Dodaj do ulubionych

Za wulgarne odzywki

14.11.04, 10:56
został usunięty wątek d.mietka. I nie ma uproś. Nie umiesz się zachować
kolego z Łodzi, toteż nie oczekuj, że będziemy cię z pobłażliwością traktować.
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Za wulgarne odzywki 14.11.04, 10:58
      Kto chce sprawdzić w czym rzecz była to wiadomo gdzie i wiadomo jak.
      • 1gomez tez uwazam ze nie ma zadnego powodu 14.11.04, 11:03
        aby tu pisal ,jako mietek czy jako jajecznica czy jeszcze pod innym klonem.
    • enowak8 Re: Za wulgarne odzywki 14.11.04, 15:33
      To jakis ordynarny facet. Moze hacker maniak. Ukazal mi sie takze na forum
      Trojmiasta gdzie go wymazano. Ktowie czy nie ten sam na ktorego natrafilem w
      Koszalinie pod innym przydomku Przeczytalem jego posty na naszym forum
      przypadkowo. Grubianstwo i hamstwo niesamowite. To musi byc jakis debil
      mentalny, lub impotent seksualny ktory nienawidzi kobiety. Teklo nie zwracaj
      najmniejszej uwagi. Na szczescie takze sa MESZCZYZNI.

Pozdrawiam Qwerty i Tekle SERDECZNIE
      • teklat Re: Za wulgarne odzywki 14.11.04, 16:59
        Oczywiście, że nie zwracam uwagi... jeśli już trafię na wypowiedzi prostaka. I
        Tobie, Enrique, radzę to samo. Nawet nie ma o kim mówić, więc dajmy spokój.
        Mówi się o kimś, o śmieciach raczej nie warto, prawda?
        • enowak8 Re: Za wulgarne odzywki 14.11.04, 17:24
          Wiesz co Teklo, tylko mnie boli ze tego faceta ( bo to ten sam tylko ze sie
          kryje pod innym przydomkiem ) wzialem za mieszkanca Koszalina, przeciez
          sympatycznego miasta, z ktorym ten idiota nie ma nic wspolnego. Wynika to z
          inwestygacji qwerty ktory " zadomowil " go w Lodzi. Milo mi otrzymac wiadomosc
          od Ciebie. Napisze o rowerach bo to takze moja kolejna pasja ( nie moge sobie
          dac rady z tymi moimi pasjami. Za duzo ! )

Pozdrawiam serdecznie

Heryk Nowak
          • qwerty.tarnow Re: Za wulgarne odzywki 14.11.04, 17:56
            enowak8 napisał:

> Wynika to z inwestygacji qwerty ktory " zadomowil " go w Lodzi.

Bo dawniej z tamtych rejonów pisał.
            • enowak8 Re: Za wulgarne odzywki 14.11.04, 19:08
              Zawsze wszedzie sa pschopaci i biologiczni wykolejenncy. Trzeba ich tylko szybko
              wymazac.

Zycze przyjemnego niedzielnego wieczoru. Co powie nastepny tydzien.
    • qwerty.tarnow Re: Za wulgarne odzywki 14.11.04, 19:22
      Do "kolegi" z Łodzi to jest jeszcze uzupełnienie: słowa nie tylko do mnie, ale
      i do Gomeza. Obraźliwe. Chamskie. I za to jest to, o czym powyżej.
      • enowak8 Re: Za wulgarne odzywki 14.11.04, 19:29
        Ja takze sie podpisuje dwoma rekami. Jak mozna byc taka SWINIA by w ten sposob
        obrazac kobiety. To psychopata. Czlowiek-szmeltz.
        • qwerty.tarnow Re: Za wulgarne odzywki 14.11.04, 20:21
          To o czym myślisz, to chyba chodzi Ci o wpisy spod innego nicka - te są
          automatycznie i ZAWSZE kasowane.
          Tutaj zaś chodzi o zupełnie odrębną sprawę, gdzie gość już przeholował zupełnie.
          • enowak8 Re: Za wulgarne odzywki 15.11.04, 04:38
            Bardzo Cie przepraszam ale musialem odpowiedziec facetowi w jego wlasnej formie,
            chociaz nie przychodzi mi to latwo. Doczepia soje ordynarne slowa do moich
            innych postow. Oburzylo mnie brak respektu dla kobiety. Z taka jedynostka
            hamowata jeszcze sie nie spotkalem. Ale to musi byc jakis chory umyslowo czlowiek.

Koncowe slowa po hiszpansku i aymara, jesli Cie ciekawia, musialbym Ci
            wytlumaczyc poza forum. Jest w tym troche zabobonnego misterium lokalnych indian.

Przepraszam rowniez jesli nadwyrezylem w jakims sensie regulamin i zasady forum.
            • qwerty.tarnow Re: Za wulgarne odzywki 15.11.04, 19:18
              Niestety to Twoje też wyciąłem - lepiej takiego słownictwa unikać na forum. A
              wpisami tegoż matoła się nie przejmuj. I tak są zawsze i automatycznie
              kasowane. Podjęte zostały też pewne środki, o których jednak tutaj pisał nie
              będę.
              • teklat Re: Za wulgarne odzywki 15.11.04, 19:22
                Proponuję wszystkim zakończenie dyskusji na temat wiadomy. Nie ma sensu, nie ma
                o kim, nie ma o czym. Dobrze, że da się to usunąć, coby nieletni się nie
                gorszyli, jak trafią w niezbyt dobrym momencie na to forum. I tyle. Szkoda
                czasu i atłasu.
                • qwerty.tarnow Re: Za wulgarne odzywki 15.11.04, 19:24
                  To było tylko wyjaśnienie dla nowego forumowicza.
                  • enowak8 Re: Za wulgarne odzywki 15.11.04, 22:36
                    Zycie mnie nauczylo ze mozna byc dobrym wsrod dobrych. Ale czasem trzeba
                    zareagowac bo nie ma wyjscia. Nie przez to robimy sie ordynarni bo nigdy nie
                    bylismy. Do ostrych wypowiedzi zmuszaja nas czasem wyczyny brutalnych indiwiduua
                    ktorzy grzecznosciowych form ludzkich nie znaja. Interweniowalem bo tyle glupot
                    bylo juz " troche " za duzo. Obrazal Tekle, Ciebie i mnie ( mnie na wszystkich
                    forach )a bylo to dokanane czesciowo w godzinach nocnych waszego wypoczynku. Tak
                    ze nie mogles na to wszystko od razu reagowac. Twoja decyzja usuniecia calej
                    sprawy z forum jest jak najbardziej trafna.

Nota bene, odkad wyladowalem na Waszym forum, jak spadochroniarz z biblja
                    tramwaji pod pacha i naruszylem niechcaco Wasz spokoj i lad, juz sie duzo
                    nauczylem w Waszym gronie. Dzieki Wam czuje sie dalej Tarnowianinem ( ? ). I
                    bardzo zalezy mi by przyczynic sie jawnie do utrzymania wkomponowanego stylu sui
                    generis forum. Szanuje, poziom tresci wymian pgladow, kulture, intelekt i
                    przyjacielski czat forumowiczow jaki zastalem i na co dzien spostrzegam. Dlatego
                    tez spodobalo mi sie to forum i przeszkadzaly mi nawet male bledy, przeoczenia
                    lub niewinne "wyskoki" liter w moich postach czego nie tolerowalem korygojac
                    gdzie moglem. Wszystko by nie naruszyc, wedlug mozliwosci, istniejacej,
                    konserwatywnej, jednak jakze dynamicznej, atmosfery forum.

Rowniez przepraszam za niektore niedosiagnieca. Takze wspomne ze juz wkrotce
                    zakoncze moj cybernetyczny pobyt u Was. Dzieki kampanji tramwajowej w Kraju do
                    ktorej sie przylaczylem, albo zainiciowalem w niektorych wybranych miastach
                    przewaznie o sredniej wielkosci, zebralem wartosciowe materialy o roznych
                    zasiegach informacyjnych i opinii mieszkancow osrodkow miejskich wlasnie na
                    temat tramwaji (ale takze czasem innych propozycji ). Teraz bede mial prace ( w
                    wolnych chwilach ) by te dane uporzadkowac, odpowiednio sklasyfikowac, wyciagnac
                    wnioski, i ewentualnie stworzyc jakies osobiste kompendjum. A wiec zamykam cykl
                    i " wyprowadzam sie " metodycznie z fora miast gdzie zlozylem wizyty. Pozostaja
                    w moim zainteresowaniu te miasta w ktorych dalej toczy sie debata w tej sprawie.
                    Moje "centrum operacyjne " jest i pozostanie Tarnow z racji ktora jest
                    naturalna, bo przeciez pochodze z tego miasta i mam jakies skromne prawo do
                    niego wrocic od czasu do czasu, moze korzystajac rowniez z Waszej goscinnosci.
                    Jednak nie mam prawa zaklocac za bardzo cennego status-quo ktory zdolaliscie
                    kreowac, udoskonalic i kontynuuowac.

A wiec nie odchodze juz teraz, ale czas najwyzszy bym raz jeszcze wyrazil moj
                    osobisty szacunek i prawdziwe i uznanie dla FORUM I FORUMOWICZOW TARNOWA.

DZIEKUJE BARDZO, PRZYJACIELE, DUZYMI LITERAMI,

Henryk Nowak, z La Paz BOLIWIA

• enowak8 Re: Za wulgarne odzywki 15.11.04, 21:15
                  Zgadzam sie absolutnie z Twoja opinia.

Pozdrawiam w nowym dniu chociaz troche pozno bo tam chyba noc.
    • qwerty.tarnow Re: Za wulgarne odzywki 15.11.04, 20:00
      Ostatni raz do "kolegi" z Łodzi: czym innym jest uzasadniona i dopuszczalna
      krytyka, a czym innym umyślna zniewaga i zniesławienie. A ty wydajesz się tego
      zupełnie nie rozróżniać już od dawien dawna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka