Gość: szopen IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 02.11.04, 22:51 WITAM,CHCIAŁABYM SIE DOWIEDZIEC COS NA TEMAT PĘDZELKÓW DO MAKIJAŻU Z SEPHORY,CZY WARTO JE KUPOWAĆ?A MOŻE KTOS POLECI PĘDZLE INNEJ FIRMY??DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: pędzelki SEPHORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 23:27 Witam.Dostalam caly komplecik pendzelkow z Sephory na urodziny.Sa wspaniale.Nie wiem jak sie bez nich malowalam!!!naprawde polecam1Moze sa troche drogie(pisze troche bo widzialam pedzel do pudru z ogona jakiegos zwierzaka za150 zl!!)ale naprawde warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: pędzelki SEPHORY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.04, 23:32 Ja mam jeden - do kresek na powiekach, najcieńszy, nie jestem zadowolona, szybko się rozczapieżył. Sprawiał dobre wrażenie, był sprężysty, zwarty. Po opłukaniu go wodą zrobił się miękki i szeroki, nie nadaje się już do malowania kresek. Nie używałam innych. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: pędzelki SEPHORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 23:37 co do tego pendzelka do kresek to masz rtoche racji ale te do powiek czy rozu lub pudru sa dalej swietne po"wypraniu":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: pędzelki SEPHORY IP: *.u.mcnet.pl 03.11.04, 09:30 mam pedzel do rozu - rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: pędzelki SEPHORY IP: *.u.mcnet.pl 03.11.04, 09:30 mam pedzel do rozu - rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopen Re: pędzelki SEPHORY IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 03.11.04, 09:44 dzięki:)) Odpowiedz Link Zgłoś