szybszy2005 04.11.05, 16:19 Może to nie jest intuicyjny adresm jeśli chodzi o zdjęcia Tarnowa, ale mimo to zapraszam: www.oscypki.com Pozdrawiam Szybszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
padaczka1 Re: Zdjęcia Tarnowa 04.11.05, 16:26 Brakuje Wydziału Amoniaku po pierwszej zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
szybszy2005 Re: Zdjęcia Tarnowa 04.11.05, 16:29 Padaczko, masz niesamowite komentarze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia Tarnowa 05.11.05, 02:11 Dla tarnowiakow pewnie stare katy, do znudzenia znajome. Mi pomocne bylyby tytuly z ogolna nazwa widoku, czy ulicy bo po prostu to co pamietam, pewnie sie zmienilo, a reszte... zapomnialem:(( Ale milo ze sie podjeles wysilku i dzielisz z innymi jego efektami! Swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zdjęcia Tarnowa 05.11.05, 13:28 Bardzo fajne zdjęcia.Na jednym z nich widać Teresę,jak wygląda przez okno.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia Tarnowa 13.11.05, 04:20 A nie laska tak mi, podpowiedziec na ktorym?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia Tarnowa 14.11.05, 02:54 No to chociaz podpowiedz mi, na ktorym mogla bys sie wychylic z okna;)) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Zdjęcia Tarnowa 14.11.05, 11:19 Wychylić to ja się mogę z każdego :-) A mieszkam w takim dużym bloku koło tzw."bani". Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zdjęcia Tarnowa 14.11.05, 15:46 Czyli np. na jedenastym zdjeciu byla by szansa Cie zobaczyc?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: W Konkursie"Tatrzańska Jesień" 19.11.05, 12:18 Macie zwycięzcę z Tarnowa i tak tu cicho??? Gratulacje!!! I nagroda dla Piotra BARSZCZOWSKIEGO z TARNOWA - Gratulacje! II dla Mariusza Połowczuka z Czechowic-Dziedzic, III dla Piotra Targosza z Bielska-Białej. Jury Konkursu Fotograficznego "Tatrzańska Jesień" przyznało także wyróżnienia. Otrzymali je: Bogusław Pawłowski z Torunia, Stanisław Zych z Nowego Targu, Andrzej Kryza z Dąbrowy Górniczej, Piotr Grochal z Warszawy oraz Stanisław Jawor z Myślenic. Na konkurs, organizowany przez Starostwo Powiatowe w Zakopanem, 74 autorów nadesłało 380 prac. Patronem prasowym konkursu był "Dziennik Polski". Gratulacje! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: W Konkursie"Tatrzańska Jesień" 19.11.05, 16:20 No prosze... Pan ten ma swoja strone- sliczne zdjecia! www.symbol.art.pl/Pan_100.htm Nie dziwie sie ze wygral. Uwielbiam telewizje szeroko ekranowa, zdjecia tez! I tu juz nie idzie o to ze kazde zdjecie mozna obrobic na panoramiczne- idzie o optyke aby ujac te szerokosc... dawniej byly w sprzedazy takie jednorazowe kamery ktore takie wlasnie zdjecia robily- super! Ale juz ich nie ma... ostatnio szukalem szerokokatowych obiektywow do mojego cyfrowego, sa, drozsze od samej cyfrowej SLR :P Odpowiedz Link Zgłoś