Dodaj do ulubionych

Lokal na wesele?

• ala321.80 Re: Lokal na wesele? 28.01.12, 22:56
      My mieliśmy ślub w Dworze Bistuszowa. Obsługa na wysokim poziomie, wszystko dopięte na ostatni guzik. Jedzenie przepyszne i dużo, cały czas jest donoszone świeże. Tańce w altanie rzecz niezapomniana!!!! Polecam wszystkim, ceny nawet przystępne. Naprawdę jedyne miejsce w okolicach Tarnowa na wymarzony ślub. No i wypożyczają do ślubu piękne auto!
    • kaja806 Re: Lokal na wesele? 10.08.12, 07:24
      Ja też szukam lokalu na wesele na przyszly rok.Czy ktos z panstwa moglby mi polecic
      lokal na wesele na ok 200 osob? Interesuje mnie porządny lokal dobre jedzenie i obsługa. Nie polecam Centrum Wsi Polskiej w Wierzchosławicach. Fatalne jedzenie i fatalna obsługa. Pozdrawiam
    • paula5552 Re: Lokal na wesele? 06.02.13, 13:15
      jak wygląda obecnie wesele w Tarnowiance? od 2011 roku jest tam nowy właściciel. jeżeli coś wiecie to podzielcie się opiniami, planujemy tam wesele
      • eczestmir Re: Lokal na wesele? 22.02.13, 16:27
        Tarnowianka to dramat!Zwykła wiata zabudowana i przekształcona na pseudo dom weselny o tanim i tandetnym wystroju.Bardziej nadaje się na wiejskie potańcówki i na grill niż na ten jedyny dzień w życiu.Zmiana właściciela a raczej podnajemcy nic nie pomogła,nowy szef kuchni nie grzeszy talentem do gotowania i jedzenie jest kiepskie a obsługa pozostawia wiele do życzenia.W rzeczywistości nie wygląda to tak pięknie jak na zdjęciach w necie.Miałem okazję tam gościć w 2012 i jestem szczerze rozczarowany.Myśle że tarnowie jest wiele lepszych lokali za rozsądną kase bo ceny w tarnowiance też nie powalają.Odradzam!!
        • 30paula Re: Lokal na wesele? 12.07.13, 16:14
          Byłam tam na weselu w czerwcu 2013 i było super, dużo miejsca, na zewnątrz zielono, i jedzenie jak domowe.
          • damin19 Re: Lokal na wesele? 15.07.13, 18:11
            30paula czy to jest wpis dotyczący Sezamu w Machowej?
            • 30paula Re: Lokal na wesele? 21.07.13, 22:10
              pisałam o Tarnowiance wcześniej, o Machowej o dźwieku myśle że było dobrze jak dla mnie.
              • damin19 Re: Lokal na wesele? 25.07.13, 16:48
                a czy w Machowej jest śliska powierzchnia do tańczenia? bo tak coś słyszałem
                • turajwesele Re: Lokal na wesele? 03.09.13, 12:15
                  Hotel Dunajec mielismy wesele 8 czerwca swietne miejsce super jedzenie dużo i bardzo obficie.
                  kapitalna obsługa pełen profesjonalizm. Muszą jeszcze popracować nad budynkiem z zewnatrz ale w środku piękne i nowoczesne wnętrza.Polecam
    • m1ichasia Re: Lokal na wesele? 07.02.13, 09:50
      a w Bombayu się tyle ludzi zmieści? :) mam wrażenie, że faktycznie może być trochę za ciasno.
    • paula5552 Re: Lokal na wesele? 12.02.13, 09:27
      zdecydowaliśmy się na wesele w hotelu Sezam w Machowej. Czy ktoś tam był?
      • maziaa89 Re: Lokal na wesele? 22.10.13, 10:26
        Witam, my rownież zdecydowaliśmy się na wesele w Machowej w Sezemie, czy ktoś miał już tam swoje wesele?
    • damin19 Re: Lokal na wesele? 19.02.13, 20:13
      Witam. Czy ktoś miał wesele w Hotelu Sezam w Machowej?? Chodzi mi o to jak dźwięk orkiestry jest słyszany na sali balowej (czy jest efekt echa)??
    • maniakx1 Re: Lokal na wesele? 05.03.13, 10:19
      chciałem podzielić się z Wami na temat opinii lokalu Osteria w Tarnowie przy basenie.Byłem tam niedawno na jedzeniu i powiem tak, że lepsze jedzenie jest w barze mlecznym chyba kazdym, piszą o zespole kucharzy - chyba praktykantów,jeszcze zimne jedzenie, a cena ....lokal ładny ale co z tego, choć połozenie przy basenie nie jest fajne,odradzam robic tam imprezy okolicznościowe:)
      • mismahal166 Re: Lokal na wesele? 14.01.14, 20:14
        A ja miałam wesele w Zajeździe w Parkoszu- kierunek Dębica( jechaliśmy 20 z Tarnowa sobota po południu więc korków nie było). Lokal z tradycjami. Osobna duża sala taneczna. Jedzenie przepyszne i dużo:) Na zewnątrz duży parking i zadbane ogrody. Obsługa na poziomie, miła i sprawna. POLECAM
        ich stronka www.zajazdparkosz.com.pl
        • lojalnaa Re: Lokal na wesele? 25.02.14, 09:16
          Ja co prawda 6 lat temu ale miałam przyjęcie weselne w Restauracji Impresja na Rynku.
          Gości miałam 70 osób - było pełno ale nie ciasno - wszyscy zadowoleni, wystrój piękny, jedzenie przepyszne od tamtej pory chodzę tam na obiady z dzieckiem w niedziele a z mężem czasem w soboty na wieczorki taneczne.
          Minusem jest brak parkingu i lokal na piętrze ale dla takiego jedzenia i tej świetnej atmosfery na wiezorku tanecznym warto się wyspinać :)
    • m4anieg Re: Lokal na wesele? 09.02.17, 14:30
      polecam www.hotelkrzyski.pl/
    • ziaja7787 Re: Lokal na wesele? 06.03.17, 12:51

W Tarnowie najchętniej jadam w restauracji Pasaż Tertila. Znam ich z wesela brata, bo właśnie w tym miejscu organizowali. Ludzie z obsługi są bardzo sympatyczni, zawsze pomogą, doradzą w temacie menu, wytłumaczą jak konkretne danie jest przyrządzone itp. Pichcą tutaj na świeżo, nie ma jedzenie odgrzewanego, a to się po prostu czuje w smaku. Ja akurat jestem na to wyczulony, bo sam pracowałem przez wiele lat jako kucharz.
    • olaa3211 Re: Lokal na wesele? 26.04.18, 16:55
      Hotel Sezam w Machowej jest niedaleko Tarnowa i ma super warunki na organizację wesela. Byłam tam niedawno na weselu i wszyscy byli zadowoleni:) ładny, elegancki lokal, wysoki poziom usług i miła obsługa, więc śmiało mogę polecić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka