caro333 24.09.04, 12:34 z cytrynką a może z rumkiem,bo zimno,jak cholera! Ale - hit! W moim bloku WCZORAJ(!) zaczęli grzać!A w pracy jeszcze nie.Ciasno jest,dużo nas,to się będziemy sami grzać hłe hłe...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 12:40 A potem od tego "nagrzewania" dostaniesz wezwanie na sprawę o ustalenie ojcostwa i co? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 12:57 qwerty, bój się Boga..... u mnie herbata z cytryną jest pita, i słońce wyszło własnie. W mieszkaniu zimno,to sobie podgrzewamy ( mamy swoje ogrzewanie). Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 13:02 No co? To Caro rzuciła temat. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 13:31 qwerty.tarnow napisał: > No co? To Caro rzuciła temat. :-P Noooooooooo...Qwerty uległ czarom Tekli! Caro też była kobietą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 14:02 Staropolskie: "SORRY". Litrówka. Zdarza się. Choć nie powinno. Wybacz, prosim łask niegodni... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 14:03 Spoko!Uśmiałem się!A to mi dzisiaj było potrzebne!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 14:07 Rozśmieszać i pocieszać - to nasz wspólny, forumowy cel. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 18:13 caro333 napisał: > qwerty.tarnow napisał: > > > No co? To Caro rzuciła temat. :-P > > > Noooooooooo...Qwerty uległ czarom Tekli! Caro też była kobietą!!! Hmmmmmmmmm......... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 19:35 > > Noooooooooo...Qwerty uległ czarom Tekli! Caro też była kobietą!!! > Hmmmmmmmmm......... A po "hmmm" będzie: czary-mary, hokus-pokus... ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 13:36 qwerty.tarnow napisał: > A potem od tego "nagrzewania" dostaniesz wezwanie na sprawę o ustalenie > ojcostwa i co? ;-D A kysz!!!Coś ty?!! Teraz trzeba uważać nawet wtedy kiedy się na koleżankę Dostawę patrzy! Molestowanie,panie święty,molestowanie!!!!Są nawet takie chwile,chwile słabości,gdy człowiek przepuszczajac w przejściu,powiedzmy,Dostawę,chciałby tak bardzo brzucha nie wciągać...Ale cóż! Może potem powiedzieć,że ją gabarytem swoim molestowałem...A że gabaryty mam duże...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 13:41 "caro rzuciła", ha,ha to mnie ubawiłeś qwerty. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 13:42 Qwerty i inni koledzy!!!Nie otwieram teraz nowego watku,bo sprawa jest delikatna i może się po cichu dogadamy.Myślę sobie - a,niech tam! otwórzmy oficjalnie i bezczelnie watek pt.SEXIZM albo UWIELBIAM PIĘKNE KOBIETY i piszmy tam o naszych hetero-preferencjach i może nawet marzeniach!Tekla i inne Panie będą ten wątek programowo omijać a my będziemy mieli spokój.Żadna nie westchnie - bój sie Boga,żadna od seksistów...albo,że brednie,bo o pieprzyku na...policzku!Co Wy na to?Poświntuszymy sobie bezkarnie!hehehe..:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 13:54 Tytuł wątku - może ktoś zna te anegdotę, to tekst,który przez telefon wygłosił angielski gość w polskim hotelu,z pokoju 222 do recepcjonistki.W odpowiedzi usłyszał;Aha!..dobra,dobra, tramtadramtam dowcipnisiu! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 14:05 Recepcjonistka miała rację: nie będzie jej obcy gość w polskim hotelu w obcych językach wydawał polecenia czy prośby. Jest w Polsce, to niech się po polsku wysila mówić. :-P (To jest mój oficjalny pogląd na języki obce) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 14:11 caro333 napisał: > otwórzmy oficjalnie i bezczelnie watek pt.SEXIZM albo UWIELBIAM PIĘKNE > KOBIETY Wybieram opcję nr 2. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 14:16 qwerty.tarnow napisał: > Wybieram opcję nr 2. P.S. Tylko ładnie trzeba będzie pisać, i bez jakichś tam niewybrednych myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 18:15 caro333 napisał: > Tekla i inne Panie > będą ten wątek programowo omijać a my będziemy mieli spokój.Żadna nie > westchnie - bój sie Boga,żadna od seksistów...albo,że brednie,bo o pieprzyku > na...policzku!Co Wy na to?Poświntuszymy sobie bezkarnie!hehehe..:))))))) Nie będą omijać. Ja w każdym razie - nie. Chętnie sobie poczytam, jak sobie świntuszycie.... ano - zobaczymy, chojraki! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 19:36 Kto pewnie będzie świńtuszył to będzie. Bez uogólnień proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 14:09 No bo z tym molestowaniem to też niekiedy przesadzają... Choć są niewątpliwie przypadki, kiedy wydarzenia są karygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 14:45 wiecie co chłopaki jak założycie ten wątek ( opcja nr 2) to Wam tekla napisze, ze jestescie... lizusy, ha,ha:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 15:11 A czemu lizusy? Nikomu się nie będziemy podlizywać,tylko o pięknych kobietach poważnie rozmawiać.Sa jakieś wątpliwości?:)Przecież my jesteśmy poważni panowie i stworzymy sobie taki ekskluzywny klubik w tym watku...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 17:31 Lizusy bo miłość to podobno słodycz sama. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 15:27 Na szczęście,jeszcze nasza polska piękniejsza połowa populacji bardzo się tą poprawnością europejską nie przejęła ale jest takie nasze mądre powiedzenie:"wszystko jest dobrze,jak jest dobrze".Całkiem poważnie mówię - panowie,jeśli macie jakieś podwładne koleżanki, to się strzeżcie!Ja się staram bardzo o tym pamietać.Stąd może te moje "seksistowskie" wygłupy na forum.Ulżyć se musze,ot,co!:)Pań - podwładnych,nie ukrywam,trochę mam.Nawet niektóre całkiem,całkiem...Ale prawie każdego ranka w pracy mówię sobie - stary,jesteś w gnieździe żmij,nie zrób fałszywego ruchu! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 17:29 caro333 napisał: > panowie,jeśli macie jakieś podwładne koleżanki, to się strzeżcie! Niestety. Zajęta. jeszcze nie oficjalnie, ale...:-(((( Choć z drugiej strony, życzę jej wszystkiego najlepszego. Niech się dziewczynie dobrze powiedzie w przyszłości. Drugą kwestią, do rozważenia jest to, czy ona jest podwładną - raczej nie. Po prostu koleżanka z pracy. A że inna jest jej forma zatrudnienia (staż absolwencki) i ktoś oficjalnie musi być wyznaczony do opieki nad takim stażystą... Ale dziewczyna cud. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Two tea to room two two two... 24.09.04, 18:20 caro333 napisał: Ulżyć > se musze,ot,co!:) no, no.... nawijaj dalej, Caro.... that's interesting..... Pań - podwładnych,nie ukrywam,trochę mam.Nawet niektóre > całkiem,całkiem...Ale prawie każdego ranka w pracy mówię sobie - stary,jesteś w gnieździe żmij,nie zrób fałszywego ruchu! - w gnieździe żmij - powiadasz? Coraz lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Two tea to room two two two... 28.09.04, 07:25 teklat napisała: > caro333 napisał: > Ulżyć > > se musze,ot,co!:) > no, no.... nawijaj dalej, Caro.... that's interesting..... > > - w gnieździe żmij - powiadasz? Coraz lepiej.... Osa!!!:) > > Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Two tea to room two two two... 28.09.04, 13:47 caro333 napisał: > teklat napisała: > > > caro333 napisał: > > Osa!!!:) > > > > > > I tak Cię lubię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Two tea to room two two two... 28.09.04, 13:55 wiadomo : kto się czubi.... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Two tea to room two two two... 28.09.04, 14:30 lemuriza napisała: > wiadomo : kto się czubi.... Jasne!!!:)))Ale za to forum i za spotkanie BARDZO LUBIĘ WAS WSZYSTKIE!Przecież - UWIELBIAM PIĘKNE KOBIETY!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Two tea to room two two two... 28.09.04, 14:42 Ale ze mnie komplemenciarz...:(mogłem się troche wysilić.Tylko,że ja tak naprawdę myślę!Zresztą znając Was - wiem,że to dobrze zrozumiecie i nie będziecie sobie ze mnie dworować:)(no,co do jednej,to mam watpliwości:)) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Two tea to room two two two... 28.09.04, 14:57 PS>A wszystko to...bo wyskoczyłem na parę minut na polowanko.Czułem się,jakby nagonka mi pod lufę coraz lepsze sztuki podsyłała!:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Two tea to room two two two... 28.09.04, 15:29 caro333 napisał: wiem,że to dobrze zrozumiecie i nie > będziecie sobie ze mnie dworować:)(no,co do jednej,to mam watpliwości:)) O mnie mówisz??????? Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Two tea to room two two two... 28.09.04, 15:37 teklat napisała: > > O mnie mówisz??????? A czy ja cos mowilem o tych nozycach... Wszystko,czego szukasz,ukryte jest w tobie.(HPC) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Two tea to room two two two... 28.09.04, 15:49 Zchrzaniła mi sie po raz drugi klawiatura w laptopie.Dlatego ten ostatni wpis bez polskich znaków.Przeszedłem do innego kompa ale chyba wezwę Qwerty'ego na pomoc.:)Moj kolega informatyk poszedł sobie już do domu..:( Odpowiedz Link Zgłoś