qwerty.tarnow 12.12.05, 17:47 I bliższe ciału niż niejeden daleki i obcy temat. :-P A tak samo nadają się do dyskusji i omawiania. ;-) A ile przy tym radości i dobrego smaku? :-D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caro333 Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 15:57 Qwerty,załamię Cię...:))Mój przebrzydły,seksistowski mózg,na hasło "czekoladka" wyszukał mi obraz... osiemnastoletniej panienki rasy czarnej,lub mieszanej...:))) No i co mam poradzić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 16:04 I nie byłbym sobą,gdybym nie poświntuszył trochę...Dowcip mi się zaraz przypomniał o obywatelu,który wpadł do agencji towarzyskiej i zażyczył sobie spotkania z uroczą murzyneczką,jeśli takowe są na składzie.Była.Facet na osobności kazał się panience rozebrać,odwrócić tyłem,nachylić,po czym rzucił okiem i natychmiast wybiegł.Zaniepokojona o jakość usług b..l mama złapała go za rękaw przy wyjściu z pytaniem,czemu tak szybko,czy coś nie tak...Wszystko w najlepszym porządeczku psze pani.Kupiłem sobie do łazienki czekoladowe kafelki i zamarzyła mi się do nich różowa fuga...Chciałem tylko sprawdzić,jak to będzie wyglądało w rzeczywistości...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 17:34 To hasło czekoladka można zmienić na "beczułki rumowe". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 18:08 I w tym wątku wystarczy tylko moja nowa sygnaturka. ;((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 21:01 Pozwolę się nie zgodzić z sygnaturką:). Uprawianie sportu nie powoduje tycia:). Właśnie idę poćwiczyć. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 22:25 Jak nie powoduje tycia? Jeszcze bardziej powoduje tycie! Np. po zaprzestaniu! A takie skończenie z czekoladkami to ma tylko pozytywny oddźwięk dla organizmu. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 22:30 samo niejedzenie i dieta nic nie daje, co z tego jeśli mięsnie są nieładne i zwiotczałe, a i psychicznie nie będzie dobrze- zero czekoladek, zero sportu ... rozdrażnienie gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 22:33 Gdzie tam - samym "niejedzeniem" można się odchudzić - gwarantowane! I sprawdzone! Osobiście! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 14.12.05, 11:11 Ja się zgadzam z Lubonką!:))A uprawianie sportu...hmmmm...no,dobre jest i legalne niby...No to niech będzie,że jest to wyjątek potwierdzający regułę!:)) Ja ze sportów to chyba tylko brydż...Bo reszta byłaby dla mnie wybitnie szkodliwa:))I można by to do Lubonkowej sygnaturki dopisać "...albo szkodliwe." O! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 14.12.05, 11:28 Swoją droga...Popatrzyłem na godzinę wpisu Lemurka.Ona idzie poćwiczyć o 21 z minutami...Pozazdrościć!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 14.12.05, 17:27 caro333 napisał: > Ja ze sportów to chyba tylko brydż... Tego nie umiem. Ale szachy to już prędzej. Najlepiej przed komputerem! :-D NO to wtedy jeszcze pasjanse oraz wyścigi samochodowe. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 14.12.05, 17:27 Odchudzić to moze i tak qwerty, ale co innego ciało odchudzone, a co innego ciało odchudzone i spręzyste mieśnie, kórych bez uprawiania sportu gwarantuję, że nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 14.12.05, 17:39 A po co mi sprężyste mięśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 14.12.05, 19:24 Po to aby: lepiej się czuć, ładniej chodzić, Ładniej wyglądać, być zdrowszym.... No ale jak Ci na tym nie zależy to nie ma sprawy, nie będe namawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 14.12.05, 20:18 Nie muszę ładniej chodzić - ja nie modelka. ;-) A poza tym tyle co ja chodzę... - to mi nie potrzeba. :-D Odpowiedz Link Zgłoś