Dodaj do ulubionych

Można się sprawdzić...

14.09.05, 15:27
www.wprost.pl/ankietawyborcza2005/
:)
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Można się sprawdzić... 14.09.05, 17:00
      Wprost nie jest reprezentatywny.
      • lubona Re: Można się sprawdzić... 14.09.05, 17:49
        Załamałam się tym, do kogo byłam najbliższa. :(((((
        • qwerty.tarnow Re: Można się sprawdzić... 14.09.05, 18:07
          Ja w sumie też...
          • teklat Re: Można się sprawdzić... 14.09.05, 18:13
            ja w sumie też... Nie powiem :)))
            • teresa50 Re: Można się sprawdzić... 14.09.05, 19:34
              A mnie się zgodziło. W 87%. Dokładnie ta lista na którą głosuję. Prosta ta
              ankieta jak drut :-)
              • kuczman Re: Można się sprawdzić... 15.09.05, 03:36
                62% PSL... to dobrze czy zle?
                Nie wiem...
                • moniek76 Re: Można się sprawdzić... 15.09.05, 08:29
                  mi tak samo wyszło....ale to chyba nie jest dobrze. W sumie jestem za innym
                  ugrupowaniem..
                  • teresa50 Re: Można się sprawdzić... 15.09.05, 10:39
                    Nie można być za innym ugrupowaniem a popierać program innego. Coś Wam nie
                    gra :-))
                    • qwerty.tarnow Re: Można się sprawdzić... 15.09.05, 11:30
                      Wszystko gra, tylko pytania były tendencyjne. :-P Ale co się dziwić - w końcu
                      ankietę robił Wprost.
                      • caro333 Re: Można się sprawdzić... 15.09.05, 13:22
                        Qwerty,nie mogły być tendencyjne,skoro można odpowiedziami okazać sympatię
                        zarówno lewicy i prawicy.Mnie się,podobnie jak Teresie, zgodziło w 87%! I
                        prawdopodobnie jest to to samo ugrupowanie!:))))
                        • qwerty.tarnow Re: Można się sprawdzić... 15.09.05, 13:37
                          Ale pytania były tendencyjnie dobrane. :-P Bo nawet patzrąc po swoim procencie
                          wyników potwierdzisz, że nikt nie zgadza się nigdy w całości z poglądami
                          prezentowanymi przez grupę społeczną (partię) z kórą symaptyzuje, bo ile z tych
                          poglądów, apeli, haseł to jest tylko na pokaz i dla populizmu, a po wyborach to
                          i tak się nic z tym nie robi, a niejednokrotnie nie da zrobić w ogóle, bo
                          zainicjowane procesy są wręcz nieodwracalne (jak np. w kwestii przywrócenia
                          kary śmierci - czyste granie na nastrojach ludzkich - nia patrzy się chłodno z
                          boku na sprawę, tylko na gorąco wywiera presję co jest rzeczą wprost
                          niedopuszczalną w takim wypadku - przy wymiarze kary).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka