Dodaj do ulubionych

Gdzie moge wam pokazac zdjecia?

17.09.05, 22:45
Tutaj pewnie na Tarnowie sie nie da... Na podrozach za dlugo by mi to
zajelo... znacie jakies albumy online? oprocz ao.pl ? Tylko jakies solidne, a
nie byle jakie :)
Obserwuj wątek
    • teresa50 Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 18.09.05, 14:45
      Szef powinien wiedzieć. Ale gdzie się podział ??
      • madai Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 18.09.05, 15:14
        wlasnie widze, ze go od wczoraj nie ma... :]
        • qwerty.tarnow Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 18.09.05, 17:39
          "Jezdem" - tylko wczoraj się z czasem nie wyrobiłem i nie zdążyłem już tu
          zaglądnąć.
          Adres to np. taki .
          • madai kilka zdjec 18.09.05, 18:40
            www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=54173701309.50356701309.1127061544336&ieh=1127061544330&&

mam nadzieje, ze sie wyswietla.
          • madai Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 18.09.05, 18:45
            Ps. dzieki qwerty :)
            • qwerty.tarnow Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 18.09.05, 18:52
              Proszę uprzejmie. :-)
              • lemuriza Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 18.09.05, 19:50
                Przępiękne!
                I ta kafejka!
                Krzesła w ulubionym przeze mnie niebieskim kolorze.
                Marzenie.
                • teklat Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 18.09.05, 20:19
                  Cudne! Też bym chciała tam pojechać :))
                  • lubona Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 18.09.05, 20:32
                    A jakie piękne słońce, plaża, piasek, woda..... marzenie!!!!!!!!!!
                    • madai Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 18.09.05, 22:04
                      Ciesze sie, ze wam sie podobaja krajobrazy. Mnie zachwycily. Stalam jak zakleta
                      i tylko patrzylam przed siebie... Dziwne i niezapomniane uczucie.

Taki niebieski, to tez moj ulubiony kolor :)
                      • moniek76 Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 12:00
                        Ło matko....ale cudnie:)))

Już wiem, gdzie chcę pojechać w przyszłym roku...
                        • teresa50 Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 12:23
                          Co to jest??!! Kreta, czy jakieś inne Korfu ??
                          • qwerty.tarnow Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 12:28
                            Nie - to tofu! A nawet toffi! :-D
                            • caro333 Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 14:09
                              - Jeszcze raz chciałbym pojechać do Grecji...
                              - A co, byłeś tam?
                              - Nie,tylko raz już chciałem...:))
                              • qwerty.tarnow Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 14:15
                                Ja tam nigdy nie chciałem...
                                • caro333 Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 14:18
                                  Serio?! Nie nęci Cię ten turkus morza i biel piasku?..O rozkoszach
                                  podniebienia w tych maleńkich kafejkach nie wspomnę...
                                  • qwerty.tarnow Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 14:21
                                    Lepiej nie mieć marzeń, skoro i tak się wie, że na chwilę obecną są nierealne...
                                    • caro333 Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 14:27
                                      Nie,nie! Marzenia trzeba mieć zawsze!:)
                                      • qwerty.tarnow Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 14:31
                                        Dużo "marzenia" to mam jak mi siostrzeńcy kredki dołapią - po wszystkim
                                        mażą. ;-)
                                        • kuczman Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 14:52
                                          znam takich twardzieli, znam, a po cichu, nocami wyja do poduszki ze tez by
                                          chcieli;))
                                          • teresa50 Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 15:15
                                            Już widzę Qwertego jak wyje :-) że chce do Grecji :-)
                                            A tak serio to myślę, że chce. Każdy chce.
                                            • caro333 Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 15:17
                                              Z Tobą,Tereso mogę razem pomarzyć....wino,wino,wino...:)))
                                            • qwerty.tarnow Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 15:24
                                              teresa50 napisała:

> Już widzę Qwertego (...) że chce do Grecji

Spoko - nie chce. Po co sobie z góry zakładać coś, żeby potem było tego żal?
                                          • qwerty.tarnow Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 15:25
                                            kuczman napisał:

> ze tez by chcieli

Mazać by chcieli? Nigdy nie lubiłe paprać kredkami, farbkami czy pisakami. Jak
                                            już musiałem malować, to tylko to co kazali i koniec. Nic więcej.
                                            • lemuriza Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 16:41
                                              Marzenia mieć trzeba.
                                              I co najwazniejsze powiem, ze potrafią się zmaterializowac w najmniej
                                              oczekiwanym momencie.
                                              Zdarzyło mi sie zobaczyć takie piekne szmaragdowe morze... Chociaż nie była to
                                              Grecja.
                                              Zdarzyło mi się, chociaż też nie wierzyłam jak TY qwerty. W dodatku ani
                                              złotwóki nie zapałaciłam. Taki to był prezent od Losu.
                                              Od tamtej chwili poczułam, że wiele rzeczy jest możliwe...
                                              Najgorsze to przestać wierzyć, że wiele dobrych rzeczy może nas spotkać.
                                              • qwerty.tarnow Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 16:45
                                                W dobre rzeczy trzeba wierzyć. Tylko nie nalezy sobie stawiać zbyt wygórowanych
                                                oczekiwań. Im mniej planów, tym później każde powodzenie od losu będzie większą
                                                i milszą niespodzianką. :-)
                                                • kuczman Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 17:53
                                                  Skromne oczekiwania to nie to samo co spartanskie ich sobie odmawianie;))
                                                  • qwerty.tarnow Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 18:23
                                                    Spartanie za to byli odważni. :-P
                                                  • kuczman Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 21:00
                                                    aha, to tak jak z tym zajaczkiem ktory szedl przez las i sobie podspiewywal: na
                                                    niedzwiedzia, na niedzwiedzia...
                                                  • qwerty.tarnow Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 19.09.05, 21:44
                                                    Ale to zajączek jest przeważnie bohaterem pozytywnym. Spartanie też. ;-)
                                                  • madai Thassos 20.09.05, 10:31
                                                    Sa to zdjecia zrobione na greckiej wyspie Thassos-najblizej polozonej od
                                                    stalego lądu. Raptem 12 km. Pewnie wydaje wam sie, ze wydalam kupe kasy na ten
                                                    wyjazd. Otoz nie. Zaplacilam za niego 600 zl. Marzenia sie spelniaja :) Trzeba
                                                    tylko posiedziec troche w inernecie, by znalezc dogodna oferte. A pozniej tylko
                                                    odkladac pieniadze i kombinowac urlop :)

Niebawem wysle wiecej zdjec :)
                                                  • caro333 Re: Thassos 20.09.05, 11:39
                                                    Więc jednak nie znikasz definitywnie?....OK!:)))
                                                  • madai Re: Thassos 22.09.05, 14:35
                                                    definitywnie? ja??? :)) nieee... chwilowo. Na czas okreslony-do 5 pazdziernika
                                                    mniej wiecej. Jak juz dostane moj nowy komputer ;)
                                                  • teresa50 Re: Thassos 23.09.05, 09:53
                                                    Ja też znikam na jakiś czas. Jadę do Grecji. :-) I oczywiście zajrzę na Thassos
                                                    przy okazji.
                                                  • madai Re: Thassos 23.09.05, 15:42
                                                    serio? :)))
                                                  • teklat Re: Thassos 23.09.05, 15:56
                                                    Tereso! Miłych wakacji!
                                                  • teresa50 Re: Thassos 23.09.05, 22:51
                                                    Żartowałam :-) Jadę dopiero w październiku :-))
                                                  • madai Re: Thassos 25.09.05, 22:34
                                                    a gdzie jedziesz?
                                                  • teresa50 Re: Thassos 25.09.05, 23:25
                                                    Poluję na prawdziwe "last minute". Może być do 50% taniej. :-))
                                                  • caro333 Re: Thassos 26.09.05, 12:57
                                                    Ja mam last minute pociąg do Kutna...
                                                  • madai Re: Thassos 26.09.05, 22:04
                                                    super! ja zawsze poluje na last minute :)No w tym roku sobie odpuscilam,
                                                    wolalam miec pewne :)
    • kuczman Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 01.10.05, 18:14
      www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=39324934309&page=1&photo_count=18&
      • qwerty.tarnow Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 01.10.05, 18:50
        A ksiądz proboszcz udzielił zgody? ;-) Najbardziej mi się podba ta konsoleta DJ-
        a! :-D
        • kuczman Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 01.10.05, 19:21
          Ksiadz proboszcz sam jest niezlym aparatem;))
          Ale rezultat naszej pracy to system audio ktory w tym olbrzymim gmachu brzmi jak
          dobrej jakosci stereo zestaw w domu. Ale sie geby smialy sluchajacym demo po raz
          pierwszy:D:D:D

A anatomicznie poprawne plaskorzezby przy oltarzu nie podobaja Ci sie? ;))
          Wiem ze dziewczyny beda szalaly z radosci, bo to przeciez zdjecia z katolickiego
          kosciola!!! <lol>
          • qwerty.tarnow Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 01.10.05, 19:23
            kuczman napisał:

> A anatomicznie poprawne plaskorzezby przy oltarzu nie podobaja Ci sie? ;))

Ja tam nie zwracam uwagi na TAKIE szczegóły. :-P
            • teresa50 Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 02.10.05, 00:05
              Nawet mi się podoba ten kościół, i rzeczywiście nowoczesny sprzęt :-)) Gdzie
              jest ta święta Sabina ? w Chicago ?
              • kuczman Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 02.10.05, 01:09
                St. Sabina to parafia polozona w centralnej czesci poludnia Chicago. Oryginalnie
                zbudowany w 33 roku przez irlandzkich emigrantow, witraze, boazerie sprowadzone
                z Francji- od dziesiatek lat jest juz w murzynskiej dzielnicy i im oferuje
                uslugi. Ale do dzisiaj pastorem jest wciaz Irlandczyk;))
                Jak widac z wystroju wnetrza jest to nieco inna odmiana aktywnego wyznawania
                wiary katolickiej- do tego chor, solisci i zespol muzyczny, fortepian,
                skrzypce;))- no i potrzeba na porzadny sprzet audio- malo tego, odpowiednie jego
                dostrojenie do akustycznych wymogow wnetrza tego gmachu...
                A kosciol jest czarujacy! Niesposob jest sfotografowac te witraze, ich
                skomplikowana powierzchnia, kat widzenia jak i swiatlo przez nie przechodzace
                powoduja oglupienie mojej kamery... a szczegolnie automatycznej ostrosci.
                • teresa50 Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 02.10.05, 12:14
                  Witraże są piękne. Za każdym razem inne. W zależności od światła, które przez
                  nie wpada. Mam swój ulubiony witraż w Krakowie :-)
                  • teklat Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 02.10.05, 19:14
                    Ładny ten kościół. Trochę eklektyczny, ale może dzięki temu promieniujący
                    ciepłem. Rzeźby - rzeczywiście intrygujące :)).
                    A miłośnikom witrażu polecam Muzeum Eitraży na ul. Mickiewicza w Krakowie.
                    Można się tam sporo dowiedzieć o tym, jak powstaje witraż i pooglądać. Mnie sie
                    tam najbardziej podobały nowoczesne witraże.
                    • caro333 Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 03.10.05, 15:44
                      Patrzę i patrzę i ani rusz nie mogę wypatrzeć tych intrygujących
                      rzeźb...Oświećcie mnie!!!Plizzzz!
                      • qwerty.tarnow Re: Gdzie moge wam pokazac zdjecia? 03.10.05, 15:54
                        Chyba te "cyrwone" plamy na miniaturkach zdjęć. Po rozwinięciu dopiero coś
                        widać bardziej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka