caro333 09.09.04, 09:26 U mnie 12 stopni i północny wiatr!Brrrrrrrr Wybrałem się do pracy w koszulce z krótkimi rękawami,a tu zima!Jak tam u Was?Niedawno narzekaliśmy na upały...Ależ mamy klimat!:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teklat Re: Zimno! 09.09.04, 10:26 HA! Ja nawet nie czuję zimna. Od ponad tygodnia tyram jak bury osioł. Góry przenoszę... Znowu Dmietek będzie się wyśmiewał z mojej krzepy:)) Padam ze zmęczenia, przy życiu trzyma mnie myśl, że jutro uda mi sie skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zimno! 09.09.04, 11:06 Sie mi w aucie silnik zbytnio nagrzał, to mi zimno nie było, jak włączyłem nawiew ciepłego powietrza na maksymalny poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Zimno! 09.09.04, 12:22 Wczoraj to mi gorąco było! A jutro powtórka! A dzisiaj pogoda do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zimno! 09.09.04, 13:00 A co z wynikami?Nie chwalisz się,czy będą dopiero później? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Zimno! 09.09.04, 16:36 Zimno...ale choc nie pada. Generalnie na czas pobytu pogoda mi sie udala, chyba zbawiennie gdyz wiekszosc ubran mialam letnich. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zimno! 09.09.04, 16:47 To Ty już z powrotem drugim domu za wodą? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Zimno! 09.09.04, 16:58 A ja bylam juz kilka razu u Ciebie .....w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Zimno! 09.09.04, 17:03 qwerty.tarnow napisał: > Nie widziałem. Oj Qwert jak mozna nie widziec\zauwazyc Tradi ?;) To tak jakbys gwiazd na niebie nie widzial :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zimno! 09.09.04, 17:06 Ja większość czasu spędzam w pomieszczeniach niż na zewnątrz, na dodatek z oknami wychodzącymi nie na drogę, więc jestem usprawiedliwiony. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Zimno! 09.09.04, 17:10 qwerty.tarnow napisał: > Ja większość czasu spędzam w pomieszczeniach niż na zewnątrz, na dodatek z > oknami wychodzącymi nie na drogę, więc jestem usprawiedliwiony. :-) E tam szukasz wytlumaczenia nawet jakbys siedzial w wewnatrz to blask bijacy od przechodzacej pod oknami Tradi by Cie oslepil :)Nawet w poludnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zimno! 09.09.04, 17:13 Niestety droga nie biegnie pod samym budynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zimno! 10.09.04, 08:25 No tak! Patrzcie! Jeden o niebie, drugi o chlebie...:) By the way,Atobek,jak Ty przeżyjesz rozstanie?Łomatko!!! Odpowiedz Link Zgłoś