kasiaob2 09.11.09, 12:47 Wybieram się niebawem z dzieckiem do Pana doktora. Przyjmuje w przychodni przy ul. Sowińskiego i jest zastępcą ordynatora w Szpitalu Bielańskim. Czy jest ktoś kto był lub jest pacjentem doktora, możecie coś napisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imkebe Re: Laryngolog Tomasz Zaborowski 09.11.09, 15:07 Nie odpowiem na to pytanie. Ale sam zadam inne - Dlaczego wogóle takie pytanie pada? Czy teraz nie ufa się już lekarzom, że wcześniej przeprowadza się wywiad środowiskowy? Czy po prostu krążą o nim plotki? Rozumiem, że w wypadku dzieci jest się wymagającym. Nie atakuje tu nikogo ale w wyniku coraz częstrzych pytań tego typu na tym forum ciekawi mnie jak to jest...?? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaob2 Re: Laryngolog Tomasz Zaborowski 09.11.09, 15:38 A dlaczego mają tego typu pytania nie padać? Chyba m.in. po to jest to forum. I nie jest to kwestią braku zaufania, bo chyba logiczne,że nie idzie się do lekarza jeśli tego zaufania nie ma. Wręcz przeciwnie wybierając właśnie tego z wielu innych wydaje mi się, że to jest dowód na to,że komuś chce się zaufać. Jednak zawsze znajdzie się "mędrca", który nie na temat musi wtrącić swoje... Odpowiedz Link Zgłoś
mamazlegionowa Re: Laryngolog Tomasz Zaborowski 09.11.09, 20:12 Ja nie ufam lekarzom, wolę zapytać. Dlaczego? 1. Lekarz ogólny nie rozpoznał u mnie zapalenia płuc i kazał iść do pracy. Moja pani dr od razu rozpoznała i całe szczęście wyleczyłam 2. Córka mojej sąsiadki trafiła do szpitala z zaawansowanym zapaleniem płuc, miała sepsę, trafiła w stanie ciężkim. Miała operację płuca. Pediatra z Legionowa leczyła na kaszelki, dopiero po interwencji rodziców wysłała na podstawowe badania krwi, których wyniki były złe. Takie sytuacje można mnozyć. Ja też wolę zapytać o opinię zanim pójdę. Co nie oznacza, że ślepo wierze w anonimowe opinie z netu Odpowiedz Link Zgłoś