qwerty.tarnow 02.07.04, 16:11 Wczoraj w TVP1 była pierwsza część tej serii filmów. Zabawa znakomita! Najbliższe czwartki wieczór rezerwuję sobie wolne na forum - dobra komedia przede wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Żandarm - Louis de Funes! 02.07.04, 18:54 No co? Nikt nie lubi i nikt nie ogląda? Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Żandarm - Louis de Funes! 02.07.04, 19:06 Przyznaję się bez bicia - nie lubię za bardzo L. de Funesa. Z tego też powodu nie oglądałam. Kiedyś tak, ale daaaawno. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Żandarm - Louis de Funes! 02.07.04, 19:33 A mnie się on mimo wszystko podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Żandarm - Louis de Funes! 03.07.04, 13:47 Łezka w oku się kręci, gdy ogląda się na tych filmach świat, który bezpowrotnie minął.Jakiż ten świat był wtedy "przyjazny człowiekowi"!.. A sam Louis...hm,niektórych może irytować tą swoją ciągłą "cholerycznością".Pamiętam jeszcze, jak się śmiałem po raz pierwszy oglądając filmy przez niego firmowane.Spróbuję obejrzeć, dla wspomnień... Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Żandarm - Louis de Funes! 05.07.04, 21:41 ja kiedys lubilam bardzo,teraz juz nie,ale przypomniales mi qwerty stare dobre czasy! Odpowiedz Link Zgłoś