rafal761 14.11.04, 09:45 niestety sędziowie brzydko mówiąc wyruchali naszego endrju, był lepszy, zadał więcej ciosów, posłał go na dechy, wszystkie portale w stanach widziały zwycięstwo gołoty , tylko nie sędziowie...szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: endrju 14.11.04, 10:43 Kolejny raz amerykanie pokazali "klasę". :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: endrju 14.11.04, 10:48 nie widzialem walki .czytalem tylko ze werdykt nie powinien byc taki.machloje zniszcza boks.niestety.:( miala byc powtorka w TVN moze wiecie o ktorej? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: endrju 14.11.04, 10:52 Ja też nie widziałem. Wystarczy mi to co napisał Rafał oraz artykuł na Wirtualnej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: endrju 14.11.04, 15:48 Z całą moją miłością i pasją do sportu - temu sportowi mówię zdecydowanie : NIE Odpowiedz Link Zgłoś
1gomez Re: endrju 14.11.04, 15:56 ta walka tylko chwilami byla boksem.niestety.golota chyba minimalnie lepszy.co zrobic nie bedziemy miec mistrza swiata Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: endrju 14.11.04, 17:58 slyszalam ze w czasie tej walki chlopaki sie tylko przytulaly :-) nie wiem czy nawet za takie pieniadze przytulalabym sie do Goloty :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: endrju 14.11.04, 18:01 lemuriza napisała: > temu sportowi mówię zdecydowanie : NIE Mi on tez nie pasuje. No ale jeśli już jest, to mógłby być uczciwie prowadzony i pojedynki uczciwie rozstrzygane. :-| Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: endrju 14.11.04, 21:43 wiadomo że endrju ideałem nie jest, a nawet sporo mu brakuje by nim zostać, ale podziwiam go że po lewisach i tysonach potraił się podnieść i toczyc zaciekłe walki o mistrzostwo świata... Odpowiedz Link Zgłoś