gosc.wrt 21.10.09, 10:35 Od kiedy ? miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34889,7167158,18_chetnych_na_budowe_lotniska_w_Modlinie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
godgod Re: Po pracę do Modlina 21.10.09, 16:11 Co prawda Modlin...o przepraszam Nowy Dwór Mazowiecki nie jest w naszym powiecie, ale skomentuje budynek terminala : toż to przemalowane hale, które stały kiedyś przed PKiN (może jeszcze stoją - nie wiem, bo byłem w centrun W-wy chyba ze 2 lata temu) ! Odpowiedz Link Zgłoś
14marcin Świetny architekt robi projekt 23.10.09, 08:18 To chyba nie będa budy lub buda, tylko dobry tani projekt. Tak myslę. Odpowiedz Link Zgłoś
godgod Re: Po pracę do Modlina 04.11.09, 23:59 Latam z Okęcia dosyć często i jakoś tłoku nie widzę. Chyba, że poniedziałek rano przy bramkach bezpieczeństwa, albo podczas odprawy czarterów (bo czynne 1 lub 2 okienka). Więc za bardzo nie ma co odciążać. Plan, żeby Okęcie było HUB-em też chyba legł w gruzach, bo o wiele większe lotniska mają Praga, Monachium, a za chwilę Wiedeń, jak dokończą rozbudowę. Zaraz się okaże z Modlina nie ma kto latać, bo tanie linie poupadają, albo wycofają się z Polski, bo drogo. A EURO 2012 potrwa tylko miesiąc, więc ten argument też odpada (że niby Modlin taki potrzebny). Oby tylko tą kolejkę zdążyli zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
oz_patryk Re: Po pracę do Modlina 07.11.09, 22:35 tiaaa... żona i szwagierka kiedyś częściej latały do Anglii, Etiuda w godzinach oblężenia była twierdzą nie do zdobycia budzącą we mnie same negatywne uczucia, tłok, brak miejsc siedzących ludzie siedzący na bagażach, żeby coś zjeść to biegniemy do terminalu głównego jakieś 300 metrów albo do plastikowo drewnianych obleśnych bud obok. czy wyremontują etiude czy zrobią modlin wsio ryba... ale chyba lepiej sąsiedzki modlin, ceny nieruchomości pójdą w górę dzięki temu sprzedam drożej mieszkanie i wyprowadzę się do pcimia dolnego na zapyziu górnym gdzie będę miał święty spokój :D Odpowiedz Link Zgłoś
call808 Nowe opłaty lotnicze od 2010r 25.11.09, 10:01 Drozsze bilety jak nic. biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/373430,drakonskie_podwyzki_cen_biletow_lotniczych.html Odpowiedz Link Zgłoś