caro333 06.03.06, 00:11 Mała okazja do kuknięcia na to forum.Stęskniłem się za Wami...Do zobaczenia!:)))) Jeszcze żyję !:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 02:11 Brak Ciebie na forum jest mocno widoczny! Wracaj do nas mozliwe najszybciej. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 04:43 Wracaj jak najszybciej bo nie ma z kim "zasmiecac" forum rozmowami o piwie i kobietach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 06:39 Czyżbyś gdzieś za oceanem był, że o takiej porze stukasz? Witaj. Nie zapomnieliśmy o Tobie. Może Ty widziałeś gdzieś wiosnę? O nas chyba zapomniała... Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 08:27 Witaj Caro. Widac kiepsko Cie zastepuje skoro nawet Atob twierdzi ze nie ma z kim pisac na bliskie memu sercu tematy! :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 18:16 Witaj wędrowcze! Twoja nieobecność jest dla tego forum równie dotkliwa, jak i brak opowiastek Gomeza czy brak aktywności Tradycji. Każde z Was zostawiło tu swój niezatarty ślad! Co prawda życie toczy się dalej, ale żal i pustka po tych, którzy rzadko zaglądają - pozostaje... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 21:49 ( e no ja zagladam czesto tylko nie mam sie w jaki temat wstrzelic kiedys pisalismy wiecej i bardziej tak ogolnozyciowo i prywatnie nawet z lekka, teraz jakas susza nastala....hmm) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 22:13 Łobuzek też zamilkł z braku czasu. Ja wiem, że z czasem cięzko, ale czasem mógłby się odezwać. Tekla z Teresą też wpadają sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Pozdrawiam Was... 06.03.06, 23:40 Wiec plan mam taki: Dwunastego wylatuje do Warszawy, bede rano trzynastego. Po krotkim pobycie w Muzeum Ziemi jade do Lomzy aby nastepnego ranka wyjechac do Gdanska. Tam, targi Amberif do osiemnastego i powrot do Lomzy na nastepny dzien. Co ja bede smucil ze mi Caro brak na forum, ze to i tamto. Do Lomzy kazda droga wiedzie przez Plock, wiec zastukam do drzwi Caro ze skrzynka piwa "Zywe" i wtedy dopiero bedzie milo! Ha! Pozwalam Wam zazdroscic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Pozdrawiam Was... 07.03.06, 01:13 A ja....lece do Wiednia koncem kwietnia, pozniej doturlam sie do Tarnowa kolo 3 maja tylko po to zeby przepakowac sie w plecak i w gory pojechac (Tatry Zachodnie, Orawa + Slowacja)nastepnie lapie oddech w Krakowie, calkiem mozliwe ze odwiedze stolice i Lodz :)Mozliwe ze dam sie wyciagnac na Wybrzeze choc zdecydowanie bardziej ciagnie mnie w gory wiec gory na bis i Zakopane pozniej Gorce i Dolina Popradu , chetnie z rowerem :) I tak oto uplynie mi miesiac urlopu. Znajomi pytaja to nie wolisz na Jamajke do Meksyku czy Dominikane? wakacje o polowe tansze ....eeee ja mam serce i raj w Polsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Pozdrawiam Was... 07.03.06, 06:59 Jakby co daj znac...zawsze mozna te godzinke czekajac na transport przegadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Pozdrawiam Was... 07.03.06, 10:05 Kuczman pukaj śmiało, mam wiadomości, że będzie ci otworzone :-)) Przekazuję pozdrowienia i zaproszenie do Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Pozdrawiam Was... 07.03.06, 12:42 Dziekuje Tereso, dziekuje! Ale nawet nie zapowiedziany, gdybym otworzyl piwo Zywe przed owymi drzwiami, aromat ten niebianski i moje aaah i mniam mniam, bardzo szybko by te drzwi otworzyly :D:D:D Ale Was zazdrosc zzrera! Widze to po braku jakiegokolwiek komentarza ,)) :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Pozdrawiam Was... 07.03.06, 15:23 Mnie zzera bo TY juz za niedlugo lecisz a ja jeszcze poczekam, tyle ze Polska w miescie zima to mnie skutecznie odstrasza przed wyjazdami bylam w grudniu to tak smutno i szaro...ale w maju to co innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Pozdrawiam Was... 07.03.06, 15:25 Dam znac pewnie, tylko ze bilety bede miala niewiele przed planowana data podrozy z racji ze mam bilet od brata z pracy taki darmowy wiec dokladny termin i polaczenie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: Pozdrawiam Was... 09.03.06, 17:48 o jest caro! chociaz na chwilke! :)pozdrawiam i niezapominam!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Pozdrawiam Was... 13.03.06, 13:34 Uwaga... jeszcze 16 godzin stapania po solidnej ziemi a potem......... dluzszy odpoczynek z przystankiem w Kopenhadze :D Niestety w Warszawie bede tylko przez 15 min. w Muzeum Ziemi a potem siup na Dworzec Glowny moze nawet zdazyc przed 17 zlapac jakis pociag do Gdanska... Sorry Atob! Tzn. na dworcu moze podaja piwko;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Pozdrawiam Was... 13.03.06, 14:57 Oj ale Ci fajowo ...ja jeszczem musze poczekac kilka tygodni, podziwiam ze faceci to jednak dadza rady spakowac sie do walizki sensownych rozmiarow tak ze mozna podrozowac z takim bagazem pociagami. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Pozdrawiam Was... 13.03.06, 23:06 kuczman napisał: > Uwaga... jeszcze 16 godzin stapania po solidnej ziemi a potem......... dluzszy > odpoczynek z przystankiem w Kopenhadze :D > Niestety w Warszawie bede tylko przez 15 min. w Muzeum Ziemi a potem siup na > Dworzec Glowny moze nawet zdazyc przed 17 zlapac jakis pociag do Gdanska... > Sorry Atob! > Tzn. na dworcu moze podaja piwko;)) Pisz dokladny rozklad Twojej podrozy. Albo zadzwon:) Na maila. JAk bede mial wolne to zjawie sie nawet na 15 min. Zeby pogadac:) Odpowiedz Link Zgłoś