Dodaj do ulubionych

Dla dobra sprawy...

01.04.05, 08:35
od dzisiaj przestaję absolutnie na tym forum wspominać o piwie,a co więcej
przestaję pić piwo! Postanawiam również skończyć z seksizmem,malkontenctwem i
lizusostwem!Macie do czynienia z NOWYM CZŁOWIEKIEM!Moją codzienną lekturą
stają się Wysokie Obcasy!(codziennie po kawałeczku,bo szok jest szkodliwy
jadnakowoż).Howgh!:)
Obserwuj wątek
    • caro333 Re: Dla dobra sprawy... 01.04.05, 08:36
      PS.Na akcje forum już się zapisałem i to chyba jako pierwszy! Oczekuję
      specjalnych profitów!:)))
      • lemuriza Re: Dla dobra sprawy... 01.04.05, 08:52
        prima aprilis z tym nowym człowiekiem co?:)
        • lemuriza Re: Dla dobra sprawy... 01.04.05, 08:54
          i mylisz się co do Wysokich Obcasów - już tu kiedys pisałam - bardzo dobra
          gazeta, nie tylko dla kobiet ( w ostatnim numerze przepis na nugaty)
          slav np. czytuje i nie zauważyłam żadnych objawów szoku.
          • zapominaj-ka Re: Dla dobra sprawy... 01.04.05, 09:05
            A co właściwie macie pszeciwko piciu piwa i czytaniu Wysokich Obcasów? Ja lubię
            i jedno i drugie.
            Jestem tu nowa na tym forum i nie bardzo rozumiem. A chciała bym.
            • caro333 Re: Dla dobra sprawy... 01.04.05, 09:25
              Witam Cię Zapominajko we własnym,skromnym imieniu, skruszonego(przez niektóre
              osoby),byłego piwosza i seksistę.:).Otóż,powinnaś wiedzieć,że na tym świetnym
              forum po prostu nie uchodzi wspominać o czymś tak prozaicznym jak piwo.Ja
              wspominałem i źle na tym wyszedłem...Natomiast,jeśli idzie o Wysokie Obcasy -
              owszem, to jest trendy,tak samo, jak wojujący feminizm.Będziesz musiała w duszy
              rozstrzygnąć,jak pogodzić(skądinąd sympatyczne)forum,piwo i "WO".:))Serdecznie
              pozdrawiam,bardzo serdecznie!:)))
              • zapominaj-ka Re: Dla dobra sprawy... 01.04.05, 09:34
                chyba nie muwisz poważnie... Piwo jest dla ludzi. Ja n.p. bardzo lubię z
                sokiem. A w Wysokich obcasach bardzo lubię modę i porady kosmetyczne.
                I po co mam rostrzygać coś odnośnie tego forum? Jest zajefajne.
                • caro333 Re: Dla dobra sprawy... 01.04.05, 09:44
                  No,to nam pochlebia!:)Oczywiście z tymi "WO" trochę sobie żartuję,jak z innymi
                  rzeczami też(czasami).Sam bym chciał zasłużyć na taki komplement,jak to
                  forum!:))) Na marginesie - jeśli zauważysz tu jeszcze coś niezrozumiałego - nie
                  zrażaj się.Waskie grono uczestników tego forum wyrobiło sobie czasami
                  zaskakującą formę porozumienia.Pytaj.A tak zupełnie poważnie - czasami dokonuje
                  tutaj wpisów chory psychicznie człowiek.Te wpisy są wulgarne bardzo.Nie zwracaj
                  uwagi, administrator tego forum likwiduje je w miarę możliwości.Pozdrawiam.
                  • qwerty.tarnow Re: Dla dobra sprawy... 01.04.05, 09:57
                    Witam również w swoim imieniu i popieram treść ostatniego wpisu przedmówcy w
                    całej rozciągłości. :-)
                    • lemuriza Re: Dla dobra sprawy... 01.04.05, 10:17
                      a wg mnie akurat moda w Wysokich zasługuje na najmniej uwagi:) dziwna jakaś...
                      za to reszta z reguły jest bardzo ok:).
                      Ciekawe artykuły,reportaże,zdjecia wnętrz ( bardzo lubię) itd.
                      Piwo też oczywiście jest ok:), byle z umiarem:)
                      a tak w ogole to również witam:)
                      • caro333 Re: Dla dobra sprawy... 01.04.05, 10:28
                        Dziś się mogę przyznać - czytuję WO!W ostatnich(?) cały sążnisty artykuł o pani
                        Hartwig.Ale - zawiodłem się.Jakiś taki reportażowy sznyt.Oczekiwałem czegoś
                        głębszego,pełniejszego...
                        • lemuriza Re: Dla dobra sprawy... 01.04.05, 10:45
                          a mnie się dość podobało:), chociaż rzeczywiście czegoś zabrakło:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka