qwerty.tarnow 04.10.03, 16:44 Senność ogarnia cały czas. Ciężko się pisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Pochmurny dzień 04.10.03, 17:20 A teraz jeszcze pada. Totalna klapa w nastroju :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek Re: Pochmurny dzień IP: *.lodz.mm.pl 04.10.03, 17:20 Jednak na bani - jesteś Qwerty lepszy. Masz refleks, jakie takie poczucie humoru i pazurek. Po trzeźwemu - rozlazły, senny bez wigoru i weny. Oj baba by Ci się przydała! Gorzałki nie trzeba.Ale byś chodził! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Pochmurny dzień 04.10.03, 17:24 Gość portalu yyyziobroyyy napisał na podstawie własnego doświadczenia, będąc kompletnie zalanym i w stanie głębokiej euforii nie mającej żadnych uzasadnionych logicznie przyczyn: > Jednak na bani - jesteś lepszy. > Masz refleks, jakie takie poczucie humoru i pazurek. > Po trzeźwemu - rozlazły, senny bez wigoru i weny. > Oj baba by Ci się przydała! Gorzałki nie trzeba.Ale byś chodził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemuriza Re: Pochmurny dzień IP: *.is.net.pl 05.10.03, 21:34 Dzis nie lepiej bylo. jakos dobija mnie fakt, ze jeszcze tyle misiecy chlodu przed nami i chyba jakas jesienna deprecha mnie dopada. jest na to jakas rada ( no oprocz alkoholu:), bo ilez mozna). Jak sie budze o 6.00 rano w tych ciemnosciach... to, eh, nie powiem co sobie mysle. Chociaz z drugiej strony tyle jest na swiecie osob co oddalyby wszytsko za moznosc wstania o 6.00, bo albo sa bezrobotne albo chore. No to chyba trzeba na to od tej strony popatrzec. No to mielgo wstawania zycze jutro, mimo wszystko ( podobno ma padac caly tydzien). Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Pochmurny dzień 05.10.03, 21:55 > Chociaz z drugiej strony tyle jest na swiecie osob co oddalyby wszytsko za > moznosc wstania o 6.00 Praca tak! Ale od późniejszej godziny A właściwie czemu nie ma u nas 35-godzinnego tygodnia pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Pochmurny dzień 05.10.03, 22:46 Gość portalu: lemuriza napisał(a): > Dzis nie lepiej bylo. > jakos dobija mnie fakt, ze jeszcze tyle misiecy chlodu przed nami i chyba > jakas jesienna deprecha mnie dopada. Taką pogodę jak dziś to ja jeszcze zniosę - było dosyć ciepło, a ja lubię deszcz. Mnie wtedy deprecha nie dopada. Ja sie w takiej pogodzie pławię. Gorzej, jak zaczyna być mokro i zimno. i jeszcze trwa to bez końca > jest na to jakas rada ( no oprocz alkoholu:), bo ilez mozna). :)))))) trzeba wybrać - co lepsze - depresja czy delirium tremens? > Chociaz z drugiej strony tyle jest na swiecie osob co oddalyby wszytsko za > moznosc wstania o 6.00, bo albo sa bezrobotne albo chore. - o tym jakoś nigdy nie pomyślałam, raczej mam zawsze zamiar rozstrzelać moje dwa budziki i wyrzucić przez okno komórę, która daje mi ostatnią szansę na poranne wstanie. > No to chyba trzeba na to od tej strony popatrzec. > No to mielgo wstawania zycze jutro, mimo wszystko ( podobno ma padac caly > tydzien). Ha! Jutro jednak nie będę na to patrzeć od tej strony - ani przez najbliższy tydzień. Mam urlopik. Nic ne muszę..... Choć parę rzeczy zaplanowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Pochmurny dzień 06.10.03, 07:47 teklat napisała: > Gość portalu: lemuriza napisał(a): > > > Dzis nie lepiej bylo. > > jakos dobija mnie fakt, ze jeszcze tyle misiecy chlodu przed nami i chyba > > jakas jesienna deprecha mnie dopada. > > Taką pogodę jak dziś to ja jeszcze zniosę - było dosyć ciepło, a ja lubię > deszcz. Mnie wtedy deprecha nie dopada. Ja sie w takiej pogodzie pławię. > Gorzej, jak zaczyna być mokro i zimno. i jeszcze trwa to bez końca > > > jest na to jakas rada ( no oprocz alkoholu:), bo ilez mozna). > > :)))))) trzeba wybrać - co lepsze - depresja czy delirium tremens? > > > Chociaz z drugiej strony tyle jest na swiecie osob co oddalyby wszytsko za > > > moznosc wstania o 6.00, bo albo sa bezrobotne albo chore. > > - o tym jakoś nigdy nie pomyślałam, raczej mam zawsze zamiar rozstrzelać moje > dwa budziki i wyrzucić przez okno komórę, która daje mi ostatnią szansę na > poranne wstanie. > > > No to chyba trzeba na to od tej strony popatrzec. > > No to mielgo wstawania zycze jutro, mimo wszystko ( podobno ma padac caly > > tydzien). > > Ha! Jutro jednak nie będę na to patrzeć od tej strony - ani przez najbliższy > tydzień. Mam urlopik. Nic ne muszę..... Choć parę rzeczy zaplanowałam. No to milego urlopu! A dzisiaj chyba taki dzien, pada, zimno i wieje. Brrrr!!!!!! No nic trzeba sie wziac do pracy i nie myslec o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Pochmurny dzień 06.10.03, 17:34 > A dzisiaj chyba taki dzien, pada, zimno i wieje. Brrrr!!!!!! Jak musiałem chodzić po polu to było zimno i lało, ale jak już dotarłem do domu, to na zewnątrz wyszło słońce. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Pochmurny dzień 06.10.03, 16:29 Urlop??? To ekstra! Mam nadzieję, że znajdziesz więcej czasu na odwiedziny forum. Odpowiedz Link Zgłoś