Gość: gomez IP: *.solutions.net.pl 09.10.03, 21:30 czyli udreka i ekstaza.a dzieci to mi zal jak slysze co tlocza do czaszek mlodziezy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okropna_gadula Re: rok szkolny sie zaczol 09.10.03, 22:59 Wiem że nie było Cie w Tarnowie ,ale rok szkolny to się zaczął 1 września.Rok akademicki ropoczął się 1 pażdziernika.A ty się dopiero teraz obudziłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: rok szkolny sie zaczol 09.10.03, 23:09 Może po prostu dopiero teraz zobaczył co jego pociechy uczą się w szkole (znów te pociągi z A do B, definicja "reality show", itp.)? Odpowiedz Link Zgłoś
okropna_gadula Re: rok szkolny sie zaczol 09.10.03, 23:26 To on się powinien cieszyć że dzieci będą mądrzejsze od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: rok szkolny sie zaczol 09.10.03, 23:29 Powinien. No ale jak zobaczył ten program nauczania, to może zwątpił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: do okropnej gaduly IP: *.solutions.net.pl 10.10.03, 08:08 uprzejmie prosze o uzywanie w stosunku do mnie formy grzecznosciowej wy.np. sluchajcie gomez albo spadajcie gomez.bedzie mi milo.z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: do okropnej gaduly 10.10.03, 11:42 To się nazywa przyzwyczajenie do niemieckiej mowy. ;-) Haben Sie andere Meinung, Herr Gomez? (proszę o wybaczenie ewentualnych błędów językowych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: do okropnej gaduly IP: *.solutions.net.pl 10.10.03, 12:08 nie gwerty to nie to .to przyzwyczajenie z czasow kiedy mowiono do czlowieka sluchajcie obywatelu ,sluchajcie zolnierzu .a wogole to zart Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: do okropnej gaduly 10.10.03, 12:15 Domyślałem się. Ale lubię się przekomarzać. ;-) A czy przynajmniej moja niemiecka wypowiedź była poprawna? Bo kontaktu z "żywym" językiem nigdy nie miałem. A i naukę języka skończyłem już jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: do okropnej gaduly IP: *.solutions.net.pl 10.10.03, 19:02 gwerty badz dumny wypowiedz byla jak najbardziej poprawna,a jak by nie byla poprawna to tez sie za to nie obraze choc niemieckojezycznych ja nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś