Dodaj do ulubionych

Moderacja forum Tarnow

02.04.04, 15:02
Witam,
chetnie widzielibysmy tu moderatora - mamy zgloszenie zbiorowe od kilku osob -
uczestnikow forum, ale wolelibysmy, aby moderacji podjely sie jedna-dwie
osoby. Jest to rozsadniejsze w wypadku konfliktu, gdy nie wiadomo, kto co
wycial, a takie konflikty sie zdarzaja no forach prywatnych zarzadzanych w ten
sposob. Jesli znajda sie takie osoby chetne do opieki, zapraszam do zgloszenia
na adres forum@gazeta.pl.
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 02.04.04, 15:19
      Propozycję wielokrotnie zgłaszaliśmy już pod ten mail, jak i w listach na
      adresy Adminów Gazety. No ale wyślę jeszcze raz tą kandydaturę.
      • tradycja1 Re: Moderacja forum Tarnow 02.04.04, 15:48
        Qwerty wyglada na to ze zbiorowe adminowanie nie jest dopuszczalne, trzeba sie
        naradzic jak to rozwiazac.
        • sirius1 Re: Moderacja forum Tarnow 02.04.04, 15:51
          to zalezy, mozna powiedziec tak i nie, w koncu to nasze
          forum.
          • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 02.04.04, 15:53
            Stałą propozycję naszego kandydata wysłałem pod wskazany wyżej adres. Czekam
            teraz na odpowiedź.
    • qwerty.tarnow Moderacja forum Tarnow 05.04.04, 23:35
      Kandydatura od piątku czeka w skrzynce mailowej pod podanym powyżej adresem.
      Czy doczekamy się kiedyś odpowiedzi? Czy znowu pół roku milczenia będzie?
    • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnów 13.04.04, 00:03
      Wstawili nam u góry jakiś banner z zachętą do moderacji, a na nasze apele i
      zgłoszenia kandydatów od pół roku to nikt nie odpowiadał. Jak tydzień temu
      ponownie wysłałem kandydaturę, to również nic. No i jak tu mieć wiarę w
      jakiekolwiek obietnice?
      • 1gomez Re: Moderacja forum Tarnów 15.04.04, 20:23
        a moze bedzie najlepiej jak sie od nas po prostu odczepia?
        • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnów 15.04.04, 23:10
          Raczej nic z tego - niestety wpadliśmy już w sidła prywatyzacji forów (jest to
          już fakt dokonany), więc teraz lepiej już mieć tego moderatora niż nie mieć. A
          że opóźnienie jest przy tym ze strony Gazety ogrooooooooooooooooooooooooooooomne
          (pół roku!!!) to już osobna kwestia. :-(((
    • andziomat Re: Moderacja forum Tarnow 17.04.04, 22:37
      i ja sie tutaj dopisałem.......
      • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 17.04.04, 22:40
        W górę wątek. Niech się przypomina administracji, że sprawa już od pół roku
        jest niezałatwiona.
        • lubona Re: Moderacja forum Tarnow 17.04.04, 22:48
          Dobra też winduję.
          • lobuzek1 Re: Moderacja forum Tarnow 18.04.04, 12:14
            Gdzie wy, tam i ja!
            • lubona Re: Moderacja forum Tarnow 18.04.04, 17:01
              No to w górę Panie i Panowie. !!!!!!! (Oczywiście wątek).;D
              • lubona Re: Moderacja forum Tarnow 18.04.04, 17:08
                I jeszcze raz, bo te hostessy mnie denerwują.
                • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 18.04.04, 21:23
                  Ode mnie również ponowne poparcie.
                  • lubona Re: Moderacja forum Tarnow 27.04.04, 22:26
                    Czy już cos wiadomo w tej sprawie? A tak przy okazji, czy można wiedzieć, czyja
                    to kondydatura?
                    • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 27.04.04, 22:36
                      Nic nie przyszło od Gazety. Info dla Ciebie zaraz przyjdzie na maila.
                      • lubona Re: Moderacja forum Tarnow 27.04.04, 22:39
                        Dzięki, zaraz popatrze.
                        • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 27.04.04, 22:45
                          Już jest wysłane.
                          • lubona Re: Moderacja forum Tarnow 27.04.04, 22:54
                            Juz przeczytałam i zaraz to zrobię. Może jednak, coś się ruszy? Jednak czegoś
                            tu nie rozumiem. Niedawno czytałam wypowiedź, nie pamiętam kogo, O forum
                            Gorlice. Oni tam szybko mieli załatwioną tę sprawę.To co jest?
                            • lubona Re: Moderacja forum Tarnow 27.04.04, 23:02
                              Załatwione, wysłane. Ciekawe co z tego będzie. W końcu cały czas nad naszymi
                              wątkami jest to zdanie od gazety.Może się obudzą, wiosna już. Niedźwiedzie
                              wstały, to może pora?
                              • lubona Re: Moderacja forum Tarnow 27.04.04, 23:08
                                Czyli mogę z czystym spokojem iść spać, ze świadomością dobrze spełnionego
                                obowiązku (?)Dobranoc, do jutra, Qwerty nie trać nadziei.
                                • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 27.04.04, 23:10
                                  Poczucie spełnienia obywatelskiego jest ważne w życiu. Ale jeśli się
                                  wielokrotnie widzi, ze jest ono marnowane, to człowiek zaczyna tracić wiarę we
                                  wszystko.
                              • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 27.04.04, 23:08
                                Ja już od wczoraj straciłem wszelką nadzieję...
                            • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 27.04.04, 23:07
                              lubona napisała:

> To co jest?

Tego to prawdopodbnie sami admini nie wiedzą... :-P
                              • tradycja1 Re: Moderacja forum Tarnow 28.04.04, 02:49
                                Cala ta sytuacja jest po prostu smieszna.
                                • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 28.04.04, 10:37
                                  A śmieszność tej sytuacji przerodziła się już tylko w ból.
                                  • lubona Re: Moderacja forum Tarnow 30.04.04, 17:43
                                    Jak windować, to windować. To też podniosę.
                                    • lubona Re: Moderacja forum Tarnow 30.04.04, 18:13
                                      Qwerty mam pytanie, ale zadam go pocztą.
                                      • lubona Re: Moderacja forum Tarnow 30.04.04, 18:24
                                        Wysłałam, jak będziesz mógł, odpowiedz.
                                        • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 30.04.04, 20:56
                                          Koło godz. 22 będzie odpowiedź, bo chwilo nie mam zbytnio czasu.
                                          • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 30.04.04, 21:12
                                            Udało mi się wcześniej - odpowiedź już jest w skrzynce. Ale ja odezwę się teraz
                                            dopiero koło 22.
                                            • lubona Re: Moderacja forum Tarnow 30.04.04, 21:42
                                              Dzięki Qwerty, rozjasniło mi się w głowie. Faktycznie dziwne jest to zachowanie
                                              gazety w stosunku do nas.
                                              • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 30.04.04, 21:58
                                                No, niestety. :-((((((((
                                                • lubona Re: Moderacja forum Tarnow 03.05.04, 17:00
                                                  Jak na razie nie ma nikogo, to winduję do góry, siup! Przyjdę może potem.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 03.05.04, 20:23
                                                    Wierzysz jeszcze w spełnienie tych obietnic? Chyba już naprawdę nie warto.
                                                  • lubona Re: Moderacja forum Tarnow 03.05.04, 21:38
                                                    Ja czasami bywam uparta. Nie czekam na to tak długo jak Wy, więc mam jeszcze
                                                    siłę.A nadzieję? Myślę, że zawsze trzeba mieć.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Moderacja forum Tarnow 03.05.04, 22:00
                                                    Nadzieję tak. Ale w tej sprawie odpuszczam. Zdecydowanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka