Dodaj do ulubionych

Czekoladki są bardzo dobre :-P

12.12.05, 17:47
I bliższe ciału niż niejeden daleki i obcy temat. :-P A tak samo nadają się
do dyskusji i omawiania. ;-) A ile przy tym radości i dobrego smaku? :-D
Obserwuj wątek
    • caro333 Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 15:57
      Qwerty,załamię Cię...:))Mój przebrzydły,seksistowski mózg,na hasło "czekoladka"
      wyszukał mi obraz... osiemnastoletniej panienki rasy czarnej,lub
      mieszanej...:))) No i co mam poradzić?:)
      • caro333 Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 16:04
        I nie byłbym sobą,gdybym nie poświntuszył trochę...Dowcip mi się zaraz
        przypomniał o obywatelu,który wpadł do agencji towarzyskiej i zażyczył sobie
        spotkania z uroczą murzyneczką,jeśli takowe są na składzie.Była.Facet na
        osobności kazał się panience rozebrać,odwrócić tyłem,nachylić,po czym rzucił
        okiem i natychmiast wybiegł.Zaniepokojona o jakość usług b..l mama złapała go
        za rękaw przy wyjściu z pytaniem,czemu tak szybko,czy coś nie tak...Wszystko w
        najlepszym porządeczku psze pani.Kupiłem sobie do łazienki czekoladowe kafelki
        i zamarzyła mi się do nich różowa fuga...Chciałem tylko sprawdzić,jak to będzie
        wyglądało w rzeczywistości...:))
      • qwerty.tarnow Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 17:34
        To hasło czekoladka można zmienić na "beczułki rumowe". ;-)
        • lubona Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 18:08
          I w tym wątku wystarczy tylko moja nowa sygnaturka. ;(((((
          • lemuriza Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 21:01
            Pozwolę się nie zgodzić z sygnaturką:). Uprawianie sportu nie powoduje tycia:).
            Właśnie idę poćwiczyć.
            Pa
            • qwerty.tarnow Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 22:25
              Jak nie powoduje tycia? Jeszcze bardziej powoduje tycie! Np. po
              zaprzestaniu! A takie skończenie z czekoladkami to ma tylko pozytywny oddźwięk
              dla organizmu. :-P
              • lemuriza Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 22:30
                samo niejedzenie i dieta nic nie daje, co z tego jeśli mięsnie są nieładne i
                zwiotczałe, a i psychicznie nie będzie dobrze- zero czekoladek, zero sportu ...
                rozdrażnienie gwarantowane.
                • qwerty.tarnow Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 13.12.05, 22:33
                  Gdzie tam - samym "niejedzeniem" można się odchudzić - gwarantowane! I
                  sprawdzone! Osobiście! ;-)
                  • caro333 Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 14.12.05, 11:11
                    Ja się zgadzam z Lubonką!:))A uprawianie sportu...hmmmm...no,dobre jest i
                    legalne niby...No to niech będzie,że jest to wyjątek potwierdzający regułę!:))
                    Ja ze sportów to chyba tylko brydż...Bo reszta byłaby dla mnie wybitnie
                    szkodliwa:))I można by to do Lubonkowej sygnaturki dopisać "...albo
                    szkodliwe." O!
                    • caro333 Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 14.12.05, 11:28
                      Swoją droga...Popatrzyłem na godzinę wpisu Lemurka.Ona idzie poćwiczyć o 21 z
                      minutami...Pozazdrościć!:))
                    • qwerty.tarnow Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 14.12.05, 17:27
                      caro333 napisał:

> Ja ze sportów to chyba tylko brydż...

Tego nie umiem. Ale szachy to już prędzej. Najlepiej przed komputerem! :-D NO
                      to wtedy jeszcze pasjanse oraz wyścigi samochodowe. ;-)
                  • lemuriza Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 14.12.05, 17:27
                    Odchudzić to moze i tak qwerty, ale co innego ciało odchudzone, a co innego
                    ciało odchudzone i spręzyste mieśnie, kórych bez uprawiania sportu gwarantuję,
                    że nie masz.
                    • qwerty.tarnow Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 14.12.05, 17:39
                      A po co mi sprężyste mięśnie?
                      • lemuriza Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 14.12.05, 19:24
                        Po to aby:
                        lepiej się czuć,
                        ładniej chodzić,
                        Ładniej wyglądać,
                        być zdrowszym....
                        No ale jak Ci na tym nie zależy to nie ma sprawy, nie będe namawiać...
                        • qwerty.tarnow Re: Czekoladki są bardzo dobre :-P 14.12.05, 20:18
                          Nie muszę ładniej chodzić - ja nie modelka. ;-) A poza tym tyle co ja
                          chodzę... - to mi nie potrzeba. :-D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka