qwerty.tarnow 20.05.05, 10:51 Czasami słyszymy coś ciekawego. I okazuje się mieć to całkowicie inne znaczenie od tego co sobie wyobrażamy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Młodzieżowy język - przykład nr 1 20.05.05, 10:54 Kto zgadnie o co tu chodzi: "Siedzę sobie przed domem i dechy walę" ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytat jest autentyczny. Dla ułatwienia - wypowiedziała to dziewczyna. Rozwiązanie znam, ale podam dopiero jak spróbujecie odgadnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Młodzieżowy język - przykład nr 1 20.05.05, 12:28 Hmmmm.... opala sobie bezbiuście????? Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Młodzieżowy język - przykład nr 1 20.05.05, 15:13 Ja to nawet nie wiem,gdzie jest to bezbiuście..:(( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Młodzieżowy język - przykład nr 1 20.05.05, 16:14 Poczekamy do godziny 20 - na więcej odpowiedzi pozostałych forumowiczów. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Młodzieżowy język - przykład nr 1 20.05.05, 18:01 Budowala bude dla psa ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Młodzieżowy język - przykład nr 1-odpowiedź 20.05.05, 22:42 Przepraszam - film w TVP1 był fajny i zapomniałem o odpowiedzi. Ale już podaję. Odpowiedź brzmiała dokładnie tak: "Dechy walę: no - takie mutanty chodzą koło mojej chaty że głowa mała" :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cokolwiek by to nie znaczyło... I wszystko jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Młodzieżowy język - przykład nr 1-odpowiedź 20.05.05, 22:45 P.S. Kto podejrzewał coś innego, ten ma kosmate myśli. :-P Odpowiedz Link Zgłoś