Dodaj do ulubionych

Zaokrągliłem!:)))

07.02.05, 15:29
A teraz czekam na Was!
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: Zaokrągliłem!:))) 07.02.05, 15:32
      Podbijam i uciekam do pracy.
      • caro333 Re: Zaokrągliłem!:))) 07.02.05, 16:00
        Biegnij ostrożnie!:)))I dziękuję za pączka,dopiero dziś go zobaczyłem! Jak
        spotkasz Kuczmana,to go pozdrów!:)))
    • qwerty.tarnow Re: Zaokrągliłem!:))) 07.02.05, 17:26
      Caro, ale co z tym zaokrągleniem? To siebie zaokrągliłeś po tym pączku od
      Tradycji (i po pączkach firmowych)? ;-)
      • caro333 Re: Zaokrągliłem!:))) 08.02.05, 08:44
        He,he,dobrze wiesz,co zaokrągliłem!:)Tylko udajesz,bo Ci trochę żal tego
        lotnego finiszu,nie?:))
        • qwerty.tarnow Re: Zaokrągliłem!:))) 08.02.05, 17:46
          Ja już niejedno zaokrągliłem, tak że mi nie żal.
          Wykorzystałem po prostu zbieżność kilku wątków na forum. :-)
          • kuczman Re: Zaokrągliłem!:))) 09.02.05, 04:34
            To... szarfa dla Ciebie Caro ma miec jaka cyfre?;))
            • caro333 Re: Zaokrągliłem!:))) 09.02.05, 10:13
              Żadna rewelacja - 31600,a niniejszy jest 31700!:))
              • qwerty.tarnow Re: Zaokrągliłem!:))) 09.02.05, 11:53
                Ale się rozpędził. ;-)
                • teresa50 Re: Zaokrągliłem!:))) 09.02.05, 13:28
                  te szarfy w koncu sie na nim nie zmieszczą... o ile Tekla je wyhaftuje na czas,
                  bo chyba już wkrótce to odznaczanie :-)
                  • lubona Re: Zaokrągliłem!:))) 09.02.05, 16:41
                    To ja radzę taką jedną, szeroką z napisem: "Dla okrąlaka" Hihihihi. Caro, jak
                    to jutro zobaczy, to.... ;P
                    • kuczman Re: Zaokrągliłem!:))) 10.02.05, 05:00
                      Nie, bedzie jedna z wszystkimi cyframi wokolo:P
                      I pisana, nie haftowana (lepiej pachnie;)) )
                      Znaczy sie- szarfa, oczywiscie!
                      • caro333 Re: Zaokrągliłem!:))) 10.02.05, 10:14
                        Ale się pastwią,zazdrośnicy!:))A ja zamiast szarf wybieram piwo!:))
                      • teresa50 Re: Zaokrągliłem!:))) 10.02.05, 10:36
                        Patrzcie, Kuczman niejedną już szarfę wąchał !!
                        • kuczman Re: Zaokrągliłem!:))) 10.02.05, 13:12
                          No... ale w odroznieniu od Napoleona lubie myte panienki;))
                          • caro333 Re: Zaokrągliłem!:))) 10.02.05, 13:45
                            Noooo,tak generalnie,to zgoda,ale czyż pewne eksperymenty nie bywają
                            inspirujące?..:))
                            • kuczman Re: Zaokrągliłem!:))) 10.02.05, 13:53
                              Sporo misie juz przydarzylo... ale jakos pozostaje staly w upodobaniach;))
                              • ask3 Re: Zaokrągliłem!:))) 10.02.05, 14:15
                                MISIe ..też ;)
                                • caro333 Re: Zaokrągliłem!:))) 10.02.05, 14:20
                                  I widzisz,Kuczman,jakie to uszczypliwe!?..Ale skoro JEJSIE też...to może
                                  dojdziemy do porozumienia?..:))
                                  • teresa50 Re: Zaokrągliłem!:))) 10.02.05, 15:08
                                    Ach, wy zawsze o panienkach, ja miałam na myśli, że Kuczman te szarfy wąchał NA
                                    SOBIE ! To znaczy, że niejeden konkurs czy co tam wygrywał...
                                    • caro333 Re: Zaokrągliłem!:))) 10.02.05, 15:12
                                      Normalka,że o panienkach!:))Ale ja się cieszę,że sam tu nie jestem,że innym też
                                      sie sporo rzeczy kojarzy...no...hmmm...:)))
                                      • teresa50 Re: Zaokrągliłem!:))) 10.02.05, 15:16
                                        Tekla da rade nawet spółce Kuczman-Caro :-)
                                        • caro333 Re: Zaokrągliłem!:))) 10.02.05, 15:37
                                          Hehehehe,Tekla - pogromca seksistów!:))Dobre!Mowię Wam,ona sobie tego nicka
                                          wymyśliła w ramach wojny psychologicznej z chłopami(seksistami!).Gdybyście
                                          znali jej prawdziwe imię, zrozumielibyście,że jest okazem
                                          subtelności,delikatności,wyrozumiałości,opiekuńczości,łagodności,spokoju,umiaru,
                                          miękkości...Ja znam,to wiem!:)))
                                          • caro333 Re: Zaokrągliłem!:))) 10.02.05, 15:37
                                            PS.Alem zaokrąglił!...:)))
                                        • teklat Re: Zaokrągliłem!:))) 10.02.05, 18:42
                                          Ktos mnie woła? Ktoś mnie wzywa????? :))))
                                          hmmmm.... dyskusja zeszła na taki poziom, do którego się nie zniżam. Po prostu.
                                          • kuczman Re: Zaokrągliłem!:))) 11.02.05, 04:59
                                            Misie tam wcale nie chce przestac lubiec to co lubie i pisac tak jak lubie:P
                                            • ask3 Re: Zaokrągliłem!:))) 11.02.05, 07:15
                                              zaokraglone misie wzbudzają rozrzewnienie ;)
                                              • caro333 Re: Zaokrągliłem!:))) 11.02.05, 08:01
                                                Mnie się na widok zaokraglonych misi robi gdzieś tam w środku ciepełko,ale czy
                                                to jest rozrzewnienie...?:);
                                                • ask3 Re: Zaokrągliłem!:))) 11.02.05, 08:37
                                                  zarzewie... ciepła :)))
                                                  • caro333 Re: Zaokrągliłem!:))) 11.02.05, 10:34
                                                    Zarzewie może być.:)))
                                                  • kuczman Re: Zaokrągliłem!:))) 11.02.05, 13:10
                                                    Wszelkie zaolraglenia maja taki wplyw na panow:P
                                                  • lubona Re: Zaokrągliłem!:))) 13.02.05, 17:57
                                                    To i ja zaokrągliłam. (i nie się) ;)))
                                                  • teresa50 Re: Zaokrągliłem!:))) 21.02.05, 21:02
                                                    Może i mnie się uda... :-))
                                                  • caro333 Re: Zaokrągliłem!:))) 23.02.05, 14:52
                                                    32300!!!To znowu ja!:)))Pozdrowionka!!!:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka