wscieklyuklad 09.12.16, 15:28 Miruchna - jutro trzymamy kciuki za Was! Będziemy śledzić doniesienia publikatoorżnicze w oczekiwaniu chwili, gdy wyniosą was ZOMOpiśki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: Trzymamy kciuki! 09.12.16, 15:36 " – Bicie pałką, pięścią, kopanie. Jednym z bijących był ówczesny naczelnik Jan Młynarek. Czasami tak kopał, że jak mówił "musi buty zdjąć, bo się zmęczył" – opowiadał gen. Jan Podhorski, żołnierz NSZ-AK o swoich doświadczeniach ze śledczymi Urzędu Bezpieczeństwa. A Jerzy Biesiadowski, członek tajnej organizacji ZHP wspominał: "Najmocniej bił Tadzio „Kibelek”. Kiedyś z Goldbergiem i Molendą nalali do ćwierć litrówek wrzątku z czajnika, zatkali korkami i wcisnęli mi pod pachy przywiązując ramiona do tułowia. Budynek UB trząsł się od mojego krzyku". Kilka lat temu relacjonowałem proces funkcjonariuszy SB z Konina oskarżonych o tortury fizyczne i psychiczne w latach 80. wobec działaczy lokalnej „Solidarności”. Jednemu z opozycjonistów esbecy zablokowali, bo facet nie chciał zostać tajnym współpracownikiem SB, zgodę na leczenie w warszawskim szpitalu ciężko chorej córki. Gdy w końcu dziecko trafiło do placówki, okazało się, że jest za późno – dziewczynka zmarła. Oskarżeni: dziś właściciel hurtowni, wysoki rangą funkcjonariusz policji, emeryt, który właśnie wrócił z Egiptu i nie miał za wiele czasu dla sądu, bo jechał na kolejną wyprawę. Butni, agresywni, zarozumiali. Pewni bezkarności. Nie bez racji niestety. " To z netu. Dla przypomnienia szmatom, które poniosły własne dupska na zachód wtedy gdy tacy ludzie narażali własne życie. Po to by te bezmuzgowe szmaty mogły teraz z nich szydzić. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Trzymamy kciuki! 09.12.16, 15:41 A po drugiej stronie na drabince stanie to coś www.facebook.com/Birds.Lovers.1/videos/947562428656248/ Odpowiedz Link
1agfa Re: Trzymamy kciuki! 09.12.16, 21:46 Dlaczego WU ptaka Bogu-ducha-winnego (chociaż rzeczywiście niemożebnie nadętego) pokazujesz jako przykład?! Nie obrażaj tego ptaka! wscieklyuklad napisał: > A po drugiej stronie na drabince stanie to coś www.facebook.com/Birds.Lovers.1/videos/947562428656248/ Odpowiedz Link
1agfa Re: Trzymamy kciuki! 09.12.16, 21:40 wscieklyuklad napisał: > Miruchna - jutro trzymamy kciuki za Was! > Będziemy śledzić doniesienia publikatoorżnicze w oczekiwaniu chwili, gdy wynios > ą was ZOMOpiśki. Ja także myślami, z dojmującym uczuciem bezradności, że nie mogę!! Mirko. Trzymam. Za Ciebie, za Was. Z całego serca. Przeciw ohydzie skażenia i zawłaszczenia tego co wspólne... Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Trzymamy kciuki! 10.12.16, 09:27 To tylko przyrodniczy symbol Agfo. Symbol buty, napuszenia, chamstwa i syndrom obsikanej Polski, ktorej teren to bydło tak właśnie zagarnia i znaczy. Obejrzałem Polsat NEWS - w Warszawiw leje, ale Oni już siedzą przed pałacem ratlerka, by bronić naszych demokratycznych praw. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Trzymamy kciuki! 10.12.16, 09:30 A we wtorek, POBUDKA dla śpioszków! Parlament Europejski w tym symbolicznym dla nas dniu znów zajmie się zniszczeniem TK i polskiej demokracji. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Trzymamy kciuki! 10.12.16, 09:41 Z ostatniej chwili. pisięce ZOMO zepchnęło brutalnie odbywający się zgodnie z zezwoleniem protest przed pałacem ratlerka Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Trzymamy kciuki! 10.12.16, 09:45 WU.....chyba nie masz mnie na mysli? Wörawdzie nie bylo mnie juz 13 Grudnia w Polsce, ale moi rorzice mieli "przyjemnosc" rozmowy z tymi panami w trakcie rewizji w moim domu, gdy chlopcy przyszli mnie odwiedzic.... No coz mnie sie udalo nie zaliczyc tej "przyjemnosci"..... Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Trzymamy kciuki! 10.12.16, 09:46 Dlatego tez trzymam za wszystkich odwaznych kciuki! Bo co moge innego robic? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Trzymamy kciuki! 10.12.16, 10:06 Wydarzenie jest szeroko komentowane przez polskie i zagraniczne media - informacje o przemocy uzyskaliśmy jeszcze przed relacją Polsat NEWS - telefon od Mirki. Chyba nie masz wątpliwości, że w poście jaki przywołujesz nie pisałem o Tobie. Każdy ma prawo wybierać życie, jakie mu pasuje. Jeden może żyć w naszej coraz to dramatyczniejszej rzeczywistości godząc się na nią lub nie, inny i z różnych względów może wybrać inne miejsce zamieszkania - nic w tym zdrożnego, nikogo nie namawiam do masochizmu, ani nie ganię za wybory. Ale tylko nieskończona szmata, która nie zaznała dolegliwości prześladowań i nie narażała własnej dupy (chroniąc ją teraz zakupionym aerozolem przed potencjalnym GWAŁCICIELEM - takie wyobrażenie już chyba krańcowe skretynienie starcze, choć pewnie po to ją tylko ma) - ubliżała ludziom, którzy nie licząc się z ryzykiem - utratą zdrowia, życia czy choćby pracy, więzienia i tortur walczyli właśnie o to by taki śmieć mógł na Zachodzie uzyskać azyl POLITYCZNY (bo przecież czegoś takiego nikt o zdrowych zmysłach inaczej by nie "udomowił") Nie spotkałem się z faktem, byś urągał "medalistom", kolporterom prasy i ulotek podziemnych, wspomagającym prześladowanych i ich rodziny. To gówno to robi. I obok tak skrajnej patologii zeszmacenia nie wolno przechodzić bez komentarza. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Trzymamy kciuki! 10.12.16, 10:08 To nasza chwilowo uśpiona demokracja. Ale ten kwiat nigdy nie zwiędnie. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Trzymamy kciuki! 10.12.16, 10:21 scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15350626_1889460174621335_5332036371079109077_n.jpg?oh=7f406307b3bc22f8cbcc6825763321f0&oe=58F691D0 Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Trzymamy kciuki! 10.12.16, 10:21 www.facebook.com/gazetapl/videos/10154821516419583/ Odpowiedz Link
wscieklyuklad Ale na wszelki wypad 10.12.16, 10:49 uczta się tych słów i melodii! Maleńczuk śpiewa „hymn PiS-u” Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Ale na wszelki wypad 10.12.16, 10:55 Bo widzisz Zorro, prawda jest mniej więcej taka. A to bydło zamiast pomagać takim ludziom sponsoruje pasibrzucha rydzyka. wiadomosci.onet.pl/kraj/starosc-w-polsce-rzeczywistosc-szokuje-w-najnowszym-raporcie-o-biedzie-szlachetnej/qkvzbl6 Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Ale na wszelki wypad 10.12.16, 11:03 Tego wspomagania Rydzyka nie zrozumie chyba nikt w Europie. Jakie facet musi miec haki na politykow, ktorzy sa tak od niego uzaleznieni. Bo to, ze ten niewyksztalcony motloch daje sie przez niego w balona przez tyle lat robic - to moge jeszcze zrozumiec, ale tylu politykow?! A jak poczytasz zyciorys Rydzyka, jak zaczynal i z czym w Niemczech to cos w tym wszystkim strasznie......smierdzi! Tylko co? Jest na pewno figurantem. Tylko kogo? Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Ale na wszelki wypad 10.12.16, 11:15 Moge tak samo zrozumiec, ze dwie "arystokratki" kpia z Mazguly (nota bene facet chyb zdurnial na starosc), ale ze od razu przypinaja ohydna wklejke ludziom, ktorzy naprawde cos w tamtych czasach ryzykowali - to moge tylko skwitowac jednym slowem: szmaty. I te dwie "arystokratki" wyrwaly na ten Zachod, i zapomnialy juz kto sie o ich dupska troszczyl. Otrzymaly goscine w obcych krajach a dzisziaj one same pluja i odmawiaja gosciny .....ciapatym - jak same sie wyrazaja o uchodzcach z Aleppo. A absolutnym kuriozum i apogeum glupoty jest juz to, jak jedna pisze, ze pieprz w aerozolu kupila bo boi sie zeby ja jakis nie zgwalcil..... Boze! Ona mysli, ze wszyscy uchodzcy sa söepi i okularow nie nosza?! No tak....ja chyba tez w Paryzu.....| Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Ale na wszelki wypad 10.12.16, 11:20 Nawet dla tych z półgrzeszkiem lekki z lat dawnych. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Ale na wszelki wypad 10.12.16, 11:26 www.facebook.com/NewsweekPolska/videos/1285995701439785/ Odpowiedz Link