lemuriza 24.04.05, 11:26 a miało brzydko być... Jakie plany macie? My właśnie ruszamy na trasę... rowerową. To ma być trasa niespodzianka dla mnie, slav wymyslił:). no to na razie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madai Re: słoneczna niedziela 24.04.05, 11:38 ja dzisiaj wybieram sie na Skałki [Kraków]. Taka piekna pogoda, ze az chce sie wyjsc z domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: słoneczna niedziela 24.04.05, 11:38 Ja właśnie wróciłem ze spacerku. Teraz pije kawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: słoneczna niedziela 24.04.05, 11:43 A ja z lubością dziś posiedzę w domu. W piątek i wczoraj miałam dosyć rozrywkowo-towarzyskie wieczory. Dziś - czas dla siebie. Ładną pogodę będę podziwiać z urządzonego wczoraj balkonu, o ile ociepli się na tyle, by można było tam choć przez chwilę posiedzieć z filiżanką kawy i z książką. Mam na dziś zaplanowane projektowanie kompletu patchworków dla przyjaciółki na działkę. I może uda mi się troche pomalować.. Lubię takie dni, kiedy niczego nie muszę na siłę robić. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: słoneczna niedziela 24.04.05, 14:35 wrócilismy:). Byliśmy w Twoich okolicach qwerty. Pięknie jest, zielono. O balkonie myślę intensywnie Teklo, myslę jakby tu w tym roku go urządzić:). Co do czytania na balkonie to jeszcze chyba sporo czasu minie, aż zasiądę, bo ja mam balkon mocno ocieniony, słońce nie ogrzewa go w ogóle, wiec za nim się "nagrzeje" to jeszcze sporo wody w Dunajcu upłynie. A teraz zmykamy ze slavem do teściów, mecz ogladać Unii ( co to wczoraj się nie popisała w Toruniu):), mecz na Polsacie Sport z Unią Leszno - gdyby ktoś był zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: słoneczna niedziela 24.04.05, 14:42 Podobne te wahania pogody po obu stronach globu... tez miala byc kiepska niedziela a tu slonko swieci i wabi. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: słoneczna niedziela 24.04.05, 15:10 Mój balkon też czeka na posprzątanie chociaż. Ale i na kwiatki. A dzisiaj książka i słodkie lenistwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: słoneczna niedziela 24.04.05, 17:34 lemuriza napisała: > Byliśmy w Twoich okolicach A książeczkę PTTK z podbitą pieczątką (lub chociaż moim podpisem) macie? :-P Jeśli nie, to niestety trasa nie będzie zaliczona. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: słoneczna niedziela 24.04.05, 22:39 A ja sie nudze. Nudze na wlasne zyczenie, gdyz chodzi za mna cos, czego nazwac nie umiem. Dzien mam senny choc pogoda calkiem przyzwoita jest. Niby bym gdzies poszla ale tu i tam nie...niby chce to, ale nie tak, ni siak no owak... Cos mi dolega. Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: słoneczna niedziela 24.04.05, 23:08 zakochaj sie ................... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: słoneczna niedziela 24.04.05, 23:21 Oby szczesliwie i z wzajemnoscia , na wczoraj na dzis na amen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: słoneczna niedziela 25.04.05, 07:42 Tradi, głowa do góry, na pewno nadejdą słoneczne dni i dla Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś