anula789 28.03.07, 21:16 Jest ktoś tutaj kto bra ślub w cristal Parku w Mościcach lub uczestniczył na tego typu imprezie. Chciałabym uzyskać informację o standard usług i ogólnie o klimat tego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula789 Re: Cristal Park Tarnów Mościce 08.05.07, 23:30 Czy nikt z Was nigdy nie byl w Cristal Parku? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.g.25 Re: Cristal Park Tarnów Mościce 09.05.07, 22:43 Planowalismy z mezem wlasnie tam przyjecie ale niestety terminow nie bylo. Lokal mnie osobiscie sie bardzo podoba. Uwazam ze jest to jeden z najlepszych lokali w Tarnowie. Bardzo elegancki i z klasa. Bywalismy tam czasem na kolacji naprawde polecam. Gdybym miala miec drugi raz przyjecie to tylko tam- choc mielismy naprawde udane wesele i w bardzo dobrym i na pozomie lokalu_:) Nawet nie miej watpliwosci- jesli jest mozliwosc i wam termin odpowiada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anula789 Re: Cristal Park Tarnów Mościce 10.05.07, 16:23 Dzięki za pozytywna odpowiedz. Mamy juz tam termin zaklepany. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.g.25 Re: Cristal Park Tarnów Mościce 12.05.07, 23:04 wszystkiego naj...naj...lepszego-:) --- Nadia Oliwia "Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe" "Jeśli miłość do Ciebie umrze we mnie, to jakbym sama umarła..." Odpowiedz Link Zgłoś