sorel.lina 05.07.20, 09:06 No, to przybijamy piąsteczkę! Kolejna kompromitacja Dudy, tym razem publicznie wsparł mężczyznę, który nawoływał do bicia kobiet i dzieci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorel.lina Re: Żółwik 05.07.20, 09:11 Paranoja! Pan profesor "zaprofesorzył narodowo" Prof. Jan Żaryn, dyrektor Instytutu Dziedzictwa Myśli Narodowej im. Romana Dmowskiego i Ignacego Jana Paderewskiego, wypowiadał się w piątek w Radiu Gdańsk na temat II tury wyborów prezydenckich. Były senator PiS stwierdził, że Rafał Trzaskowski podczas kampanii wyborczej „może chcieć być za przejęciem miasta przez Niemcy”. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Żółwik 05.07.20, 09:47 Andrzej Duda boi się o swoją reputację. Co się szykuje? Prezydent Andrzej Duda ostrzega wyborców, by nie dali się omamić i głosowali na niego mimo wiadomości, które na nich spłyną. Czego boi się polityk? Andrzej Duda w sobotę kilkukrotnie powtarzał na spotkaniach z wyborcami, że jest stabilny. Stabilny ma być zarówno w poglądach, jak i w małżeństwie. Skąd takie deklaracje? Nie wiadomo. Wiadomo, że prezydent czegoś się obawia... W sobotę w Wałbrzychu prezydent spotkał się z wyborcami i ostrzegł ich przed tym, co będzie działo się w najbliższej przyszłości. Co to takiego? Polityk twierdzi, że ktoś będzie próbował atakować jego rodzinę i niszczyć jej/jego dobre imię. Ataki te mają być oczywiście bezzasadne. Później mówił między innymi o obronie rodziny, chrześcijańskich korzeniach i tradycji, oraz tej tradycji ochronie. We Wrocławiu z kolei powtarzał wyborcom: Znacie mnie nie z jednego spotkania. Jestem stabilny i w poglądach i w miłości. We Wrocławiu, gdzie przywitany został gwizdami i okrzykami "marionetka", "będziesz siedział" i "długopis", przedarł się przez tłum manifestantów i wystąpił przed swymi zwolennikami. Ale zdaje się, że dzień miał ciężki... Dlaczego? Bo oto prezydent musiał przekonywać ich, że się trzyma i nie zmienia, nie pęka, ma się dobrze. Powtarzał: JA JESTEM STABILNY, JESTEM STABILNY! A jak ktoś wiele razy takie rzeczy powtarza, w dodatku nie pytany, często oznacza to, że jest zupełnie inaczej... Ale o co chodzi??? Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Żółwik 06.07.20, 09:23 Na to poszła kasa, która ma pomagać m.in. dzieciom pedofilów... Odpowiedz Link