divaa 19.12.05, 15:32 jest tu ktos kto chce wybrac sie na Sylwestrowy bal, a nie ma partnerki?? Ja chce na bal, a moi znajomi na prywatki :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: bal 19.12.05, 15:56 Widzę, że szukasz ostro tego balu, bo już drugi wpis Twój. ;-) No na tym forum to chyba ciężko będzie Ci znaleźć kogoś do towarzystwa. Ale zawsze pogadać z nami możesz. Nawet w Sylwestra - już taka impeza wirtualna u nas była. Zresztą sama zobacz . :-D Tak też jest całkiem miło i przyjemnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: bal 19.12.05, 23:45 hehehe tego jeszcze nie bylo, zeby sylwestra spedzac na forum ;) ja jade w gorki! ihhhaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: bal 20.12.05, 18:32 Jak "nie było"??? BYŁO!!! Zobacz na podany przeze mnie wcześniej link! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: bal 21.12.05, 12:31 Qwerty, a może Ty byś się wybrał - może to Ty jesteś poszukiwanym partnerem na bal, Kopciuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: bal 21.12.05, 18:59 teklat napisała: > Kopciuszku W/w to forma żeńska - więc to na pewno nie o mnie chodzi :-P Odpowiedz Link Zgłoś