Dodaj do ulubionych

Axa Direct Opinie 2012

08.01.12, 17:03
Wygląda na to, że nowy rok przynosi nam nie tylko podwyżki cen paliw. Niestety w 2012 roku wzrosną również ceny ubezpieczeń komunikacyjnych. Ta sytuacja może dosięgnąć nawet 2 mln polskich kierowców.

Rozsądnym wyjściem ze sytuacji może okazać się szukanie dodatkowych zniżek na OC i AC. Axa Direct oferuje takie właśnie rozwiązanie - program poleceń pod nazwą "Poleć Axa Direct znajomym". Każdy kierowca, nie będący jeszcze klientem Axy, może nabyć prawo do otrzymania dodatkowej zniżki w wysokości 50zł, lub 60zł. Informację o tym, jak skorzystać z dodatkowej promocji znajdują się na Axa Direct opinie.

Oczywiście prawda jest taka, że zawsze warto porównać cenę ubezpieczenia w kilku towarzystwach ubezpieczeniowych. Różnice cen często bywają kolosalne.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich kierowców, życząc szerokiej drogi.
Obserwuj wątek
    • tanieoc Re: Axa Direct Opinie 2012 26.01.12, 19:28
      Czy kupując samo tylko OC, musisz zwracać szczególną uwagę na opinie o danym ubezpieczycielu?

Część firm ubezpieczeniowych takich, jak np. Axa Direct oferuję jako gratis do samego OC pakiet mini assistance. Warto dowiedzieć się, czy realizacja usług w ramach tego darmowego pakietu, przebiega bezproblemowo.

Pozdrawiam.

• www.lepszeoc.pl Re: Axa Direct Opinie 2012 31.01.12, 17:37
        Ostatnio kolega chciał napisać coś ciekawego odnośnie Axy ale chyba czasu do tej pory jeszcze nie znalazł.
      • sebek.21 Re: Axa Direct Opinie 2012 24.08.12, 12:30
        Takie mini assistance do OC ma wiele firm. Jak dostałem w Liberty Direct z oc, skorzystałem z niego raz zimą jak mi akumulator siadł, ale teraz mam nowy samochod, wiec kupiłem pakiet.
    • www.lepszeoc.pl Re: Axa Direct Opinie 2012 04.02.12, 13:10
      Ostatnie wydarzenia pokazują to, jak coraz droższe stają się koszty utrzymania samochodu. Na szczęście możesz je obniżyć wybierając tańsze ubezpieczenie. Axa Direct oferuję w tym temacie naprawdę niskie ceny.
      • tanieoc Najnowszy kod ----2841444------- Marzec 2012 28.03.12, 12:10
        Wykorzystaj najnowszy kod zniżkowy dla Axa Direct - 2841444
        • bartos27 Re: Najnowszy kod ważny do maja 2014 !!! - 7284655 22.05.13, 19:35
          świeżutki nr na zniżkę 50zł lub 60zł - w zależności od wybranego pakietu ubezpieczenia.
          Ważny do maja 2014 !!! - Dotyczy promocji - poleć AXA znajomemu.
          Osobiście sam z takiego polecenia skorzystałem i wyszło mi taniej niż 20% zniżki przez internet i nawet taniej niż kod rabatowy na 25%.
          Smiało polecam. Zresztą można samemu porównać :)

Wystarczy, że wpiszesz nr " 7284655 "
    • tanieoc Re: Axa Direct Opinie 2012 30.03.12, 18:46
      tanieoc napisał:

> Rozsądnym wyjściem ze sytuacji może okazać się szukanie dodatkowych zniżek na OC i AC. Axa Direct oferuje takie właśnie rozwiązanie - program poleceń pod nazwą "Poleć Axa Direct znajomym". Każdy kierowca, nie będący jeszcze klientem Axy, może nabyć prawo do otrzymania dodatkowej zniżki w wysokości 50zł, lub 60zł. Informację o tym, jak skorzystać z dodatkowej promocji znajdują się na Axa Direct opinie.
      >

Polecam wszystkim ubezpieczenia przez telefon, gdyż to najwygodniejsza forma zakupu polisy.
    • www.lepszeoc.pl Re: Axa Direct Opinie 2012 02.04.12, 13:58
      tanieoc napisał:

> Wygląda na to, że nowy rok przynosi nam nie tylko podwyżki cen paliw. Niestety
      > w 2012 roku wzrosną również ceny ubezpieczeń komunikacyjnych. Ta sytuacja może
      > dosięgnąć nawet 2 mln polskich kierowców.
      >
      > Rozsądnym wyjściem ze sytuacji może okazać się szukanie dodatkowych zniżek na OC i AC. Axa Direct oferuje takie właśnie rozwiązanie - program poleceń pod nazwą "Poleć Axa Direct znajomym". Każdy kierowca, nie będący jeszcze klientem Axy, może nabyć prawo do otrzymania dodatkowej zniżki w wysokości 50zł, lub 60zł. Informację o tym, jak skorzystać z dodatkowej promocji znajdują się na Axa Direct opinie.
      >

Wykorzystaj super aktualny nr zniżkowy do Axa Direct - 2841444
      • tanieoc Liberty Direct - 50zł na OC - 100zł na AC - 10% 24.05.12, 11:10
        Takie promocje tylko w Liberty Direct:

- 5% zniżki za zakup online
        - 5% za płatność kartą kredytową
        - 50zł lub 100zł za kod promocyjny - 75369166
        - Assistance gratis

Szczegółowy opis znajdziesz na www.lepszeoc.pl

Zapraszam!
        • tanieoc Re: Liberty Direct - 50zł na OC - 100zł na AC - 1 26.11.12, 11:19
          Moim zdaniem korzystniejszą ofertę na OC oraz AC posiada obecnie Liberty Direct. Firma ta daję sporo dodatkowych zniżek na ubezpieczenie samochodu oraz honoruje wszystkie inne zniżki. Obecnie jest to chyba najlepsza opcja ze wszystkich dostępnych na polskim rynku ubezpieczeń komunikacyjnych. Polecam Liberty Direct - lepszeoc.pl/Kod-promocyjny-liberty-direct-dodatkowa-znizka
    • 1japablo AXA?-zdecydowanie nie polecam!! 02.05.13, 13:52
      Moja rada - omijajcie z daleka tych oszustów.
      W 02.2013 wjechał we mnie gość na czerwonym świetle autem z OC w Axie (Niestety!!) Podpisane oświadczenia przez sprawcę, również świadka. Koszt naprawy mojego auta to ok 16 000. Po 2 miesiącach zwłoki AXA odmówiła wypłaty odszkodowania, na podstawie ogledzin auta sprawcy ... ale po remoncie!!! Do teraz wymieniam listy , odwołania - na każdy odpowiedź 30 dni. W centrum obsługi klienta za każdym razem inna miła Pani - ale z obietnic przyśpieszenia sprawy nic nie wynika. Dziś mija kolejny termin oczekiwania na odpowiedź i nic!!! Będę musiał oddać sprawę do sądu. Niestety jest to kosztowne i pewnie długo trwa. Moja rada - omijajcie z daleka tych oszustów. Wyglądają na małą nieuczciwą firemkę, liczącą że większość oszukanych nie będzie dochodzić swoich praw
    • bartos27 Re: Axa Direct kod na 50-60zł zniżki - 7284655 22.05.13, 19:41
      świeżutki nr na zniżkę 50zł lub 60zł - w zależności od wybranego pakietu ubezpieczenia.
      Ważny do maja 2014 !!! - Dotyczy promocji - poleć AXA znajomemu.
      Osobiście sam z takiego polecenia skorzystałem i wyszło mi taniej niż 20% zniżki przez internet i nawet taniej niż kod rabatowy na 25%.
      Smiało polecam. Zresztą można samemu porównać :)

Wystarczy, że wpiszesz nr " 7284655 "

KALKULATOR AXA www.axadirect.pl/quote/index.aspx
      Wybierz opcję:

*Nie jestem klientem. Chce powołać się na numer polisy Klienta AXA*

lub:
      - zadzwoń: 19522
      - zadzwoń: +48 22 599 9522
      - wejdź na stronę: www.axa.pl i zamów oddzwonienie do Ciebie (bezpłatne)

Dzwoniąc ważne jest abyś także podał, że chcesz się powołać na nr polisy znajomego 7284655 bo tylko wtedy dostaniesz zniżkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka