lillyrose 29.12.06, 19:38 Poszukuję opini na temat firm zajmujących się zabudową mebli kuchennych.Interesują mnie szczególnie te z Tarnowa.Jeśli macie jakieś doświadczenia w tej dziedzinie, możecie i macie ochotę sie nimi podzielić piszcie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
h_czarek Re: meble kuchenne 12.01.07, 15:19 Jeżeli chcesz DOBRY I NIE TANI polecam Ci Zakład Stolarski "KORNIK" w Tarnowie. Sprawdziłem go osobiści i mam meble przez nich zrobione, Są dobrzy, polecam, z poważaniem H_czarek Odpowiedz Link Zgłoś
magdula_k Re: meble kuchenne 06.04.07, 11:42 Jesli daje szukasz dobrego, dokladnego stolarza to napisz na priv. Podam Ci namiary. Meble robione przez niego juz kilka lat temu sa do dzisiaj jak nowe :) Goraco polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia.ray Re: meble kuchenne 03.06.07, 14:51 Czesc, warto spytać na "kapłanówce". Ja tam zamawiałam i jestem bardzo zadowolona, zresztą polecałam moim znajomym a oni swoim i wszyscy są zadowoleni. Meble wychodzą tanio - bo nie ma kosztów biura i takie tam - bardzo dobry materiał, naprawdę warto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polux Re: meble kuchenne 04.06.13, 20:42 W Tuchowie robili nam meble goście spod Gorlic. Mają swoją stronę i możliwość wyceny online. Po wysłaniu zapytania odezwali się na drugi dzień. Zrobili tak jak chcieliśmy z żoną a i cena też nie była wygórowana. Link do ich strony: www.ck-meble.pl. Odpowiedz Link Zgłoś