Dodaj do ulubionych

Jajecznica

19.01.15, 20:00
WU
Beata Kozidrak powiedziała ostatnio że jurorki w The Voice of Poland lansują siebie
poprzez krytykowanie innych.
Nie sądzę, że Twoja krytyka pani Ogórek to WU twój lans, choć to może się tak wydawać.

Ale użyłeś tam na zakończenie słowo- jajecznica.
Gdybyś zamiast całego wpisu użył tylko słowo- jajecznica to byłoby ładne podsumowanie
bez tej podejrzliwości o lans.

Widzisz WU, dlaczego słowo jajecznica mnie się spodobało?
Bo tu panie okółkiem sugerują że wspomniana pani to dziwka. Ale jako feministki
są przeciwne temu że ona dziwka.
Potwierdzam WU, to piękna jajecznica
Obserwuj wątek
    • sorel.lina Re: Jajecznica 19.01.15, 20:19
      vidavil-125 napisał:

> Bo tu panie okółkiem sugerują że wspomniana pani to dziwka. Ale jako feministki
      > są przeciwne temu że ona dziwka.

O, przepraszam, Vidavilu, nigdy nie sugerowałem, że pani Ogórek to dziwka, a przecież też jestem "panią", a feministką tylko w specjalnych okolicznościach. smile
      • wscieklyuklad Re: Jajecznica 19.01.15, 21:18
        Jajecznica musi być odpowiednio kraszona.
        Kraszem wskazanym jest np. bekon (ale już nie Bacon).
        I oto na pasku biegnącym u dołu ekranu "Superstacji" czytamy ze wzruszeniem co następuje:

Polska POŻYCZY Ukrainie STO EURO na odbudowę Donbasu i wspieranie reform.

To właśnie jest Vidavilu przykład lansu doskonałego.
        EKO, która na każdym kroku odcina się od niechlubnego dorobku swego poprzednika, po którym (jak wynika z jej wypowiadanych z szybkością karabinu maszynowego i głosem z pogranicza szlochu) musi sprzątać, a jest Premierem dopiero od 3 miesięcy (STUDNI)
        ustanowiwszy swego pełnomocnika ds. reform na Ukrainie zaprzeczyła w sposób jajeczny Polskiej Gościnności, która jest - w odróżnieniu od Górnika, Lekarza, Matki i Ojca nawet - absolutnie bezosobowa choć jak najbardziej Polska.
        Fakt, iż gościnność przejawialiśmy głównie w formie wiania przaśnym chlebem i solą wielicką lub inowrocławską, , lecz tak olbrzymia szczodrość jak wyżej opisana mimo wszystko poraża.
        STO EURO na odbudowę, byłoby datkiem hojnym. Jednak kiedy z reszty jaka zostanie ma się wesprzeć reformy ukraińskie, to wówczas pojawia się pytanie: czemu Polska Propaganda (bezosobowa) robi Polaków w ciula? Za 450 złotych można kupić średnio wypasiony bibelocik, ale już nie więcej niż kilkadziesiąt cegieł. Najwyraźniej to co pokazują Polskie Media jest wodą na młyn Polskich Odwetowców nienawidzących Rosji, gdyż skoro na odbudowę ma starczyć jakiś procent ze STU EURO, to zdewastowane lotnisko, osiedla są chamskim chwytem propagandowym, a hojność zamienia się w chojność, by w "ch...ujność" nie rzec!

Osobiście zaproponowałbym EKO potencjalizację lansu - wydaje mi się, że owe sto euro winno być przekazane bratniej Ukrainie nie w formie pożyczki (z zwłaszcza oprocentowanej) ale w formie jednorazowego i bezzwrotnego wsparcia.
        To byłby dopiero gest godny Polaka i Słowianina.
      • vidavil-125 Re: Jajecznica 19.01.15, 21:42
        Tak Sorelino z Twojej strony nie było takiej sugestii.

Ale bycie feministką tylko w specjalnych okolicznościach jak napisałaś spodobało mi się.

Muszę przemyśleć czy ja też mam jakieś bycie na specjalne okoliczności.
        ale nic mi nie przychodzi do głowy.
        • sorel.lina Re: Jajecznica 19.01.15, 21:55
          vidavil-125 napisał:

> Muszę przemyśleć czy ja też mam jakieś bycie na specjalne okoliczności.
          > ale nic mi nie przychodzi do głowy.

Bo najpierw muszą przyjść okoliczności.
          A w ogóle to... jajecznica! big_grin
          • dunajec1 Re: Jajecznica 20.01.15, 00:08
            Zeby to jeszcze jajecznica z boczkiem, ale to omlet.
            • 1agfa Re: Jajecznica 20.01.15, 01:11
              Cześć Dunajcu.
              Prawdziwa jajecznica z boczkiem, to był Kazimierz Brusikiewicz. Iwan Pawłowicz Jajecznica w Ożenku Gogola.
              A to czym mowa to zwyczajna taka sobie jajecznica suspicious

dunajec1 napisał:

> Zeby to jeszcze jajecznica z boczkiem, ale to omlet.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka