Gość: Sokrates IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 14:39 Tak określam Bułgarię na te czasy. Kiedyś była dobra - 20 lat temu ale teraz to dobra wyprawa dla naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:05 Chyba ci kolego zaszkodził noworoczny szampan. Ewentualnie swoją wycieczkę do Bułgarii skończyłeś w rumuńskiej toalecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sokrates Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:38 Jestem już absolutnie trzeźwy i nie próbuj mi odbierać mojego świętego prawa do własnego zdania. Tak myślę o koniec dyskusji silwuple. Wywczasy w Bułgarii drogi Kolego to symbol bezguścia totalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.07, 21:56 A cóż ty tam widzisz za bezguście? Ciepłe morze, dobre jedzenie, przystępne ceny. Warunki bytowe dla kazdego, od wysokiego standartu w hotelach, po umiarkowany na kwaterach prywatnych. No chyba że w Twoich żyłach płynie książęca krew, to faktycznie, przepraszam,wtedy Seszele lub Mauritius. Ja patrzę na odpoczynek w Bułgarii realnie. Mozna fajnie spędzić czas za niewielkie pieniądze. I nie obrażaj tych wszystkich ludzi którzy tam pojechali że nie maja gustu, bo gust to rzecz subiektywna, a myśle sobie że pewnie ty nie jesteś jego wzorcem. Pozdrowienia w nowym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.07, 22:33 mi tez sie podobało w Bułgarii, ale nie oszukujmy sie wcale nie jest tam juz tak tanio.... Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Syf, kiła i mogiła 01.01.07, 23:13 Seszele też są do d. Nie oszukujmy się. A poza tym drodzy Panowie: de gustibus non est disputandum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:06 Tys prowda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 19:04 mi to sie marza teraz malediwy - sliczna przezrpczysta woda plaze marzenie, palmy cisza spokoj- raj:) troche pozbieram i jazda:) Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Syf, kiła i mogiła 02.01.07, 19:19 A mnie się marzy hacjenda andaluzyjska. Komfortowy człek jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:39 hej mysle ze szkoda dyskutowac jak jest w Bulgari-po prostu trzeba tam pojechac i zobaczyc-a jest co poogladac bylam w zeszlym roku i wybieram sie tez w tym !!!!!! zanim sie wypowiecie o czyms lub kims negatywnie sprawdzcie to !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anca_din_bucuresti Re: Syf, kiła i mogiła IP: 81.219.30.* 02.01.07, 21:27 Proszę mi tu Rumunii nie obrażać! Mówię po dobroci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anca_din_bucuresti Re: Syf, kiła i mogiła IP: 81.219.30.* 02.01.07, 21:29 Mówię to do Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Syf, kiła i mogiła 03.01.07, 07:35 Bełkot. Powiedział że jest syf i ma być syf. Ale konkretnych argumentów na poparcie swojej tezy nie przytoczył. Nie ośmieszaj się człowieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casablanka Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.imz.pl 03.01.07, 09:58 W porównaniu z boską Hiszpanią, Grecją, Turcją itd. to można tak określić Bułgarię. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Syf, kiła i mogiła 03.01.07, 11:23 Gość portalu: Casablanka napisał(a): > W porównaniu z boską Hiszpanią, Grecją, Turcją itd. to można tak określić Bułga > rię. Konkrety proszę... Stada pijanych Niemców na Majorce są faktycznie boskie, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casablanca Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.imz.pl 03.01.07, 11:34 Wyraziłam się precyzyjnie - boska Hiszpania. A Majorka to już dopiero syf, kiła i mogiła i nie z powodu pijanych Szwabów a Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Syf, kiła i mogiła 03.01.07, 12:04 Peosiłem o konkrety. Dla mnie np. boskie są miasteczka toskańskie, a Hiszpanię i Grecję odbieram miło ale bez rewelacji. W dodatku lepiej kojarzy mi sie Pampeluna i Bilbao niż zatłoczone i zaśmiecone kurorty śródziemnomorskie. Z kolei synomimem syfu i bałaganu jest dla mnie Turcja i kraje arabskie. Za to Bułgaria jest wg mnie idealnym miejscem na rodzinne wakacje z małymi dziećmi. No więc co z tego, że dla ciebie Hiszpania jest boska. To stwirdzenie ma taką samą soiłe dowodową jak np. "najlepszy jest krem z brokułów". Wysil się trochę, bo póki co niczym nie udowodniłaś swoje tezy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casablanca Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.imz.pl 03.01.07, 12:19 Póki co to Ty się wysilasz niestety. Hiszpania to Andaluzja a Andaluzja to flamenco,pueblo blancos, Marbella i port jachtowy, Granada, Sewilla, Ronda, Benahavis, Mijas. Nie ma co się produkować i tak Cię nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Syf, kiła i mogiła 03.01.07, 12:25 Hiszpania to także Galicja, Navarra, Estremadura, Kastylia, Katalonia, Wyspy Kanaryjskie, a nawet Ceuta i Melilla. Na co mnie nie stać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casablanca Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.imz.pl 03.01.07, 12:31 De gustibus non est disputandum. P. S. Nie stać Cię na wojaże i trafia Cię szlag. Zażyj Relanium. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Syf, kiła i mogiła 03.01.07, 12:38 Z tej wypowiedzi rozmiem, że ciebie stać. Rozumiem, że tym niezbyt subtelnym sposobem chcialaś ukazałaś swoja wyższość nade mmną. Rozumiem też, ze chodzi tu o wyższość finansową. Podziwiam też twoje rozpracowanie mojej osoby i stanu mojego konta i inych aktywów, a także mojego stanu emocjonalnego. Nie wiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Syf, kiła i mogiła 03.01.07, 12:41 Z tej wypowiedzi rozmiem, że ciebie stać. Rozumiem, że tym niezbyt subtelnym sposobem chcialaś ukazałaś swoja wyższość nade mmną. Rozumiem też, ze chodzi tu o wyższość finansową. Podziwiam też twoje rozpracowanie mojej osoby i stanu mojego konta i inych aktywów, a także mojego stanu emocjonalnego. Nie wiedziałem, że w Marbelli tyle płacą za boat maintenance. Będę wdzięczny za namiary ma taki job, polecę tanią liniąi po pól roku będę glanował ubogich internautów na forum Turystyka... A teraz fuera... Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Syf, kiła i mogiła 03.01.07, 12:38 Z tej wypowiedzi rozmiem, że ciebie stać. Rozumiem, że tym niezbyt subtelnym sposobem chcialaś ukazałaś swoja wyższość nade mmną. Rozumiem też, ze chodzi tu o wyższość finansową. Podziwiam też twoje rozpracowanie mojej osoby i stanu mojego konta i inych aktywów, a także mojego stanu emocjonalnego. Nie wiedziałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casablanca Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.imz.pl 03.01.07, 12:44 No i dziecko się zdenerwowało. A tak nawiasem mówiac bardzo łatwo Cię wypuścić. Dorośnij. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Syf, kiła i mogiła 03.01.07, 12:49 Póki co zamiast konkretnych argumentów dowodzący, że BG to syf, a ES to cud/miód dowiedziałem się sporo o mojego zasobności portfela, moim stanie psychicznym i moim wieku. Może w końcu napiszesz coś na temat? To naprawdę nie jest takie trudne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casablanca Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.imz.pl 03.01.07, 12:52 A przestaniesz tu tak przerwaźliwie krzyczeć?????? Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Syf, kiła i mogiła 03.01.07, 12:57 Powinnaś wiedzieć, że krzyk na forach internetowych zaznacza się DUŻYMI LITERAMI... Odpowiesz w końcu ma moje pytanie dlaczego BG to syf, a port w Marbelli jest boski??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casablanca Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.imz.pl 03.01.07, 13:06 Dziecko, czy Ciebie Opatrzność zwolniła z myślenia? No straszny kapral z Ciebie. Jak awansujesz w rozwoju do stopnia min. kapitana to porozmawiany, a póki co - na tym poziomie nie mam ochoty. Bywaj mała, ale zaczynasz mnie nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Syf, kiła i mogiła 03.01.07, 13:10 Wychodzi na to, że ja i w dodatku dziewczynka, hehe... Żegnam, jak będziesz miała coś ciekawego do napisania wróć na to forum, bo póki co wszędzie cię pełno, ale treści żadnej nie wnosisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casablanca Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.imz.pl 03.01.07, 13:37 "Wychodzi na to, że ja i w dodatku dziewczynka, hehe..." No widzisz stary, nikt nie jest doskonały :-))))))) I jesteś za mały aby decydować o tym czy mam wrócić na forum czy nie, jednak nie miałabym nic przeciwko temu abyś Ty stąd niknął bo kipisz ze złości i nie znasz się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: Syf, kiła i mogiła 03.01.07, 13:58 No cóż, przyznam rację desowi. Zadał ci kilkakrotnie pytanie prosząc o rzeczową odpowiedź. Ty natomiast wdałaś się w jakieś głupawe gierki słowne i wycieczki osobiste - pieniądze, środki uspokajające, itp a przecież nic na jego temat nie wiesz. Coś mi się wydaje, że jeśli już to rozkapryszoną lalą i dzieciakiem jesteś ty. Tak przynajmniej sądzę z twoich wpisów. Ja z kolei uważam, że boska to jest Burkina Faso, a Hiszpania to syf. I co? Spędzisz parę godzin wmawiając mi wiek gimnazjalny i niezrównoważenie psychiczne? Jak chcesz z kimś dyskutować na zadany temat to miej coś do powiedzenia, a nie tylko inwektywy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:23 Każdy ma prawo do swojego zdania. Ja na przykład lubię Portimao choć to totalna kicha. O gustach się nie dyskutuje, ale można powiedzieć co się myśli. A ten Des to rzeczywiście jakiś taki nadpobudliwy i pierwszy zaczął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:25 Oczywiście że każdy ma prawo do własnego zdania. Ale też każdy troche myślący potrafi to własne zdanie uzasadnić. A tym bardziej jeżeli zarzuca komuś że nie ma gustu. Jeżeli mi sie coś u kogoś nie podoba, to upubliczniając to wysilam sie na drobne uzasadnienie. Jeżeli tego nie potrafię zrobić, znaczy że po prostu gadam bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:30 Niekonieczne to musi być tak do końca. Ja lubię kobitki i ani myślę uzasadniać dlaczego, podobnie może być z preferencjami turystycznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:42 Ja lubię kobiety bo jestem hetero. I nie przyszło by mi do głowy powiedzieć gejowi że nie ma gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:38 dlaczego? co nie jest prawem zabronione jest niby dozwolone, jednakowoż szczęście to brak informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.imz.pl 04.01.07, 08:53 ji ament :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malinka Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:19 a juści :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mc_pele Re: Syf, kiła i mogiła 15.02.07, 14:00 gringo68 napisał: > No cóż, przyznam rację desowi. Zadał ci kilkakrotnie pytanie prosząc o rzeczową > > odpowiedź. Ty natomiast wdałaś się w jakieś głupawe gierki słowne i wycieczki > osobiste - pieniądze, środki uspokajające, itp a przecież nic na jego temat nie > > wiesz. Coś mi się wydaje, że jeśli już to rozkapryszoną lalą i dzieciakiem > jesteś ty. Tak przynajmniej sądzę z twoich wpisów. > casablance najzwyczajniej w świecie wyszła słoma z butów, jak ktos jest prostakiem to choćby i miał miliony i zwiedził cały świat i tak zostanie takim samym prostakiem... Smutne ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.sti.net.pl 06.01.07, 22:23 Masz racje Sokrates worki i reklamowki lataja po plazach i ulicach totalny chaos i niewypal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosman Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.interpc.pl 07.01.07, 10:17 Nie przesadzaj pan się znalazł dla mnie jesteś pajac a tak na marginesie ciekawe czy z swojej wioski wogóle sie gdzieś ruszyłeś,myśle że NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ila Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:52 Jak jesteś taki wybredny to leć na Karaiby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krokodylek Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 18:44 Chłopy, każdy ma prawo do własnego zdania. Jeśli gościowi coś się nie podoba to dlaczego ma krakać jak jakaś wrona? Nie każdy kopie rowy, jest wielu ludzi, ktorych za ciężką robotę stać na lepsze kraje niz zabiedzona Byłgarija. Symbol złego gustu turystycznego. Jeden lubi dupę z bobra a chłop woli dupę Joli, no i co? Strasznie zawistni jesteście, wielbiciele g. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:15 Słuchaj Krokodylku, tak to juz jest że fora turystyczne, tak jak to na które sie dopisałes służą ludzią informacją, radą i wiedzą. Pisza tu najczeńściej ludzie którzy chcą sie czegoś o Bułgarii dowiedzieć, zapytać lub podzielić się swoimi wrażeniami. I nikt by nie miał żadnych pretensji jeżeli czyjas opinia była by poparta przykładem, zdarzeniem, bo przeciez o tu tu chodzi. A tymczasem spotyka tu sie kilku czubków którzy rzucaja "syfami, kiłami i mogiłami" nie mając nic więcej do powiedzenia. Można wieczorem nasr.. pod swoja klatkę, a rano drzeć japę że wszedzie gó.. sie wala. Ludzie którzy odwiedzili Bułgarię w większości przychylnie wypowiadaja sie o tym kraju. Oczywiscie mozna znaleźć wiele mankamentów, ale gdzie ich nie ma? Kończąc moją wypowiedź, mam nadzieje że nie zaliczasz sie do naszej grupy kopaczy rowów i na pewno stać cie na ekskluzywne wyjazdy. Bo widzisz lepiej by było żeby wszyscy piszący o tym kraju że jest zabiedzony i nie gustowny trzymali sie od niego jak najdalej z daleka i nie przeszkadzali nam robolom w odpoczynku. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.imz.pl 10.01.07, 07:38 Placy to mało tolerancyjny naród. Ten wątek to namacalny przykład i lepszego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 15:00 No niestety Gucio, ale akurat tolerancja nie ma nic wspólnego z tym co tu piszemy, pomyliłes pojęcia. Po prostu chodzi o normalną i rzetelną wymianę informacji. Jezeli masz coś do powiedzenia to powiedz to i napisz dlaczego tak myślisz, może sie ktoś z Tobą zgodzić, lub nie, ale na pewno nie będzie miał żadnych pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krokodylek Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 15:45 Gucio ma rację, że jesteśmy mało tolerancyjnym narodem i zawistnym dodałbym jeszcze. O opilstwie nie wspomnę bo to jest jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 18:39 Poza wspomnianym syfem chciałabym wybrać się do Bułgarii na camping.Czy jest to aż tak ryzykowne?. Jeśli nie to gdzie znaleść adresy. Proszę o opinię osób, które zetknęły się z tamtejszymi campingami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.imz.pl 17.01.07, 11:46 Ło matko! To w dzisiejszych czasach jeszcze się jeździ na campingi czy ja znów śnię? i w dodatku do Bułgarii. Pora chyba już umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Syf, kiła i mogiła IP: 213.25.48.* 17.01.07, 13:07 Zajrzałam na wasze forum, bo chciałam się czegoś konkretnego dowiedzieć o Bułgarii-ale jestem zaskoczona waszymi formami wypowiedzi. Byłam na wielu forach i nikt nie był taki zawzięty, zacietrzewiony no i...niestety, niekulturalny. A gdzie Bułgaria? Czy warto się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Re: Syf, kiła i mogiła 18.01.07, 07:38 Warto. Pogoda, ciepłe morze, piaszczyste plaże, z roku na rok rozwijająca się infrastruktura turystyczna. No i tanio, nawet bardzo tanio. Warto jechać jak najszybcie bo po ich wejści do UE ceny zaczną rosnąć... Szczególnie warto dla rodzin z dziećmi, które grzebią w piachu i brodzą prz brzegu - piaszczyste plaże i dno to w tym wypadku podstawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 20:26 Brawo no. Oni piszą jakby walczyli na słowa a nie wypowiadali się na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bori Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 10:16 witam.mam pytanie do gucia co mu przeszkadza w odpoczynku na campingu.czy ty kiedykolwiek spedzales tak urlop ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek1986 Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 18:43 Widzę że wdaliście się w dyskusję z trollem. To o czym z nim rozmawiacie jest dla niego nieistotne, dla niego liczy się tyko sama dyskusja. Olewać. Ja uwielbiam Bułgarię i w tym uwielbieniu dostzregam równiez jej złe strony, ale mocne strony znacząco pzrebijają te słabe. Pozytywy: - Czarne Morze i plaże - dużo klubów muzycznych, kawiarni, restauracji, dyskotek, hoteli etc. - rozrywkowi ludzie - kuchnia bułgarska!!! - jeszcze dużo by wymieniać Negatywy: - szwędające się Cygany - śmieci porozwalane pod niektórymi blokami No i to wszystko. A jeśli chodzi o samochody,m to już dawno wypieprzyli Moskwicze i Łady, teraz jeżdzą same zachodnie auta, nie wiem czy nówki czy używane, ale takie same jak w Polsce. Pzremysł komputerowy i cyfrowy niczym nie ust ępuje temu co w Polsce. Dotyczy to także wielu innych dziedzin. Ktoś kto przesadnie koemntuje Bułgarię na minus, ten albo żyje telewizyjnymi stereotypami "w Bułgarii bieda, syf itd." i nigdy tam nie był, albo widocznie był tam ostatnio 20 lat temu w czasach komunizmu, a teraz wygłasza swoje denne wypowiedzi z analitycznego i teoretycznego punktu widzenia. Jeżdżę tam co roku i wiem jak jest. Popieram wypowiedzi Jarka, Desa i innych będących tego samego zdania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:12 Super, dziękuje za odpowiedz na postawione pytanie. Czy mogłabym uzyskać namiary na sensowne campingi? Ostatni raz bylam w Bułgari z 20 lat temu, a skoro chcę pokazać jej uroki rodzinie znaczy, ze i wtedy byla godna zwiedzania. Serdecznie pozdrawiam i liczę na SENSOWNĄ odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:29 niestety w Bulgarii liczba campingow znacznie spadla,porownujac z tym co bylo 20 lat temu.Zwiazku z wysoka cena dzialek campingi znikaja a na ich miejsce buduje sie hotele.Polecam camping Kavacite ok 4km na poludnie od Sozopola.Super plaza kilka knajp,2sklepy i co naj... przy samej plazy.Drugim campingiem godnym polecenia to ten w kurorcie Albena ok.400m od plazy jak i c. Oazis na Zlotych Piaskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 22:04 Super, dzieki za informacje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
travelon Re: Syf, kiła i mogiła 31.01.07, 23:10 Nie zgadzam się z opinią autora. Bułgaria w tej chwili wyrasta na jedną z najlepszych ofert turystycznych. Złote piaski... Moim zdaniem i wielu innych osób Costa Brava składa pokłony temu kurortowi jakim niewątpliwie Złote Piaski są :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchacha Re: Syf, kiła i mogiła IP: *.2072548960.ddns.cablebg.net 03.02.07, 17:22 Takie opinie wystawia się ,jeśli się kupiło wczasy za 600zł i siedziało w owej wczasowej stołówce w jakiejś zapadłej wsi.Nieładnie pisać takie oszczerstwa. Przyjeżdżam od wielu lat do Bułgarii 3 razy w roku-byłam prawie w każdej jej części, widziałam więcej niż niejeden Bułgar i mogę tylko wystawić pozytywną ocenę.Skromne warunki nie oznaczają jeszcze syfu i brudu.Przebywałam też w szpitalu w Sofii i życzę tak wspaniałej opieki każdemu w polskich szpitalach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezydentBG Re: Syf, kiła i mogiła IP: 87.120.1.* 22.02.07, 13:55 No to ja już wszystko wiem na Twój temat.To Ty lałeś z balkonu...a potem syf:) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś