w.iwo 11.11.10, 17:45 jak w tytule, gdzie można postrzelać w okolicy ? pytanie poważne, nie interesują mnie okoliczne lasy i osiedlowe dzikie koty ;) a strzelnice, kluby itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pantoranaga Re: gdzie na strzelnicę 11.11.10, 19:05 W okolicy nie wiem.dziewiątka w Józefowie (tym koło Otwocka) i Warszawianka najbliżej Nadchodzi kres planety Odpowiedz Link Zgłoś
lmolinski Re: gdzie na strzelnicę 11.11.10, 21:44 w Czosnowie jest w miare tania strzelnica. Właściwie to Cząstkow Maz. koło NDM. Nazywa sie centaur. 5 torów, głównie glocki, galuberyty i pompki. Odpowiedz Link Zgłoś
pantoranaga Re: gdzie na strzelnicę 12.11.10, 11:37 No właśnie,kurczaki-zapomniałem.Czosnów-bardzo fajna strzelnica i w sumie najbliżej ze wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: gdzie na strzelnicę 12.11.10, 23:02 Kiedyś była strzelnica na Akademii Obrony Narodowej w Rembertowie - fajnie się tam strzelało, ale nie wiem jak teraz jest dostępna dla cywili... Odpowiedz Link Zgłoś