m.maska 26.07.10, 13:36 Krzysiu, Krzysiu - moze zajrzysz, jak nie zajrzysz to i tak Ci zycze, wszystkiego co piekne, co cieple, co mile Twemu sercu i zdrowia i oczywiscie dni slonecznych wylacznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardy1 Re: DZIŚ SĄ KRZYSIA IMIENINY 26.07.10, 15:19 Znam na forum jednego Krzysia. Wtedy i ja składam Mu życzenia...przede wszystkim zdrowia. Reszta już jest łatwiejsza do osiągnięcia Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIŚ SĄ KRZYSIA IMIENINY 26.07.10, 17:18 Krzysiu, Krzysiu - blagam o wybaczenie, to mi sie poplatalo... to wczoraj bylo, ale i tak z glebi duszy te zyczenia... z Anna mi sie pomylilo, dalam jej pierwszenstwo... sooooorry, sie nie powtorzy... Odpowiedz Link
hardy1 Re: DZIŚ SĄ KRZYSIA IMIENINY 26.07.10, 17:33 ...aha... Proszę więc przyjąć do wiadomości że widniejąca data przy moich życzeniach - 26.07.2010 - to tylko usterka komputera albo w necie coś pokićkali. Prawidłowo powinno być - 25.07.2010... Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIŚ SĄ KRZYSIA IMIENINY 26.07.10, 17:37 i przy moich teeeeeeeez... dzisiaj byla awaria serwera no i sie narobilo...namieszali nam Krzysiu Odpowiedz Link
milky_way_1 DZIŚ SĄ KRZYSIA IMIENINY 26.07.10, 19:25 Habakuk - Baza.wmv Contradanza Z życzeniami dziś pięknymi składam Ci uznanie Nich Twe życie odtąd będzie usłane różami Niech bogate i szczęśliwe, jak radość bez końca Niech na zawsze oświetlane dni Twe blaskiem słońca Niech już zawsze towarzyszy uśmiech Ci kobiecy Niech już nigdy Ci nie zgaśnie tak jak płomień świecy Twój styl życia towarzyski do wszystkiego skłoni Co jest dobre i radosne od tego nie stronisz Niech zaś uśmiech promienisty zdobi Twoje usta I już zawsze rozpromieni dni Twe blaskiem jutra Uśmiech, radość, pełnia życia jest darem od Boga Rozpromienia Twoje życie jak tęcza w ogrodach Te życzenia są dla Ciebie niech będą radosne I na zawsze w głębi serca zaprowadzą wiosnę Odpowiedz Link
al-szamanka Re: DZIŚ SĄ KRZYSIA IMIENINY 26.07.10, 20:54 Dla naszych Krzysiów moje ukochane kwiaty, cała ich łąka, gdyż po jednym kwiatku nie śmiem takim, jak Wy ludziom ofiarować... Wszystkiego najcudowniejszego...Agfo, Krzysiu ex fabula Odpowiedz Link