wisienkowa 16.12.08, 13:09 Szukam koleżanki na aerobic..do formy bo samej to tak mi dziwnie..może ktoś jest chętny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiaxl Re: aerobic 26.12.08, 09:03 A ile masz lat i czy zamiast do Formy mogłabyś chodzić do innego fitness? Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkowa Re: aerobic 14.01.09, 13:56 Troszkę póżno sie odzywam ale myślałam ze nikt nie odpowie. Mam 29 lat ,a jeśli chodzi o inny klub to też może być.Podałam ten bo mieszkam tu od niedawna i ten tylko znam.. Odpowiedz Link Zgłoś
anusiak1979 Re: aerobic 19.01.09, 14:37 w formie jest drogo .taniej jest w egofitness Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkowa Re: aerobic 20.01.09, 14:36 Ja nie wiem gdzie to jest... masz może gg..Jesteś z Tarnowa?ile masz lat...? Odpowiedz Link Zgłoś
anusiak1979 Re: aerobic 22.01.09, 15:00 tak jestem z tarnowa ,no coz kobiet o wiek sie nie pyta ...he he 29 :) widze ze jestes bardzo zdesperoana z tym fitnessenm ,czyzby postanowienie noworoczne ? moj nr 2337279 a w miedzy czasie kuknij sobie na stronke ego fitness www.egofitness.pl Odpowiedz Link Zgłoś
misiaxl Re: aerobic 26.01.09, 14:38 Dawno tutaj nie zaglądałam.No i jak chodzisz do tego fitness?Ja mam 32 lata i chyba też chętnie trochę bym się poruszała.Tylko zamiast do Formy poszłabym chyba do EGO. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkowa Re: aerobic 26.01.09, 15:57 No nie jeszcze nie poszłam ...samej to tak mi dziwnie..jak chcesz to mój nr gg9392168. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaxl Re: aerobic 02.02.09, 10:34 Ja mogłabym chodzić do EGO.W tej chwili jednak nie dam rady bo mam samochód zepsuty a mieszkam za miastem i muszę dojeżdżać. Odpowiedz Link Zgłoś
eemaa Re: aerobic 03.02.09, 19:10 najtaniej jest w szkole 15stce chyba, tej kolo tesco i grupy sa male, ale osobiscie chwale sobie ego. mam zamiar codzic do ego ale dopiero na wiosne. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anusiak1979 Re: aerobic 26.02.09, 13:10 nie wiem jak wy drogie panie ,ale ja wreszcie wybrałam sie do ego i żeby bardziej sie zmobilizowac do chodzenia od razu kupiłam karnet ,a teraz chcac czy nie musze go wykorzystac pozdrwiam miłośniczki fitnessu ,i do zobaczenia na zajęciach :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaxl Re: aerobic 26.02.09, 18:21 Od tego tygodnia mam sprawny samochód ale strasznie ciężko mi się zebrać na ten aerobik.Mam karnety do Ego ale kurcze czuję jakiś opór przed pójściem tam.Może gdybym wiedziała w jakich godzinach i jakie zajęcia tam się odbywają może prędzej bym się zdecydowała Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkowa Re: aerobic 26.02.09, 21:48 hej ja juz tez chodze od tego tygodnia.Ale zamieniłam sobie karnet na vacu well a jak go wykorzystam to zaczynam fitness.Moze sie jakoś umówimy.Ja chodze tak około 18-tej.A potem to się zobaczy.Razem jest razniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkowa Re: aerobic 02.03.09, 14:44 Hej ..dziewczyny.jak tarm cwiczonkae.na jakie zajecia chodzicie.p?Ja ostatnio byłam na cieżarkach było super..troszkę ciężko ale o to chodzi..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anusiak1979 Re: aerobic 03.03.09, 16:25 ja chodze tylko na pilates i piłki we wtorki i czwartki wiem ze super efekty sa rowniez po stepach dzisiaj biegne na pilates pozdrawiam moze sie kiedys spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
anusiak1979 Re: aerobic 04.03.09, 15:13 super!! bardzo fajne ćwiczenia ,jest tyle chętnych osob ,ze mają je zrobic kazdego dnia na razie kompletują listę chętnych ja mam jeszcze 4 zajecia na moim karnecie i jak tylko się skonczy to kupuje karnet open i mam zamiar chodzic co dzień no zobaczymy .... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkowa Re: aerobic 04.03.09, 21:39 Ja mam jeszcze kilka wejśc na vacu i tez zaczne chodzić na pilates myślałam jeszcze o salsie..ale zobacze jak bedzie na pilatesie.Może się kiedyś spotkamy.. Odpowiedz Link Zgłoś
eemaa Re: aerobic 18.03.09, 16:10 heheh ciesze sie, ze sie wam podoba w ego. ja jakis czas juz tam nie bylam, ale konczy mi sie karnet w innym miejscu i chce wracac do ego :) Odpowiedz Link Zgłoś
anusiak1979 Re: aerobic 21.03.09, 13:58 wstyd sie przyznac ,ale pomino mojego wielkiego zapału i checi ,nie chodze na fitness juz od ponad tygodnia ...:((((( odnowiła mi sie kontuzja kolana i jak na razie skończyła sie moja kariera w ego mam nadzieje ze wroce niedlugo , a jak na razie zycze aby chociaz wam sie udało wytrwac ( przynajmniej do końca karnetu he he ) Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkowa Re: aerobic 24.03.09, 13:19 Hej..ja wytrwałam konczy mi się już karnet i kupuje nastepny.Chodzę na rózne zajecia i troszke na wacu vell.Jest super... Odpowiedz Link Zgłoś
anusiak1979 Re: aerobic 24.03.09, 22:06 pozazdrościć wytrwałości!!!! mam nadzieje że niedługo znów zacznę chodzić na zajęcia w końcu już wiosna :)...... Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkowa Re: aerobic 27.03.09, 21:56 No tak.trzeba cos robić .Lato wakacje .Ale tak mi troszkę dziwnie wszyscy sie znaja ale daje rade ..Moze i ty dołaczysz? Będzie rażniej Pomś wiosna juz ..No tak ale może ty nie masz z czym walczyć bo ja po dziecku..mam troszke tu i tam no i czy chce czy nie chce to musze..a len ze mnie straszny .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkowa Re: aerobic 27.03.09, 21:58 A i życzę powrotu do zdrowia bo pisałas o kontuzji. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolapp Re: aerobic 29.09.09, 21:34 witam;) suzkam kogos rowneiz na fitnesik 7270356 moje gg:) Odpowiedz Link Zgłoś
thonia73 Re: aerobic 12.09.13, 19:45 No ja też aktualnie szukam koleżanki na fitness bo samej nie mam motywacji. Odpowiedz Link Zgłoś