m.maska 25.11.10, 01:24 Witam Wszystkich po polnocy... tym ktorzy juz spia zycze snow kolorowych...i radosnego przebudzenia... Wschód słońca(link) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 05:08 dzien dobry! Nastepnym razem "wstane" o 1.01..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Mala literko....to tak "na dzien dobry! 25.11.10, 05:15 Badzmy konsekwentni...jak juz, O.K? Jezeli "glowny guru" LOZY moze to ja maly robaczek nie? A gdzies sie wacpanno demokracji uczyla? :A Re: Co takiego jest w forum? 1zorro-bis 23.11.10, 07:48 Odpowiedz az dziwne, ze siebie Jokker nie kasujesz. Badz przynajmniej raz konsekwenty. big_grin Odpowiedz Link
1zorro-bis "Co wolno wojewodzie to nie Tobie maly......" 25.11.10, 05:22 no coz.... Widze, ze "guru LOZY" uznaje swoje zasady demokracji.... A kiedys zostalem "okrutnie" za kopiowanie tekstow z LOZY i przenoszenie na PODWORKO skarcony. A oto przyklad "nowej demokrycji"....: I jeszcze: Re: Spam Autor: 1zorro-bis 20.11.10, 16:54 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz ....? .....!!!big_grin Proponuję na dodatek lekturę tego wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,89738,118458987,,_D.html?v=2 Odróżniajmy złośliwości od chęci prowadzenia rozmowy smile Odpowiedz Link
1zorro-bis A tak miedzy nami Jokkerku....... 25.11.10, 05:27 czemu Ty tak wszystko ze smiertelna powaga traktujesz? Czyz zycie na codzien nie jest wystarczajaco powazne i upierdliwe? Potrzebne Ci to tez na forum? Myslalem, ze troche poczucia humoru Ci nie zaszkodzi... Ajednak.... A teraz specjalnie dla Ciebie Jokkerku troche "spamu"... ........?!.............$: www.youtube.com/watch?v=qR-SlkUgCRg Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: A tak miedzy nami Jokkerku....... 25.11.10, 06:10 i jeszcze troche "spamu"....: www.youtube.com/watch?v=4pFMC4D-JJ0&feature=related P.S Po cholere mowic i pisac, jesli muzyka mowi za nas? Odpowiedz Link
zuza_anna Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 06:42 Dzień dobry Maseczko, Zorku i WKN Nowe zwyczaje na Podwórku Ja o tej porze, to na drugi bok się przewracam i śnię... o otwarciu podwórka mogę tylko pomarzyć Zorku, tak głośnio grasz, że mnie na równe nogi postawiłeś Witaj! Uwielbiam Lionela Richiego - HELLO Pięknego i uśmiechniętego dnia życzę Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 06:48 Czesc!!! A to na dzien dobry: www.youtube.com/watch?v=aIrCFrFpHvw&feature=related Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 06:54 Pobudzimy wszystkich dookoła; Zorku Dobra muzyka z rańca, nie jest zła Tinę i Erosa, też uwielbiam Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 07:12 a troche straoci? www.youtube.com/watch?v=icAOfeNsatc Cholera...Za to przeciez mnie z LOZY "na amen" wywalili... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 07:23 Nagrabiłeś se i po Ci to było ? Sorry Suzanne Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 07:27 zawsze bylem "rogata dusza"... W zadne "ramki" nie dam sie wstawic... i znowu troche "spamu": www.youtube.com/watch?v=F1FPK5-Rm38&feature=rec-LGOUT-exp_r2-2r-13-HM Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 07:48 Nie daj się Nie ma to jak oryginał... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 07:58 eeee....szkoda czasu! Przeciez to dziecinada. www.youtube.com/watch?v=ibsoE5D_xUs&feature=fvw ten "spam" do tego dobrze pasuje... Odpowiedz Link
przewrotna_karolina Re: Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 08:17 Dzień dobry Ranne Ptaszki, a może i Nocne Czy Was już całkiem łóżko nie lubi?? Maseczko kiedy Ty Kobieto śpisz? Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia A kawa z rana lepsza niż śmietana Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 08:19 ....szkoda czasu na spanie. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 08:44 Cześć Przewrotna Karolino Spać!, już ufarbowałam włosy " dziki kasztan " Czas na zmiany Odpowiedz Link
m.maska Re: Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 09:55 Zorro - podoba mi sie ten kawalek... tak wczesnym porankiem... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 09:59 a ten "spam"? www.youtube.com/watch?v=JMkFjYRWM4M&feature=fvw Odpowiedz Link
m.maska Re: Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 10:01 To ja jeszcze raz uroczyscie mowie... DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO... Witam... wg kolejnosci przybycia Wszystkich tych ktorzy juz sa i tych ktorych jeszzce nie ma...ale poniewaz pora jest wczesna to mi sie jeszcze mieszacie troche, muzyka dudni w uszach - czy nie moglibyscie troche ciszej chociaz... ja tu przy kawie, a WY... ciezki rock... to trzeba na te pore dnia tylko delikatne dzwieki dobierac, ciche... wylaczyc prosze glosniki, litosci nie macie... Jak juz Przewrotna zauwazyla - nie spie... A co najwazniejsze to za oknem sie wysypalo na bialo, nie wiem co to takiego - ale wiem, ze te zimowe to mi dopiero jutro zaloza a dzisiaj juz za niedlugo jechac musze...i to jest wlasnie okropne. Witajcie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 10:05 no to dam ...delikatnieszy "spam"... www.youtube.com/watch?v=z2nQZPC2uTs Odpowiedz Link
1zorro-bis Hardy!!! Gdzie jestes ?! 25.11.10, 10:20 spisz? To Ciebie na pewno obudzi....: new.de.music.yahoo.com/blogs/poparazzi/25350/parfum-spot-beyonc-zu-hei-frs-tv/ Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Hardy!!! Gdzie jestes ?! 25.11.10, 10:54 czy Ty sie dzisiaj obudzisz? www.youtube.com/watch?v=vFox61M_0Fw Odpowiedz Link
deriadezy Re: A tak miedzy nami Jokkerku....... 25.11.10, 09:58 1. Dzień dobry Podwórkowiczom. 2. Zorro, pozwalając sobie na niczym nieskrępowaną ekspresję w wypowiedzi, powiem... łogólnie menconcy jesteś... Cytując klasyka " !!............", życzę wszystkim miłego dnia. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: A tak miedzy nami Jokkerku....... 25.11.10, 10:03 mowisz? To zerknij na wczorajsze drzewkoi zobacz kto zaczal ta "mencenie"... Ja - jako dobrze wychowany - po prostu grzecznie odpowiadam. Tak mamusia mnie batem uczyla.... Odpowiedz Link
zuza_anna Dobra kawa z rana, nigdy nie jest zła... :) 25.11.10, 10:22 Cześć Maseczko i Deriadezy Odpowiedz Link
deriadezy Re: A tak miedzy nami Jokkerku....... 25.11.10, 10:33 Jasne... Od momentu poruszenia Twoim EGO, kwilisz jak dziewica, co to po pierwszym stosunku, przestała wierzyć w niepokalane poczęcie. Daj spokój, bo to już jest nudne. Dziwi mnie tylko, dlaczego Podwórkowicze przyklaskują i pozwalają Ci na prywatną wendetę", u siebie Ale! jak głosi przysłowie "wolnoć Tomku w swoim domku", prawda? Pożegnam się , bo czuję pewien rodzaj zniesmaczenia, budzący moje wewnętrzne ...fuj. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: A tak miedzy nami Jokkerku....... 25.11.10, 10:42 Deriadezy przeczytaj odp. Maski na Podwórku założonym 24.11 Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: A tak miedzy nami Jokkerku....... 25.11.10, 10:50 Deriadezy...a moze by tak "tresc fuj" jakas "forma" - czytaj rysuneczkiem - uzupelnic? Bylby komplet...narysowac..."fuj" Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: A tak miedzy nami Jokkerku....... 25.11.10, 10:48 o......! Jakie to "fuj" poetyckie! To z tego Podworkowego "absmaku"? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 10:30 Jako że wczorajszy dzień był taki a nie inny, a dzisiaj nocny dyżur mnie czeka, wiec koniecznie potrzebuje zasłodzenia....a jako że w pewnym sklepie jest promocja na nutelllę (50 % zniżki na słoiki 850 gramowe) wiec spieszę się zanim inni z tej okazji skorzystają i wszystko wykupią...hmm, biorąc pod uwagę depresję zimową poniżej dziesięciu nie zejdę Spokojnego dnia wszystkim Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 10:46 jesz Nutelle??! Czy wiesz ile to kalorii ma?! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 10:52 wstalem dzisiaj o....3.00 i mylalem, ze mnie cos trafi. Za oknem BIALO!!! Spac juz potem z wrazenia nie moglem. I ktos tutaj mowi o "ociepleniu klimatu"..... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 10:54 Jeszcze więcej kalorii ma masło orzechowe - zajadam je z nutellą naprzemiennie, taką sporą łyżeczką. Potrafię "wykończyć" słoiczek dziennie Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 11:00 o...jak ja bym tak chcial! Odkad skonczylem....no, 18 lat i jeden dzien - jak tylko na jedzenie popatrze to mam juz 2 kilo wiecej. w zwizka z powyzszym....: zegnajci goloneczki, slodkie knedelki, kapustko piwkiem zakraszana.... Witaj salatko, wodo mineralna bez babelkow.... Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 11:49 Dzień dobry. Czytam i nie mogę z podziwu wyjść. Jednym słowem możą Cię i to na sałatce z wodą bezbąbelkową. Też nie mogę sobie pozwolić na to co chcę, ale od czasu do czasu szaleję, potem wstrzemięźliwość z jedzeniem, ale co moje to moje. Przyjemność gwarantowana. Nie sposób wszystkiego wysłuchać, mam wrażliwe uszka, włoski stają mi na rekach, więc delikatnie cichuśko gram. To masz dziś osiemnaście lat i dwa dni. )) Wczoraj zastanawiałam się co to znaczy dzidzia piernik, rozczytałam się i teraz kurcze jakie to proste i śmieszne nieco. Po mojemu to z tyłu liceum z przodu muzeum, tylko nie wiem czy XXI wieku, czy starsze to muzeum Od kiedy czas trzeba zatrzymać na dacie urodzenia nie wiem, kobietki będą wiedzieć. Można mieć w sobie dziecka duszę, ale robić z babci dzierlatkę, czy z mężczyzny młodzika to co innego. Więc gdzie jest ta granica jeśli ktoś może wytłumaczyć. Widzę, że umsknęło mi wiele przez pewne lata, ale sysko do nadrobienia. Ze spokojniejszych piosenek coby ciszej było, to Tekst linka. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 11:59 a ja jako 18sto latek i dwa dni gram ostro: www.youtube.com/watch?v=cK_ZCNucxmI Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 12:17 Nieco podejrzliwie mi się przyglądają... skąd taki rewelacyjny humor. Widzę, że ta młodość Cię nie opuszcza. Czy ostro, nie sądzę, każdy już rozbudzony. Śnieg u mnie zaczął padać, ślicznie wygląda. Dziękuję, niektórych piosenek nie znałam. Miłego dnia uśmiechniętego ze słońcem w sercu. Tekst linka Miłość najpiękniejszym z darów, które otrzymałam daję więcej z siebie kocham całym sercem, gdy jesteś w potrzebie dzieląc się tym co mam, tym co najcenniejsze czyste i radosne wciąż gorące serce miłością się dzielę, Tobie daję siebie w gorącym uczuciu delikatnie wiem też że piękniejszym jesteś w snach, w wyobrażeniach wtedy nie zatracę miłości co zmienia gdy radośnie z Tobą na wietrze zatańczę jak Ci podam w dłoni smaczną pomarańczę kiedy pragnę Ciebie opieką otoczyć gdy zapieka mocno Twe troskliwe oczy wtedy to przytulić delikatnie mogę odsunę niepewność i zdradliwą drogę pocieszę, obejmę, do serca przytulę jak tylko potrafię, potrafię najczulej Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 12:31 a kto sie tak Tobie podejrzliwie przyglada? Szpiedzy jacys....? Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 12:51 Dorosła młodzież. Dziś miał próbną maturę z j.angielskiego (podstawowa) mówił, że łatwizna. Miał już z matematyki i polskiego, poszło mu rewelacyjnie. Cudowne mam dzieci, sami chłopcy. Jestem mamą na zawołanie, zawsze tak było i widać tego efekty. Teraz zmykam, było dla duszy, teraz dla ciała. Coś smakowitego trzeba ugotować tygryskom. Z kobiecych uwielbiam piosenki Celine Dion. Tekst linka Spokojnej pracy i samych uśmiechniętych osób na Twojej drodze Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 13:02 o! To masz mlodziutkie dzieci..... Nasze to juz ....ech, szkoda gadac Stare byki krowy sa! Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 13:09 Zorrrrrrrrrrrrro - to kim jestesmy MY? Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 15:41 Tak pisales? o! To masz mlodziutkie dzieci..... Nasze to juz ....ech, szkoda gadac Stare byki krowy sa! big_grin pisales!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to sie teraz tlumacz, kim w takim razie jestesmy MY...i nie udawaj, ze nie wiesz o co chodzi... Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 17:48 1zorro-bis napisał: > o! To masz mlodziutkie dzieci..... > Nasze to juz ....ech, szkoda gadac Stare byki krowy sa! to pisales... no wiec chyba bardzo proste rozumowanie, ze jesli nasze dzieci to.... to MY... kto? wapno? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:11 MY? Mlodziez! To dzieci sie starzeja! Ja nie! Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:21 No to przynajmniej mamy wyjasnione, to OK... Odpowiedz Link
hardy1 Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 13:13 Dzień dobry Wszystkim południowo Dzisiaj znów muzyczny poranek? Mam chwilę czasu a tu tyle tego...że nawet nie wiem który link otworzyć. Otworzę jakiś na chybił trafił... Wolę czytać. Zorro - piszesz na Podwórku a ciągle odnosisz się do Loży. Po co? Co robisz to tylko Twoja sprawa ale jak duża część Twoich wpisów odnosi się do Loży to trochę dziwne i już nudne. PS.Nie wiem jak długo będę miał net i jak długo jeszcze będę ten net niespodziewanie tracił. Od ponad tygodnia są ciągłe przerwy. Przed chwilą ponownie wreszcie wreszcie podłączyli, akurat w mojej wolnej chwili. Wreszcie się dodzwoniłem do operatora - jak się okazało - to są awarie spowodowane...awariami jakichś klimatyzatorów. Łaaadnieee...w ciągu tygodnia to już trzecia awaria. Jak tak dalej pójdzie to będę miał te "przyjemności" aż nie wymienią na nowe klimatyzatory. Coś na podobieństwo tego co i Maska kiedyś u siebie przeżywała i opisywała Chociaż mam nadzieję że nie - internet na tym kablu ma ponad 20.000 ludzi...a jaka kolejka była aby się dodzwonić do operatora Telefonistka od razu się spytała - w sprawie internetu? Bardzo przepraszamy ale znów....no i otych klimatyzatorach... Miłego dnia Niedługo koniec listopada...na szczęście...potem już tylko marzec i wiooosna! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 13:32 Hardy...nie jest calkiem tak. Przez przypadek dzisiaj w nocy kliknalem na "stare drzewko" i tylko te ostanie wpisy sprowokowaly moja reakcje. Wiesz, mnie za przeproszeniem "lata" ta cala dziecinada - bo inaczej tego nazwac nie mozna - ale jezeli ktos mnie strofowal, ze ja miesiac temu (chyba) skopiowalem teksty Czarka i umiescilem na Podworku a teraz te same osoby srtofiujace mnie to robia - to stwierdzilem ze albo ja "tykam" na innej planecie albo cos jest nie tak. Przeciez ta cala "kretynska afera" tylko z tego powodu sie zrobila. I zeby temat raz na zawsze zamknac - nie mam OCHOTY wracac na LOZE (i tak mi dostep zamkneli o czym nawet nie wiedzialem, gdyby nie Wichry), jest to dziecinne i smieszne ale trzeba kazda "piaskownice" respektowac. Zostawilem tam moje lopatki i wiaderko niech sie "moderatorzy" bawia dalej sami. I mysle, zo to by bylo na tyle. Chyba, ze znowu tutaj cos na ten temat przeczytam.... Odpowiedz Link
1zorro-bis O rany....Maseczko.... 25.11.10, 13:36 igrasz z ogniem.... www.youtube.com/watch?v=flOvM4Z355A Odpowiedz Link
m.maska Re: O rany....Maseczko.... 25.11.10, 13:47 Myslisz, ze sobie paluszki moge poparzyc?... mam zima zawsze w kieszeni zwei Heizkissen zakupione w Tchibo oczywiscie... tak na wszelki wypadek coby sie podgrzac... wprawdzie w samochodzie nie sa mi potrzebne - ale mam bo mi paluszki marzna.... Odpowiedz Link
m.maska Re: O rany....Maseczko.... 25.11.10, 13:49 gdzie jest AL? jeszcze nie wrocila z ta nutella? ale mi narobila apetytu - chyba tez sobie kupie... ten sloik 850g jest swietny, tyle ze od polowy trzeba przejsc na dluga lyzke do lodow bo zwykla nie siega dna... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: O rany....Maseczko.... 25.11.10, 14:02 nNtelle to ostatnio w domu mialem jak dzieci do podstawowki chodzily... I zawsze byly awantury kto wyzarl sloik... Odpowiedz Link
m.maska Re: O rany....Maseczko.... 25.11.10, 14:05 Juniora na szczescie juz nie ma w domu... ale bywalo kiedy dziecko z rozpacza w glosie wpadalo do pokoju w ktorym ja spokojnie ogladalam sobie telewizje(kiedys mi sie to zdarzalo czesciej) trzymajac w dloniach sloik...i pytalo: a zostawisz troche na sniadanie? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: O rany....Maseczko.... 25.11.10, 14:10 SORRY!!! Pomylilem forum! Myslaklem, ze Ty tak odwaznie na LOZY....I dlatego jak zerknalem czy jeszce jestes to ....ech juz wiesz.: Odpowiedz Link
al-szamanka Re: O rany....Maseczko.... 25.11.10, 14:03 Jestem, jestem....i nagrzeszyłam strasznie - do wspomnianej już mnogości słoików nutelli zaopatrzyłam się jeszcze w 8 pączków i parę opakowań Giotto(tez były w promocji). Niestety, słabym jestem człowiekiem, kompletnie pozbawionym silnej woli.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: O rany....Maseczko....!!! 25.11.10, 14:07 a nie mowilem?! Juz wylecialas... Odpowiedz Link
k.karen Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 13:33 Witam Podwórko Hardy napisał: > Miłego dnia Niedługo koniec listopada...na szczęście...potem już tylko marze > c i wiooosna! Hardy, u mnie jest tak pięknie dzisiaj, że chce mi się powiedzieć TO JUŻ JEST WIOSNA! Ja też miałam problemy z netem ale dzisiaj już spokojnie )) Miłego dnia Podwórko Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 13:37 witaj Hardy... to nie zupelnie tak... na wczorajszym watku Lozanie potwierdzili, ze wg nich spam to usmieszki i linki Zorro - ja, jak wiesz po wieloletnich doswiadczeniach na forum tvn - mam zupelnie inne spojrzenie na spam - tak wiec On odniosl sie do tego - wolno mu... Prosze Cie berdzo Ty sie nie porownuj do moich netowych problemow ktore mialam przed dwoma laty - bo to byl horror, dwa tygodnie bez telefonu, trzy bez netu, w pierwszym tygodniu pobieralam net jeszcze przez telefon - za to mnie podsumowali na ok.200€... a potem juz tylko glucho bylo... teraz Hardy sa inne mozliowsci - kupujesz sobie modemik i w razie awarii mozesz korzystac...doladowujesz i biega...wtedy byl kompletny kanal - telefony do Mamy przez komorke, to byly rachunki - juz nawet pamietac tego nie chce... Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 15:38 papapa... spokojnego dyzuru AL... bez alarmow i karetek pogotowia... Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 15:55 Ona tak ma, ze jak juz o tej porze ja wola - to pewnie znowu na 20 milusich godzin... Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 15:57 A ja na moich letnich ostatni raz musze jeszcze jechac... no i juz tylko jutro do wymiany...co to bedzie, co to bedzie - jeszcze nigdy nie jezdzilam na zimowych... sie okaze w praktyce. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 16:46 jezdzi sie w zimie lepiej niz na letnich...Na 100 %. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 16:59 Maseczka, pojeżdzi z tydzień, dwa i pod niebiosy będzie wychwalać zimówki Miłego wieczoru Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 17:51 Cześć wszystkim Znalazłem na P. dziwny watek pt. "Czym jest spam?". Czy ja dobrze rozumiem, że toczy sie tam dyskusja o tym co działo sie na zupełnie innym forum? Jeśli tak, to oświećcie mnie, co Podwórko ma z tym wspólnego? To trochę tak, jakby kłótnię małżeńską para toczyła u sąsiadów zza ściany, od czasu do czasu przywołując na świadków lokatorów z parteru, ostatniego pietra i czasów studiów.. Mniejsza.. Opony zimowe, powiadacie? Hmmm jeszcze nie zmieniłem... Ale ponoć zima lekką będzie, więc może przeczekam? Masko - dałaś się zindoktrynować???? Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:05 Ulissesie... A co mam robic? ogolna presja nastapila na mnie i... jesli przyjdzie mi spedzic Sylwestra na wysokosci 964m...gdzie zawsze, ale to zawsze jest zima - ogladalam zdjecia, korytarze z zasp wysokosci czlowieka - juz dwa tygodnie temu kiedy tam jechalam istnialo niebezpieczenstwo, ze moze byc nieciekawie, na szczescie pogoda byla niemal pozno-letnia i 17-19°... ale zima? tam bedzie na pewno, jak kazdego roku od lat 30...nie ma rady - tylko problem w tym, ze ja tych opon nie mam, samochod nowy i trzeba za nie zaplacic i taaaaka luka w kieszeni - potem to juz bedzie drobiazg. Piszesz o tym watku? no tak - bywasz rzadko, wiec nie wiesz i znowu sie zacznie - otoz obywatel Zorro zostal oskarzony na swoim rodzimym forum o to, ze spamuje, bo: wkleja emotikony i linki na piosenki... a my to tolerujemy... no wiec chcialam wyjasnic ze u nas prog tolerancji jest duzo duzo duzo wyzej, bo mamy o... wlasnie takie doswiadczenia, ktore nas nauczyly, ze emotikony to cos fajnego, muzyka tez, a spam wg Podworkowiczow wyglada nieco inaczej. Pamietasz Goliata? pamietasz jak obnosil setki a moze tysiace razy jedno i to samo zdanie ktorego sie od Ciebie nauczyl? i odliczal ile nam to juz razy wkleil?... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:17 no, a co ma "obywatel Zorro" robic, jesli swoje emocjie i uzucie podkresla.........!..?.............?! I na dodatek: www.youtube.com/watch?v=ugxFcmZXDyc czyms takim strasznym??! Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:20 no tos Zorro straszliwie trafil...to jeden z ulubionych kawalkow Ulissesa.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:31 no, nie chce sie powtazac, ale jak lubi to jeszcze to... W tym jestem po "maske Zorra" zakochany... www.youtube.com/watch?v=XZQL22xOmUM Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:36 a to juz tylko On sam wie - tylko nie ludz sie, ze dostaniesz szybko odpowiedz... bo ostatnio to jakos mi to tybetanski sposob porozumiewania sie z nim - dzisiaj piszesz... a odpowiedz moze dostaniesz za dni kilka - ale wtedy watek juz przepadl i nie ma powrotu... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:44 to ogniska pali i dymy puszcza? Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:46 nie wiem, moze czeka na echo.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 19:05 echo, echo, echo.... Moze uslyszy? Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 19:11 ale to w tym Tybecie to trzy dni niesie... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:13 Ulissesie - masz absoluztna racje! A zaczelo sie niestety od....ze zaprosilem Czarka do LOZY.... I ptem to juz reakcja lancuchowa. Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:21 a uprzedzalam Cie lojalnie? acz bez specjalnych naciskow.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:32 uprzedzalas, uprzedzalas...A ja zasze lubie sam sie ....poparzyc. Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:37 no i widzisz? potem masz palce spuchniete i bąble od poparzen... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:44 ale nie od klawiatury..... Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:28 A tak prawde mowiac Ulissesie, moze tez przyjalbys metode Zorro i wpadal tak kilka razy dziennie i zostawil znak, ze jeszcze zyjesz, nawet raz dziennie... podpisal liste obecnosci...a tak czlowiek nawet nie wie, czy ma sie odzywac - bo to potem kilka dni a nawet tygodni milczenia mu odpowiada... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:33 ja to "wpadam" bo mam komputer w zasiegu reki....Od rana do...nocy. Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:42 Ulisses - tez ma...tylko na innej stronie otwarty... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:45 a my tutaj dzisiaj tak "sam na sam"? Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:50 noooo... na to wyglada... takie Tête-à-Tête na forum... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 19:06 wystraszyli sie czy co? No, chyba nie mojej "szpady".... Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 18:44 I wiesz co Zorro, az jestem ciekawa czy sie dzisiaj odezwie jeszcze - bo postawil pytanie i ciekawe czy chce poznac odpowiedz... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 19:04 to cos jak zolw przechodzacy przez autostrade.... Odpowiedz Link
m.maska Re: DZIEŃ DOBRY PODWÓRKO 25.11.10 25.11.10, 19:14 eetam, ja to juz sie nauczylam... KM stawia pytanie, wiec ja sie pytam czy chce poznac odpowiedz - on ze tak, na to ja, ze po raz drugi pod zadnym pozorem na to samo juz nie odpowiem - i to dziala.... Odpowiedz Link
m.maska PRZEWIALO PODWORKO.... 26.11.10, 00:08 Zamiec jaka czy co?... oby Nas tylko nie zasypalo juz przed Swietami... ale skoro tak tu cicho o zmierzchu... to ja sobie tez wezme cos madrego do czytania... Dobranoc Podwórko Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: PRZEWIALO PODWORKO.... 26.11.10, 00:17 Zorro, dziękuje za muzykę.. Tybet - tak pamiętam , użyłem kiedyś takiej metafory, ale zabij mnie Masko, nie pomnę w odniesieniu do kogo.. Odpowiedź uzyskałem. Dziękuję. Dobranoc. Odpowiedz Link
m.maska Re: PRZEWIALO PODWORKO.... 26.11.10, 01:21 Wow... widzisz Zorro - chyba masz donosniejszy glos i to echo szybciej dolecialo do tego Tybetu.... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: PRZEWIALO PODWORKO.... 26.11.10, 07:21 to chyba nie moj "glos" to te dymne znaki z mojego "fire"... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: PRZEWIALO PODWORKO.... 26.11.10, 07:20 Ulisses...prosze! Nie wiedzialem, ze lubisz to, czym ja sie dzien w dzien "karmie" Odpowiedz Link
m.maska Re: PRZEWIALO PODWORKO.... 26.11.10, 01:22 No tak... z tym spaniem to nie bardzo moja pora...i co zrobic z tym watkiem? Rano Zorro stwierdzi, ze jest juz setka.. teraz brakuje do niej tak troche... To moze ja cos zagram na dobranoc... Odpowiedz Link
m.maska Re: PRZEWIALO PODWORKO.... 26.11.10, 01:35 To moze na poczatek bajeczka dla tych grzecznych... ktorzy juz poszli spac... jak sie dobrze wyspia, to docenia...ze im nic nie skrzypi... www.youtube.com/watch?v=gVwYFf4USKQ Odpowiedz Link
m.maska Re: PRZEWIALO PODWORKO.... 26.11.10, 01:41 i jeszcze to... www.youtube.com/watch?v=zp6hAU3y1IU&feature=related Odpowiedz Link
m.maska Re: PRZEWIALO PODWORKO.... 26.11.10, 01:50 Kazda Noc ma w sobie magie, czyz nie? www.youtube.com/watch?v=qFO5Uxkp6-Q&feature=related Odpowiedz Link
m.maska DOBRANOC PODWORKO 26.11.10, 01:52 A teraz to ja juz sie grzecznie odmelduje... a rano pierwszy zasieje nowe drzewko... dobranoc... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: DOBRANOC PODWORKO 26.11.10, 07:25 a to i na dobranoc i na Dzien Dobry! Takie "spamowe" klimaty tez lubie.... www.youtube.com/watch?v=AQseFAcWvtE Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: PRZEWIALO PODWORKO.... 26.11.10, 07:19 przewialo, bo mnie zmoglo i spac poszedlem. Wczoraj wstalem o 3:30...wiec? Odpowiedz Link