michalgabriel 22.04.07, 00:21 Z czasów pobytu w USA pamiętam, że bywają tam kłopoty z użyciem Visy Electron wydanej przez polski bank. Czy ktoś miał okazję używać polskiej Visy Electron w UK i wie, czy są jakiś problemy? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ikaria3 Re: Visa Electron w UK IP: *.aster.pl 22.04.07, 00:31 Nie ma żadnych problemów z wyciąganiem kasy z bankomatu. Kilka dni temu wybierałam 30 funtów z pierwszego lepszego bankomatu w Glasgow, potem płaciła ta samą kartą Visą Elektron na lotnisku. Nie było wpadki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Visa Electron w UK 24.04.07, 11:19 Visa Electron działa wszędzie praktycznie (Londyn). Problemy są z Maestro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Visa Electron w UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 20:19 Ja w Usa i nawet w Rosji nie mialam zadnych problemow, za to na stacji beznzynowej shella w Stansted mialam ogromne... Na stacji nie sa akceptowane karty europejskie, mimo informacji, ze jest taka platnosc. Zadna z moich trzech polskich kart nie dzialala. Mialam wypozyczony samochod, mialam godzine do odlotu, pelen bak zatankowany, w porfelu zero funtow, a karta nie byla akcpetowana, rowniez w bankomacie na miejscu byla odrzucana... Kierownik stacji wypial sie delikatnie piszac, stwierdzil: placic i koniec... Nie majac czasu na klotnie zastawilam aparat fotograficzny u kasjera, on za mnie zaplacil, a ja w szalonym tempie pojechalam do bankomatu na lotnisko, wrocilam na stacje po aparat, znowu na lotnisko, oddalam w avisie samochod i z pewnym zdziwieniem udalo mi sie nawet (dzieki pomocy ochrony) dostac na poklad samolotu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Visa Electron w UK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 20:23 Dodam jeszcze, ze to bylo 12 dni temu - takze informacja biezaca. Odpowiedz Link Zgłoś