caro333 07.09.04, 12:53 Wszyscy za Lobuzka trzymają kciuki i życzą powodzenia,On wznosi bojowe okrzyki,a ja nic nie wiem!!! Gdzie i CO przegapiłem? Help,plizzzz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Co się dzieje? 07.09.04, 13:29 Trzeba czytać uważnie i wszędzie. I pamiętać co nieco z niedawnej przeszłości. Ale wszystko jest do ustalenia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Co się dzieje? 07.09.04, 13:33 ja jako , ze tak powiem najbardziej z Was zorientowana w sytuacji lobuzka wyjaśnię: Lobuzek zdaje jutro najwazniejszy egzamin w swoim życiu. Dodam, ze to bardzo trudny egzamin, chyba najtrudniejszy. Chłopak się uczył aż trzy lata, więc trzymajcie kciuki mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Co się dzieje? 07.09.04, 14:10 Aaaaaaaaaa,to co innego! Połamania karku Lobuzku! I nie dziękuj! To oznacza,że od jutra będziemy w JESZCZE lepszym towarzystwie!!!:)Czy to być może?.. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Co się dzieje? 07.09.04, 14:26 Ooo, jutro to dopiero początek - pozostaje jeszcze piątek i na koniec, jak Bóg da, kulminacja 24 września. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Co się dzieje? 07.09.04, 21:22 a potem jeszcze czekanie na etat, oj długa droga przed Lobuzkiem, ale ja wierzę, ze mu się uda:) Odpowiedz Link Zgłoś