k.karen Re: Już mi się nie chce 12.09.13, 21:18 Taki czas i nie tylko Tobie Może dla odmiany wrzucisz jakiś rysunek, proszę Odpowiedz Link
k.karen Re: Już mi się nie chce 12.09.13, 21:37 i myślę, że wszyscy tak jakoś ostatnio... spoważnieliśmy Przydałaby się malutka głupawka Odpowiedz Link
hardy1 Malutka głupawka... 13.09.13, 10:10 Malutka głupawka? Proszę bardzo, Karen - moje wspomnienie z lat szkolnych, w nowej wersji : Nago Koleżanka z siódmej klasy, zapragnęła trochę kasy. Rzekła - zrzućcie się na dychę, a ujrzycie inną Krychę. Stanę nago wprost przed wami. O, zgrzytacie już zębami... Cała dycha?! Forsy kupa... Zdobędziemy ją po trupach. Już hormony w nas buzują, już moniaki się znajdują. Dycha w czapkę nazbierana. Będzie sesja rozbierana! Jako rzekła, Krycha przyszła, i za węgieł z nami wyszła. -Dychę macie? -Stawaj! Mamy! Nie udawaj wielkiej damy! Co umowa to umowa. Tylko nie kręć coś od nowa. Krycha aż się uśmiechnęła, z krzaka kijek wyciągnęła. Napisała "go" na piachu i stanęła tam bez strachu. Niech ją kule! Na "go" stoi! Tak postąpić nie przystoi! Lecz umowa to rzecz święta. Kasa z czapki wnet wyjęta i już zmienia właściciela. Wzięła forsę ta przechera. Całą dychę! Nie za frico wystąpiła przed publiką. - - - - - - - Taki morał z tej powiastki - nie wyskakuj szybko z kaski. Nie zakupuj w worku kota, bo kot może być niecnota. Gdy masz na co nieco chętkę, sam rozbieraj też... kobietkę. Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Już mi się nie chce 13.09.13, 15:55 To dużo przyzwoitsza opcja niż... -Nawet mi się chce, ale nie mam kiedy. Ale... może zwyczajnie potrzebujesz zdystansowania się i odpoczynku....jakiś nowych wrażeń ... Kichonorze, kiedy dłużej nie piszę.. to tak nie piszeee i nie piszęęęęę..... i nawet się do tego przyzwyczajam... Aż w końcu zerkam sobie na forum....tylko dla zerknięcia, z postanowieniem, że tylko zerknę! a potem klnę! Bo jeszcze nie powinienem zerkać, żeby wyrobić się z własnymi sprawami... ...tylko że okazuje się... że mam ochotę piiisaać i piiisaaać... Odpowiedz Link