Dodaj do ulubionych

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

19.12.04, 20:35
Nie będę pisał o co chodzi. Zobaczcie tylko przez okno. :-((((((((((((((((((((
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 19.12.04, 20:41
      Przynajmniej tyle, że o suchej drodze dotarłem do domu. Ale już 4 km przed
      domem jak echałem to widziałem pojedyncze spadające płatki śniegu. To było 90
      minut temu! A teraz? Na balkonie mam już ze 3cm śniegu i wciąż go przybywa.
      Jakie drogi jutro fajne będą. Ech, lepiej nie myśleć nawet... ;-(((
    • giks Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 19.12.04, 20:47
      jak Ci tak bardzo zawadza to przywieź do nas :)))
      My byśmy bardzo chcieli ale ani grama :(((
      • lemuriza Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 19.12.04, 21:01
        qwerty opanuj się:). To tylko snieg.
        w końcu idą święta, niech będzie ładnie.
        • qwerty.tarnow Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 19.12.04, 21:05
          No dobra - jedyny plus: będzie trochę jaśniej w nocy. :-P
          • qwerty.tarnow Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 19.12.04, 21:07
            Ale jak i plus, to też minus: osoby jadące na święta do rodzin będą miały
            problemy w trasie (śnieg na drodze, ślisko, korki). Czyli jednak bez śniegu
            lepiej.
            • lemuriza Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 19.12.04, 21:14
              no niby masz rację, ale przeciez to grudzien, mozna sie było tego spodziewać.
              Pomysl jednak o dzieciakach , im ten snieg sprawi wiele frajdy.
              • qwerty.tarnow Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 19.12.04, 21:18
                No, mi jako dziecku śnieg nie sprawiał frajdy, więc i moje wyobrażenia chyba
                nie będą szły w tym kierunku. ;-)
                • lemuriza Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 20.12.04, 07:50
                  na Boga qwerty!!!! Ty to jakims dziwnym dzieckiem byłeś!!!
                  • qwerty.tarnow Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 20.12.04, 17:57
                    Dlaczego? Po prostu nie lubiałem zimy. :-P
    • qwerty.tarnow Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 19.12.04, 21:46
      No, przynajmniej padać już przestało. Ufff...
      • lobuzek1 Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 19.12.04, 22:09
        Eee tam. U mnie dalej sypie.
        • qwerty.tarnow Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 19.12.04, 22:24
          Hura! Już pługopiaskarka przejechała!
          • kuczman Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 20.12.04, 00:15
            Najmilej wspominam zime spedzona w Nussdorfie nad jeziorem Attersie w Austrii.
            To juz gory, bialo caly sezon, drogi rowniez biale tylko posypywane zwirkiem,
            zadnej soli ani sladu. Cudownie...
    • qwerty.tarnow Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 21.12.04, 16:28
      Ufff, pomału zaczyna wszystko topnieć. A przynajmniej na drogach.
      • teresa50 Re: Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 21.12.04, 18:59
        Qwerty, mam to samo... lubię widok śniegu, ale żeby nie musieć po nim
        chodzić ! No a zwłaszcza jeździć... Chociaż i do tego można się przyzwyczaić :-
        )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka