lemuriza 26.11.05, 15:44 Dziewczyny, widziałam dziś fantastyczne korale, takie duże, jak Wam kiedyś zdaje się pokazywałam na stronie internetowej serialu Magda M. Piekne były i to było miłe. Niemiłe było to, ze kosztowały.... 79 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Wątek miło-niemily 26.11.05, 17:35 A jakby rozpruć stary pokrowiec kulkowy załadany na siedzenie do auta? Nie wszystkie kulki przecież w nim są brzydkie i powycierane. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Wątek miło-niemily 26.11.05, 19:04 Ech, Qwerty, Qwerty... ... a Mikołaj tuż tuż.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Wątek miło-niemily 26.11.05, 20:03 teklat napisała: > ... a Mikołaj tuż tuż.... :)) Eee, ja się z nim już nie koleguję. I nie odwiedzamy się wzajemnie. Więc mi to wisi. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Wątek miło-niemily 27.11.05, 01:30 No to ja Wam opowiem o rysunku- kawale ze swiatecznego playboya... Mikolaj sie skrada do choinki a na kanapie siedzi w neglizu seks bomba dwudziestoparoletnia blondyna z rozmarzonymi oczami ktora mowi tak: "Przynosisz mi prezenty juz ponad dwadziescia lat, kiedy wreszcie zrobisz pierwszy krok?" Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Wątek miło-niemily 27.11.05, 16:50 Wiem, wiem... seksisty nie ma na forum, to i cisza grobowa:P Dobije wiec Wam ostatniego gwozdzia! Bedac na targach Amberif, chyba byscie dziewczyny sie kompletnie pochorowaly- taki ogrom pieknej bizuterii- bursztyn, bursztyn, bursztyn a i zloto i srebro, diamenty etc tez! Korale wszelkiej masci i rozmiaru... Marzec juz wkrotce... amberif.mtgsa.pl/x.php/3,pl,1436/Galeria-foto-2005.html Odpowiedz Link Zgłoś
moco7 Re: Wątek miło-niemily 30.11.05, 14:24 Wklejasz w różne wątki to samo? Po co? Oj,krótki Twój żywot tu będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Wątek miło-niemily 30.11.05, 15:23 Ja tu widzę to samo co u bylejakiej - próbę wbicia klina :"miłe panie,perełka forum" i "moderator psychopata"...hłe,hłe... Odpowiedz Link Zgłoś