Dodaj do ulubionych

Gry planszowe

12.05.14, 15:26
Zapraszam fanów nowoczesnych gier planszowych na otwarte spotkania z grami, które odbędą się w środę 21.05 od 16 do 18 w Centrum Gier na al. Fatimskiej 13/1 i w piątek 30.05 wieczorem w Kawiarni Włóczykij. Szczegóły na www.6oczek.pl
Wstęp wolny! :)
Obserwuj wątek
    • oligawa Re: Gry planszowe 30.07.14, 11:41
      A ja zapraszam do fajnej akcji! Kto lubi grac w planszowki? Zapewne sporo, bo i ja uwielbiam :) Gra Wędrowcy, która jest w fazie projektu i robimy wsparcie dla ekipy, która z zapałem stworzyła rewelacyjna gre. Teraz tylko czekamy, aż wejdzie do obiegu:) ktoś chce mieć tą gre wcześniej? Można dzięki wsparciu dostać extra gadzety, a nawet i gre :) Ja swoją już mam. Wszystko na wspieram.to/wedrowcy
      • cuteve Re: Gry planszowe 03.09.14, 15:42
        super! wygląda jak Magia i Miecz, ale miło że coś polskiego powstaje i to tak profesjonalne! :)
      • cuteve Re: Gry planszowe 09.10.14, 22:00
        Nieformalna Grupa Planszówki w Tarnowie serdecznie zaprasza pełnoletnie osoby uczące się lub pragnące zmian w karierze na cykl 6 warsztatów z mini wykładem (do 30 min) i maxi graniem w gry planszowe.

Zapewniamy katering i planszowe nagrody dla wszystkich uczestników.

Plan:

15.10 Prezentuj się! ? "Elevator pich" czyli 30 sek. autoprezentacja, integracja przy grze Party Alias.
        22.10 Sprzedaj ? język korzyści, technika C-Z-K, granie w Chłopską Szkołę Biznesu.
        29.10 Negocjuj ? ustalanie warunków brzegowych, Chłopska Szkoła Biznesu.
        12.11 Podstawy inwestowania ? gra inwestycyjna Eurocash.
        19.11 Nawyki związane z pieniędzmi ? Eurocash.
        26.11 Zarządzenie budżetem własnym ? Eurocash.

Miejsce: Restauracja Włóczykij, ul. Bernardyńska 2
        Godziny: 18:00-21:00

Wstęp wolny.

Liczba miejsc ograniczona.
        Zapisy: planszowki.trn@gmail.com

Projekt współfinansowany z Funduszu Inicjatyw Obywatelskich ? Małopolska Lokalnie.
        www.malopolskaloklanie.pl

Projekt wspierają:
        Tarnowska Loża Biznesu, Aspiranci, Agencja Marketingowa PERFECCTO, Restauracja Włóczykij.
    • cuteve Re: Gry planszowe 03.09.14, 15:44
      Przy okazji informuję o warsztatach planszowych:

Zapraszamy dzieci od 4 do 104 roku życia na spotkania z nowoczesnymi grami planszowymi, które m.in:
      - rozwijają inteligencję,
      - pobudzają kreatywność,
      - uczą współpracy,
      - odciągają od komputera.

Prawie 100 gier do poznania.
      Zajęcia w małych grupach.
      Zabawa i nauka w jednym.

Szczegóły:
      www.6oczek.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka