caro333 28.09.04, 16:48 Zajrzyjcie do wątku o lubieniu pracy.Musimy popracować wspólnie!To kamieniołomy są!:)Help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Dziewczyny! 28.09.04, 16:50 Dziewczyny lubią pracę, więc nie muszą do tego wątku zaglądać. A kamieniołomy do meczarnia nie dla kobiet. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Dziewczyny! 28.09.04, 16:53 Wiem,że przyjmujesz to z właściwym poczuciem humoru.Inaczej bym się nie odważył!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Dziewczyny! 28.09.04, 16:58 Ja tak, ale pewnie też coś będzie o równouprawnieniu i całowaniu w rękę kobiet- traktorzystek, itp. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Dziewczyny! 28.09.04, 18:14 qwerty.tarnow napisał: > Ja tak, ale pewnie też coś będzie o równouprawnieniu i całowaniu w rękę kobiet- > traktorzystek, itp. ;-D Hmmmmm..... Nie jestem traktorzystką!!!!!A cmok-nonsens juz dawno wyśmiewano... A do Caro - Ty masz racje... Jeśli chodzi o powód założenia wątku - to tu jest wieeeelkie poletko do działania Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Dziewczyny! 28.09.04, 18:17 No, ale w każdym razie chodziło o kobiety pracujące przy ciężkich pracach fizycznych. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Dziewczyny! 28.09.04, 18:21 teklat napisała: > > A do Caro - Ty masz racje... Jeśli chodzi o powód założenia wątku - to tu jest > wieeeelkie poletko do działania Stąd moje wołania.Jesteście przecież takie subtelne,delikatne,taktowne,życzliwe...Ja to jak słoń w składze porcelany...A nawet w kamieniołomach nie trzeba kilofem machać.Można drobnymi białymi paluszkami laskę dynamitu w odpowiednie miejsce wsadzić...:)Strasznie się boję coś przypadkiem "uszkodzić",ale poletko wymaga pracy!Jak to zrobić????... Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Dziewczyny! 28.09.04, 18:25 Przede wszystkim wymaga to jakiejś chęci ze strony zainteresowanego - a nie tylko słownych deklaracji. I większej aktywności w tej dziedzinie, a nie siedzenia w oknie i liczenia przechodzących panien na wydaniu.:)) Czas, kiedy spełniało sie porzekadło "siedź w kącie, a znajdą cię", dawno minął... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Dziewczyny! 28.09.04, 18:27 teklat napisała: > Czas, kiedy spełniało sie porzekadło "siedź w kącie, a znajdą cię", dawno > minął... Wróćcie dawne czasy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Dziewczyny! 28.09.04, 18:32 Qwerty - leniwiec trójpalczasty w sprawach damsko-męskich napisał: > > Wróćcie dawne czasy!!! > No - oczom nie wierzę, uszom nie słyszę... Toć już Witkacy w którejś ze swych powieści opisał scenę, gdzie pewna arystokratka w sposób nader aktywny usiłowała uwieść partnera... I stamtąd pamiętam cytacik "Kobieta powinna być bierną" (no, może nie do końca, ale skoro stary zbereźnik tak pisał, to może coś w tym jest) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Dziewczyny!Możesz przeczytać Qwerty:) 29.09.04, 11:11 A propos bierności dam.Na bierność się nie zgadzam,ale na nadaktywność jeszcze bardziej.Z jakiegoś kabaretu pamiętam piosenkę z puentą "utrudniajcie więc dziewczyny,utrudniajcie'.Było coś o Mickiewiczu,który gdyby od razu dostał,co chciał,to niczego by nie napisał..To "utrudnianie" we właściwych proporcjach i smaczkach - to jest przecież clou tej gry!Kobiety mają to w genach!Bez tego byłaby kaszanka!Cała przyjemność flirtowania...Zakłada się na początku ,że ona chce,tylko utrudnia.I wchodzi sie do gry!To wstępne założenie pomaga i dodaje śmiałości...Ot,tak grubą krechą wstępny szkic.:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Dziewczyny! (Qwerty,nie czytaj!) 28.09.04, 18:32 Tak,zgoda.Ale tu mamy do czynienia z niezwykle ciężkim przypadkiem.Ja mogę tylko jedno obiecać.Pod koniec października wpadam na weekend do Tarnowa, bo zbiegają sie imieniny mojej siostry z urodzinami aniołka,a one aż piszczą do nocnych rozmów we dwie.Wtedy jestem im zupełnie niepotrzebny.Postaram się więc wyciągnąć Qwerty'ego na jakąś "herbatkę".:)Może Gomez by miał chwilę,może Łobuzek...Urządzilibyśmy terapię zajęciową,takie zajęcia świetlicowe w podgrupach...:)))A nuż będzie to okazja... Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Dziewczyny! (Qwerty,nie czytaj!) - stanowczo! 28.09.04, 18:34 Może jakieś damskie towarzystwo? Niekoniecznie forumowe... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Ach, ciekawe co oni tam piszą 28.09.04, 18:38 A mi nie dają przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Coś knują, a ja nawet nie wiem co 28.09.04, 18:40 Biedny jestem. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow A teraz to już wyraźnie do konspiracji przeszli 28.09.04, 18:42 Za chwilę wrócą tu z naszywkami na rękawach PW. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: A teraz to już wyraźnie do konspiracji przesz 28.09.04, 18:44 Nieeee.... Caro chyba mocno sam kombinuje.... Strzeżcie się - i Wy kobiety, których Caro zapragnie użyc w celach sobie wiadomych, i Ty, Qwerty... Nie znacie dnia, ni godziny.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A teraz to już wyraźnie do konspiracji przesz 28.09.04, 18:45 Nie wiem co napisałaś, bo czytać mi nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: A teraz to już wyraźnie do konspiracji przesz 28.09.04, 19:09 qwerty.tarnow napisał: > Nie wiem co napisałaś, bo czytać mi nie wolno. Rzeczywiście - zapomniałam... a skąd wiesz, że pisałam? Miałeś nie zagladać wcale... I tak sie naradzimy poza forumem... Bo widzę, że przy Tobie sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A teraz to już wyraźnie do konspiracji przesz 28.09.04, 19:56 DO wątku zaglądać mogę. Ale nie do wpisu, w którego temacie widnieje zakaz. Poza tym widzę po datach i nickach, że ktoś coś napisał w odpowiedzi na coś innego. Proste nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Nie czytałem 28.09.04, 18:44 W Tarnowie niestety,żadnych pań nie znam:((((A szkoda,szkoda..Jak autobusem w kierunku rynku zmierzam to...Zwykle na pokładzie taka załoga...Gdybym był młodszy dziewczyno...(ja tylko cytuję Asnyka:))Łomatko!Czemu ja się tej Tekli tak boję.A wiesz co,Oso?Zapytaj Ty mamusi,czy ona dobrze w kalendarz patrzyła.:)))Raczek i z takim wigorem???....:)Tak sobie porównuję wpisy Lubonki,Lemurizy...toż to oazy spokoju...:))Piszę,bo mnie podobno lubisz?A w ogóle,to gdzie Iza,gdzie Lubonka,Tradycja,Giks,Kasia,Gosia,Gaduła?Co się dzieje,no co się tu dzieje?...:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Nie czytałem 28.09.04, 18:46 Łomatko! Już Ci mówiłam, że ja sie swojej raczości opieram jak mogę... Ja mam Lwa w ascendencie!!! To mnie ratuje przed depresją! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Nie czytałem 28.09.04, 18:57 teklat napisała: > Łomatko! Już Ci mówiłam, że ja sie swojej raczości opieram jak mogę... Ja mam > Lwa w ascendencie!!! To mnie ratuje przed depresją! Eeee,nie bardzo m i się chce wierzyć,że to skuteczne...A przy okazji - powiedz mi kiedyś,jeśli będzie Ci się chciało,cóż to jest ten ascendent.Może ja też mam i nic o tym nie wiem?Jestem z trzeciej dekady - chyba najgorszej.nie znam sie kompletnie na tej astrologicznej nomenklaturze.:)Może być mailem,jak wolisz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Nie czytałem 28.09.04, 19:02 Ascendent wyznacza się znając miejsce i w miarę dokładny czas urodzin. To ma cos wspólnego z położeniem Słońca w danym miejscu i czasie. Mnie kiedyś ktoś robił bardzo skomplikowany i dokładny horoskop i powiedziano mi, że ascendent wyznacza jakby drugą możliwość... W moim przypadku - jeśli zachowuje sie jak Lew, to więcej udaje mi sie osiągnąć w życiu. Szkoda tylko, że nie zawsze o tym pamietam :(( Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: Nie czytałem 28.09.04, 19:08 spotkanie jesli bedzie to chetnie czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Nie czytałem 29.09.04, 07:07 No to dobrze.Jak pomysł "nabierze ciała",sontaktujemy się.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nie czytałem 29.09.04, 07:52 uśmiałam się z rana - chciałabym być oazą spokoju - bardzo by się przydało ( zwaszcza na ostatnim meczu zużla):). Pozdrawiam caro! Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Nie czytałem 29.09.04, 10:35 lemuriza napisała: > uśmiałam się z rana - chciałabym być oazą spokoju - bardzo by się przydało ( > zwaszcza na ostatnim meczu zużla):). > Pozdrawiam caro! Może w porównaniu z moją upierdliwością wypadasz na korzyść :)) O!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Nie czytałem 29.09.04, 10:58 teklat napisała: > lemuriza napisała: > > > uśmiałam się z rana - chciałabym być oazą spokoju - bardzo by się przydał > o ( > > zwaszcza na ostatnim meczu zużla):). > > Pozdrawiam caro! > > Może w porównaniu z moją upierdliwością wypadasz na korzyść :)) O!!! > > Czyli - kobieta jest taka,jaka odbija sie w oczach mężczyzny!:)) A Ty,Tekluniu(znów mnie opieprzy za zdrobnienie!) nie jesteś wcale upierdliwa,tylko czarująco energiczna!:) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Nie czytałem 29.09.04, 11:06 caro333 napisał: > > Czyli - kobieta jest taka,jaka odbija sie w oczach mężczyzny!:)) > A Ty,Tekluniu(znów mnie opieprzy za zdrobnienie!) nie jesteś wcale > upierdliwa,tylko czarująco energiczna!:) hehe... powiedz to moim rozlazłym domownikom (włączając w to psa) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Nie czytałem 29.09.04, 12:09 Naprawdę nie wystarcza Twojej energii na dwóch chłopów i psa?Nie wierzę! Oni tam wszyscy stoją na baczność,ruki pa szwach trzymając!:)Przynajmniej w momencie,gdy żona/mama/pani wraca do domu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Nie czytałem 29.09.04, 13:15 Oni są straszne olewusy i pracowici inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś