba pogodę śledzić. Stereotypowo to przecież tam pada zawsze
        ;) Ale z doświadczenia mogę powiedzieć, że nie liczyłabym na jakieś
        tropiki, jednak da się pospacerować i zobaczyć przynajmniej główne
        punkty turystyczne Londynu. Jak się trochę marznie, to polecam ogrzanie się w pubach :) I jeśli mam być szczera - zawsze warto do Londynu
        pojechać, przecież jest tyle miejsc "pod dachem", które warto zwiedzić.
        Ja bym jechała :)
    • aquarius1973 Re: Czy warto jest jechac do Lonydy w kwioetniu 25.03.10, 10:24
      generalnie kwiecien i maj to chyba najstabilniejsze miesiace jesli chodzi o
      pogode. bylem w londynie 2 lata temu w kwietniu i temp oscylowaly w granicach
      18-20stopni. na przelomie kwietnia -maja mozna dostac oparzen slonecznych,
      przynajmniej znajomy sie nabawil lezac na plazy w okolicach dingle w irlandii.
      ale ogolnie mowiac z pogoda jak na kazdej wyspie na oceanie jest jak z rutetka...
      pozdrawiam
      kuba
    • mimbla.londyn Re: Czy warto jest jechac do Lonydy w kwioetniu 06.04.10, 09:20

Tu sprawdzisz pogode on line :
      www.bbc.co.uk/
      A gdyby padalo, to moze :
      www.royalcollection.org.uk/
      www.nationalgallery.org.uk/
      :)
    • greenbabe Re: Czy warto jest jechac do Lonydy w kwioetniu 23.09.10, 12:26
      Witaj, z pogodą różnie bywa, ale to nie powód żeby nie jechać do Londynu;)
      Polecam przewodnik: www.discoveryplanet.pl/Przewodnik_National_Geographic_Londyn_Miejskie_Opowiesci_9788360006948-370.html który bardzo fajnie opisuje wycieczki, w przypadku moich wakacji bardzo się sprawdził:)
      Pozdrawiam
      • Gość: mentor Re: Czy warto jest jechac do Lonydy w kwioetniu IP: *.tbcn.telia.com 01.01.11, 22:01
        dzieki samolot zamowiony na maj
      • Gość: monka easybus do Londynu IP: 89.230.34.* 06.01.11, 10:56

Witam , jaka jest różnica w cenie biletu , na przejazd ze Stansted do Londynu , pomiędzy kupnem "on-line" a u kierowcy?? Pytam gdyż mam problem z zabukowaniem na stronie easybus-a.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka