mentor 07.03.10, 18:23 Chodzi o to czy jest pogoda na zwiedzanie czy tez sie bedzie tylko chlod i deszcz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cornish1 Re: Czy warto jest jechac do Lonydy w kwioetniu 07.03.10, 19:18 To pytanie do wróżki raczej. W tym roku w kwietniu nawet śnieg może sobie popadać. A może i nie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_gu Re: Czy warto jest jechac do Lonydy w kwioetniu 09.03.10, 00:14 Chyba trzeba pogodę śledzić. Stereotypowo to przecież tam pada zawsze ;) Ale z doświadczenia mogę powiedzieć, że nie liczyłabym na jakieś tropiki, jednak da się pospacerować i zobaczyć przynajmniej główne punkty turystyczne Londynu. Jak się trochę marznie, to polecam ogrzanie się w pubach :) I jeśli mam być szczera - zawsze warto do Londynu pojechać, przecież jest tyle miejsc "pod dachem", które warto zwiedzić. Ja bym jechała :) Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius1973 Re: Czy warto jest jechac do Lonydy w kwioetniu 25.03.10, 10:24 generalnie kwiecien i maj to chyba najstabilniejsze miesiace jesli chodzi o pogode. bylem w londynie 2 lata temu w kwietniu i temp oscylowaly w granicach 18-20stopni. na przelomie kwietnia -maja mozna dostac oparzen slonecznych, przynajmniej znajomy sie nabawil lezac na plazy w okolicach dingle w irlandii. ale ogolnie mowiac z pogoda jak na kazdej wyspie na oceanie jest jak z rutetka... pozdrawiam kuba Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: Czy warto jest jechac do Lonydy w kwioetniu 06.04.10, 09:20 Tu sprawdzisz pogode on line : www.bbc.co.uk/ A gdyby padalo, to moze : www.royalcollection.org.uk/ www.nationalgallery.org.uk/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
greenbabe Re: Czy warto jest jechac do Lonydy w kwioetniu 23.09.10, 12:26 Witaj, z pogodą różnie bywa, ale to nie powód żeby nie jechać do Londynu;) Polecam przewodnik: www.discoveryplanet.pl/Przewodnik_National_Geographic_Londyn_Miejskie_Opowiesci_9788360006948-370.html który bardzo fajnie opisuje wycieczki, w przypadku moich wakacji bardzo się sprawdził:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentor Re: Czy warto jest jechac do Lonydy w kwioetniu IP: *.tbcn.telia.com 01.01.11, 22:01 dzieki samolot zamowiony na maj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka easybus do Londynu IP: 89.230.34.* 06.01.11, 10:56 Witam , jaka jest różnica w cenie biletu , na przejazd ze Stansted do Londynu , pomiędzy kupnem "on-line" a u kierowcy?? Pytam gdyż mam problem z zabukowaniem na stronie easybus-a. Odpowiedz Link Zgłoś