qwerty.tarnow 03.05.04, 13:55 W TVP3 leciał film "Miś". Zdradź nam Tradycjo, jakie Ty masz tam znajomości, że ciagle o Tobie mówią w tej telewizji i ciągle przypominają nam o Tobie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Święto Tradycji? ;-P 03.05.04, 14:43 Tradycja z Misia musi byc tak +- moja rowiesnica :)biorac pod uwage rok produkcji filmu i ukazany w nim swiat dodajac do tego jakies 2-4 lata bo tyle mogla miec lat ta dziewczynka ( mialam gdzies fragmenty skryptu z tym wlasnie wyjasnieniem bo juz kiedys odpowiadalam na podobne pytanie, i bylam bardziej przygotowana) A samo slowo -tradycja- cos tam , cos tam...faktycznie czesto jest uzywane, no coz przynajmniej co niektorzy beda o mnie czesciej myslec hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Święto Tradycji? ;-P 03.05.04, 20:16 To może to Ty grałaś? Tylko nie chcesz się ujawniać z tym publicznie! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Święto Tradycji? ;-P 04.05.04, 06:59 Tradi a jak o Tobie nie myslec ...jak pije sie nawet piwo tradycjnie wazone ...:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
emtar Re: Święto Tradycji? ;-P 04.05.04, 18:56 Ty Atob, czy Ty przypadkiem nie startujesz do naszej Tradycji? Tak krążysz, krązysz... I nic... Strasznie nieśmiały. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Święto Tradycji? ;-P 04.05.04, 19:23 Nie pesz naszego gościa, bo nam ucieknie. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Święto Tradycji? ;-P 05.05.04, 06:10 Nie uciekne :) nie ma obawy ... A ze lubie Tradi ...no coz jak mozna nie lubic takiej doskonalej osobki jak ona ?Tradi jest poprostu cudowna.... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Święto Tradycji? ;-P 05.05.04, 21:03 Atob oniesmielasz mnie. :)Dziekuje za mile slowa. Odpowiedz Link Zgłoś