ulisses-achaj
26.11.14, 01:30
Wklejam tu moim zdaniem trafny i LOGICZNY post napotkany w sieci a polemizujący z wyciem ignorantów i oszołomów:
"antoszek22
@ciotka_ltd
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że bredzisz.
1.System komputerowy nie liczył głosów. Wiem że to trudno zrozumieć musisz to przyjąć na wiarę bo to stanowi punkt wyjścia.
2.Skoro ty nie rozumiesz ze hasło komputer liczył to brednia to nie można sie obrażać na głosy niewazne
bo je nie jestem obrażony ze nie rozumiesz
3.Jedynym beneficjentem paczek leżących bez kontroli jest PIS.
Też nie rozumiesz ?
Zanim je spakowano sporządzono protokoły. Od razu i przed spakowaniem .Więc jedynym zainteresowanym w fałszerstwie tych niezabezpiczonych paczek jest teraz PIS czyli wnioskodawca powtórnej kontroli.
Wybór kogoś kogo ne było ?
To kolejna brednia.
Na stronie PKW ktoś zrobił sobie włamanie i dowcip ale mógł włamywać sie milion razy nawet do systemu zliczania to i tak podstawą są pierwotne setki tysięcy papierowych protokołów przed ich wprowadzeniem do systemu komputerowego.
Ciotka weź na luz i zacznij myśleć a nie udawać yntlygentke i suchać i sużyć kurduplowi.
Wystarczą te tabuny dziennikarzy niezależnych od rozumu szukających teraz kandydatów z 0 ilościa głosów i krzyczących, że na nich głosowali.
PIS protestując w UE przyznaje jednocześnie ze jego członkowie zliczajacy głosy w setkach tysięcy komisji to debile i zdrajcy .
Przyznasz że to potrójna zdrada.
Do trzech umiesz zliczyć ?