Dodaj do ulubionych

Samochód do ślubu

13.03.17, 20:44
Za późno się zdecydowaliśmy, że chcemy pojechać do ślubu wynajętym autem. Większość interesujących nas samochodów ma zajęte terminy. Może ktoś ma namiary na właściciela klasycznego, eleganckiego Mercedesa lub BMW (najlepiej ciemne), który okazjonalnie wypożycza na ślub? Ostatecznie może też być komercyjna wypożyczalnia samochodów, ale żeby mieli takie modele. Gdzie wy wynajmowaliście samochody do ślubu w Szczecinie?
Obserwuj wątek
    • sonia453 Re: Samochód do ślubu 01.04.17, 21:37
      Elelisa, jeśli szukasz klasycznego samochodu, mogę Ci polecić wypożyczalnię automaks.pl/ Działają w Szczecinie i mają duży wybór aut. Do Twojego opisu będzie pasowała chociażby Skoda Superb - duże, ładne auto z ciemnym lakierem i klimatyzacją, wersja kombi. Kiedy korzystałam z ich oferty, nigdy nie było problemu z terminami. Myślę, że i dla Ciebie będą mieli wolny termin. Ewentualnie mają też inne auta, ale do Twojego opisu najbardziej pasowała mi ta Skoda :)
    • magda1500 Re: Samochód do ślubu 14.04.17, 13:23
      Spróbujcie poszukać na weselnapolska.pl/ może się coś trafi. Polecam ten portal, ja znalazłam tu autko i parę innych rzeczy potrzebnych na ślub i wesele :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka