IP: *.zetosa.com.pl 08.10.03, 22:59
tradycyjnie trochę na sportowo:
w sobotę piłkarzyki grają mecz znów ostatniej szansy z Wegrami i wiecie co?
Chciałbym żeby przegrali.....no bo niech przez przypadek trafia w barażach na
slabo dysponowaną Słowenię i awansują niesamowitym fuksem di Finałów....to
wstyd bedzie jeszcze większy niż w Korei.......

Ciekawe co z występem siatkarek w Pucharze Swiata, chyba ich jednak nie
zawieszą?
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 08.10.03, 23:02
      A za co by je mieli zawiesić? Chodzi o te kwestie z PZPS?
      • Gość: rafal761 Re: DO BOJU!? IP: *.zetosa.com.pl 08.10.03, 23:09
        zgadza się Prezes FIBA Acosta jeżeli chodzi o finanse jest nieubłagany, swego
        czasu potrafił Argentynę wykluczyć w trakcie Mistrzostw Świata, gość jest ostry
        i nie rzuca słów na wiatr.
        • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 08.10.03, 23:12
          Acosta? A to przecież chyba ten sam, który powiedział rok temu, że albo
          Besiada będzie prezesem, albo Polska nie zagra na jakiejś tam imprezie?
          • Gość: rafal761 Re: DO BOJU!? IP: *.zetosa.com.pl 08.10.03, 23:14
            już go widocznie tak nie lubi :)
            • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 08.10.03, 23:17
              Już po-BIESIAD-owali? ;-)
              • lemuriza Re: DO BOJU!? 09.10.03, 07:44
                wstyd się przyznać rafal, bo to strasznie niepatriotyczne, ale mam podobne
                odczucia co Ty. Naprawdę uwielbiam piłkę nożną, ale mam już serdecznie dość
                tego co pokazuje polska reprezentacja ze swoimi gwiazdorami, którzy są nimi
                tylko z nazwy.
                Nawet nie wiem czy będę oglądać ten mecz.

A z siatkarkami będzie wszytsko OK. ( tak myślę).
    • atob Re: DO BOJU!? 09.10.03, 08:07
      Gość portalu: rafal761 napisał(a):

> tradycyjnie trochę na sportowo:
      > w sobotę piłkarzyki grają mecz znów ostatniej szansy z Wegrami i wiecie co?
      > Chciałbym żeby przegrali.....

I tak bedzie ...:( Niestety .
      • Gość: gomez Re: DO BOJU!? IP: *.solutions.net.pl 09.10.03, 21:25
        jedno jest przykre .mamy dobrych juniorow ,niezlych moldziezowcow a pozniej
        jakby szlag trafil.robia z goscia gwiazdora i juz jest po nim.wpada w uklady
        ukladziki w mafie o nazwie pzpn.
        • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 09.10.03, 23:31
          DOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOOOOJUUUUUUUUUUUUUU POOOOOOOOOOOOOLSKOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
          • rafal761 Re: DO BOJU!? 09.10.03, 23:57
            to co ? obstawiamy Węgry - Polska 2-1 ................ i po bólu...
            • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 09.10.03, 23:58
              A co będzie można wygrać?
              • Gość: rafal761 Re: DO BOJU!? IP: *.zetosa.com.pl 10.10.03, 23:18
                wyjazd na finał EURO z udziałem Polaków :)
                • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 10.10.03, 23:21
                  wolałbym samochód (chyba że piłkarze ufundują ;-)
                  • rafal761 Re: DO BOJU!? 10.10.03, 23:54
                    to jaki wynik obstawiasz?
                    • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 10.10.03, 23:57
                      Wynik obstawię tak jak prof. Dąb-Rozwadowski z "Alternatywy 4". Będzie 5:2.
                      Obojętnie dla kogo.
                      • Gość: lemuriza Re: DO BOJU!? IP: *.is.net.pl 11.10.03, 16:26
                        No za chwile ten mecz, o ktorym trabia media od paru dni. Tak sobie pomyslam:
                        ciekawe co bedzie, ale wlasciwie to wiadomo co bedzie.
                        Przepraszam za moj pesymizm, ale w tym przypadku jest chyba calowice
                        uzasadniony.
                        • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 11.10.03, 16:31
                          "Ciemno wszędzie, głucho wszędzie
                          Co to będzie, co to będzie?"
                          • Gość: lemuriza Re: DO BOJU!? IP: *.is.net.pl 11.10.03, 17:13
                            Lobuzek, wlacz TV, bo o dziwo wygrywamy 1:0, nie wiem tylko czy to zwaistun
                            czegos dobrego czy tylko mile zlego poczatki.
                            Zobaczymy!
                            • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 11.10.03, 17:31
                              Jak każda zapowiedź/trailer filmu nie pokazuje tego co będzie dalej i w ogóle
                              nie zdradza całej treści horroru. ;-PPP
                              • Gość: lemuriza Re: DO BOJU!? IP: *.is.net.pl 11.10.03, 17:57
                                qwerty.tarnow napisał:

> Jak każda zapowiedź/trailer filmu nie pokazuje tego co będzie dalej i w
                                ogóle
                                > nie zdradza całej treści horroru. ;-PPP

no a Lotwa prowadzi 1:0, ha, a Szwedzi graja ponoc niemrawo.

"Szwedzie jak Ci sie wiedzie?"- tekst z ksiazki Jerzego Pilcha pt. Spis
                                cudzoloznic, bardzo mi sie podoba.
                                • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 11.10.03, 18:04
                                  Ale horrory i thrillery kończą się zawsze w niespodziewany sposób. ;-)
                                  • Gość: lemuriza Re: DO BOJU!? IP: *.is.net.pl 11.10.03, 18:59
                                    qwerty.tarnow napisał:

> Ale horrory i thrillery kończą się zawsze w niespodziewany sposób. ;-)

No i tak tez sie stalo. Okazalo sie , ze moj pesymizm byl uzasadniony, nie
                                    wiedzialam tylko, ze "zlo" nadejdzie z innej strony!
                                    No a moj maz to przewidzial... jak zaczal sie mecz to powiedzial, ze tak
                                    wlasnie sie stanie.
                                    Moze ja jakas powtorke ogladalam?
                                    No coz na pocieszenie zostala nam dobra gra Andrzeja Niedzielana, bardzo dobry
                                    pilkarz, bedzie z niego jeszcze pozytek
                                    • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 11.10.03, 19:06
                                      Bić Szweda!!!
                                      Nowy potop!!!
                                      Najpierw NIE dla EURO teraz figa dla Polski!!!
                                      Korupcja w światowej piłce!!!
                                      To poniedziałkowe tytuły gazet :-)))
                                      • Gość: lemuriza Re: DO BOJU!? IP: *.is.net.pl 11.10.03, 19:10
                                        qwerty.tarnow napisał:

> Bić Szweda!!!
                                        > Nowy potop!!!
                                        > Najpierw NIE dla EURO teraz figa dla Polski!!!
                                        > Korupcja w światowej piłce!!!
                                        > To poniedziałkowe tytuły gazet :-)))

No wlasnie byl wywiad z nowym idolem pilkarskiej Polski, no calkiem mily i
                                        sympatyczny chlopak, ulozony i nieglupi.
                                        Az sobie obejrze ten mecz Croclinu z Herta Berlin.
                                        A tam gra wegeirski bramkarz, ha,ha, ten to ma pecha, znowu mu pewnie Niedzial
                                        bramke strzeli.
                                        • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 11.10.03, 22:10
                                          To może i będą poniedziałkowe tytuły - ale mogę się pod nimi podpisać obiema
                                          rękami :-PPP
                                          Bo zawsze jak coś na arenie międzynarodowej nie od nas zależy (z dzieje się
                                          tak bardzo często), to na 100% wynik tego będzie dla nas niekorzystny. Mamy
                                          pecha i tyle.
                            • teklat Re: DO BOJU!? 11.10.03, 17:32
                              Gość portalu: lemuriza napisał(a):

> Lobuzek, wlacz TV, bo o dziwo wygrywamy 1:0,
                              Taaaaaaa....... to ja się zmywam z chałupy.... wrzaski kiboli domowych i
                              trąbienie sąsiada już mnie dobiegają..... PA!!!!!!!
                              • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 11.10.03, 17:55
                                Dziś będzie pejzaż (liście w parku)? Nie martwa natura (piłka w grze)?
                                • Gość: lemuriza Re: DO BOJU!? IP: *.is.net.pl 11.10.03, 22:02
                                  To jeszcze raz ja.
                                  Ku pokrzepieniu serc :0)))
                                  www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=31&w=8461150
                                  • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 11.10.03, 22:06
                                    hahaha
                                    Są jeszcze porządni obywatele tego kraju, którzy na obczyźnie nie tracą
                                    związków z krajem ;-)))
                                    • rafal761 Re: DO BOJU!? 11.10.03, 23:48
                                      nie ma co zwalać na szwedów, te eliminacje zawaliliśmy sami....wystarczyło
                                      pokonać Łotwe u siebie....
                                      • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 11.10.03, 23:53
                                        No ale Szwedzi mogli okazać trochę przyjaźni między naszymi narodami ;-)
                                        • rafal761 Re: DO BOJU!? 11.10.03, 23:57
                                          oni to chyba specjalnie przyjaxni to nastawieni nie są, nam sroili tyłek 3-0 a
                                          nie dali rady Łotwie...i jeszcze karnego nie strzelili!
                                          • Gość: lemuriza Re: DO BOJU!? IP: *.is.net.pl 12.10.03, 10:53
                                            No ten karny to dosc mocno przestrzelony byl.
                                            Ale oczywiscie masz racje, pretensje moga miec polscy pilkarze tylko do siebie.

A dzisiaj o 15.15 Unia zaczyna boj o zuzlowa ekstraklase. jesli nie idziecie,
                                            to trzymajcie kciuki.
                                            To zimno, mnie troche odstrasza, no ale bilet juz mam:), to trzeba isc.
                                            Poza tym trzeba sobie przypomniec stare , dobre czasy jak sie liga pilkarska
                                            zaczynala tak okolo marca.
                                            Nigdy nie zapomne meczu ( Stal Mielec-Widzew L.) kiedy zmarzlam tak okropnie,
                                            az plakalam jak przyszalam do domu. Zima byla w pelnej swojej krasie, mroz,
                                            snieg, a czlowiek 2 h na stadionie.
                                            No ale warto bylo, bo wygrali. Co prawda 1:0, ale jednak.
                                            No to trzymajcie kciuki.
                                            • qwerty.tarnow Re: DO BOJU!? 12.10.03, 20:12
                                              Byłem duchem z Unią. I wygrali. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka